Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dwa pytania dot. Save.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dwa pytania dot. Save.

Witam. Jestem nowy więc na wstępie mówię Hello wszystkim Ostatnio spotkał mnie problem, otóż nie chciało mi wczytać save'a mimo iż wyświetlał się on w browserze. Pisało, że plik save'u jest zepsuty. Czym to mogło być spowodowane? Gram w grę od nowa (miałem 10% gry). Co zrobić by uniknąć takich akcji?
    I drugie pytanie. Czy da się wgrać jakoś save do karty pamięci i czy są jakieś do pobrania na necie? np. z 20% gry?

Re: Dwa pytania dot. Save.

1. Raczej nic już nie da się zrobić z uszkodzonym sejwem. Sam zaczynałem gre od nowa 3 razy z tego powodu... Więc albo wyłączyłeś przypadkowo (nieświadomie) konsole podczas sejwowania, lub poprostu wyłączyli prond w tym momencie. Niestety trzeba bardzo uważać podczas zapisywania stanu gry.
    2. Sejwa raczej nie wgrasz do karty pamięci, występują takowe, ale razem z kartą pamięci. Choć nie jestem tego pewien... Osobiście odradzam :wink:.

Komentarz

Ale właśnie o to chodzi, że nie miałem przerw w dostawie prądu w ogóle i nie wyłączałem konsoli przy save! Zrobiłem to podczas wyścigu...
      Hmm jeśli można importować/exportować na kartę to chyba save'y też, prawda?

Komentarz

Słyszałem kiedyś o tym że jesli ma się przerobioną konsolę to przez jakieś oprogramowanie można wgrac save'a przez usb. Widziałem również czytnik memorek podłączanych do kompa. Ale to było na karty z PSone więc nie wiem czy wczytałoby równiez te z dwójki. Są są zapisy stau gry na necie więc ludzie jakoś muszą to zgrywac....

Komentarz

Bylo juz o tym na forum. Podawalem gdzies linka do strony, gdzie opisane sa sposoby na seve'y (choc nie obiecuje ze bedzie tam rozwiazanie twojego problemu - poprostu nie pamietam co dokladnie bylo opisane). Poszukaj dobrze...

edit: Znalazlem dla ciebie ten temat. Poczytaj sobie. W ostatnim poscie jest odnosnik do innego tematu i tez proponuje go przeczytac. Linki o ktorych mowie znajdziesz w tych tematach gdzies
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

Czytałem i w sumie nic nie pomogło. Kartę mam oryginalną (dodaną w komplecie przy kupnie nowej konsoli), próbowałem na 3 oryginalnych grach i też nic nie pomaga!!! Konsolę mam oryginalną, nie przerabianą... W czym może leżeć problem?! Czytałem na stronie oficjalnej GT4 i nic nie znalazłem o błędach z save'em!!!

Komentarz

Spróbuj pożyczyć od kogoś inną kartę lub kup używaną.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

PracujÄ™...
              X