elo!! moze ktos mi podpowiedziec jak przejsc wyscigi: 206 cup ( jade 206 rc ponad 300 koni ) i Speedster Trophy (jade speedsterem tyrbo max tuning) majac takie fury zostaje strasznie w tyle stawki, nawet na prostych z nitro ledwie ich doganiam. mam jeszcze pytanie co do mistrzostw Gran Turismo World Championship ( jade Jaguarem XJ R9 ) jakie mam wybrac opony??? takie same mam wybierac w endurance events??? dziekuje za kazda odpowiedz. pozdrawiam !!!!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
problem z wyscigami
Zwiń
X
-
Re: problem z wyscigami
Zamieszczone przez crxelo!! moze ktos mi podpowiedziec jak przejsc wyscigi: 206 cup ( jade 206 rc ponad 300 koni ) i Speedster Trophy (jade speedsterem tyrbo max tuning) majac takie fury zostaje strasznie w tyle stawki, nawet na prostych z nitro ledwie ich doganiam. mam jeszcze pytanie co do mistrzostw Gran Turismo World Championship ( jade Jaguarem XJ R9 ) jakie mam wybrac opony??? takie same mam wybierac w endurance events??? dziekuje za kazda odpowiedz. pozdrawiam !!!!
-
Kilka odpowiedzi
Zamieszczone przez crxelo!! moze ktos mi podpowiedziec jak przejsc wyscigi: 206 cup ( jade 206 rc ponad 300 koni ) i Speedster Trophy (jade speedsterem tyrbo max tuning)
Zamieszczone przez crx( jade Jaguarem XJ R9 ) jakie mam wybrac opony???
Pozdrawiam
Komentarz
-
Re: problem z wyscigami
Speedster Cup wygrasz Speedsterem (rly?) stuningowanym na maxa. Taka rada - kup tego BEZ turbo - w serii różnica mocy dosyć, ale Turbo jest cięższy. Same wyścigi nie są jakoś specjalnie trudne, powiedziałbym nawet, że to najłatwiejsze do zdobycia 5x200 A-Spec w grzenarancs alternativa
Komentarz
Komentarz