Witam jestem od niedawna mam pytanko na jakiej zasadzie dzała ten auto pilot mianowicie gdy włanczam to samochod jeżdzi strasznie i nigdy nie wygra prosze o sprecyzowanie dokładnie jak to dzała -i prosze nie pisac ze było na forum bo 2 godziny szukałem i tylko wasze pyskowi widzałem a nie tłumaczena co dzie i jak dziekuje.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
B-SPEC
Zwiń
X
-
Re: B-SPEC
W B-Specu możesz wybrac w jakim tempie ma jechac Twój kierowca - od 1 (najwolniejsze) do (najszybsze). Trzeba pamiętac, że przy tempie ustawionym na 5 kierowca może wypaśc z trasy.
Można także wydac komendę o wyprzedzaniu (Overtake - trójkąt.) oraz o zjeździe do boksów (Pit In - kółko.)
Coś jeszcze? Żadna filozofia.
-
Zamieszczone przez madmax20ok dzieki wkoncu jakies odpowiedzi jeszcze jedno te punkty co one oznaczaja,tak mi sie wydaje ze im wiecej przejechanych wyscigow w trybie B to wiecej punktow im wiecej punktow tym kierowca tzw komputer jedze precyzyjniej ?tak?
Komentarz
-
Jeździ szybciej, opony zużywa wolniej, hamuje później niż konkurencja wyprzedza agresywniej, ale pewniej zarazem :wink:
Jeśli ktoś planuje przechodzić grę na B-Specu, to waro kierowcę wyuczyć dobrej jazdy, nabijając te punkty
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz