Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Chce kupić PS3...Mam kilka pytań :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Chce kupić PS3...Mam kilka pytaÅ„ :)

Witam wszystkich tu obecnych...Chce zakupić PS3 Jak wiadomo głownie dlatego że wyjdzie na nią GT5 jak i również chce już w GT5 Prologue pograć...Mam kilka pytań do was...Będe wdzięczny jeżeli odpowiecie na nie Oto one :

1. Mam taki monitor : http://sklep.komputerowy.pl/products/19 ... /4572.html
    Czy da rade podłączyć do niego PS3 ? Jeżeli tak to jakimi kablami, z jaka rozdzielczością i co miałbym ustawić żeby prawidłowo to działało.

2. Jaki będzie obraz na tym monitorze po podłączeniu PS3 ?

3. W monitorze niema głośników...Jak podłączyć dźwięk :/ ? Mam głośniki 4.1 Creative Inspire...

Z góry dziękuje za odpowiedźi. Potrzebne mi te informacje aby podążać w strone kupna. Pozdrawiam
    Sti...i wszystko jasne

Re: Chce kupić PS3...Mam kilka pytań

Nie żartuj że chcesz podpiąc PS3 po monitor? No ok...Znam 2 opcje...przez kartę tv w komputerze, musi miec wejścia RGB. Można jescze nabyc specjalną przejściówkę, ceny w okolicach 120-150zł.

Komentarz

w pokoju mam 15 calowy TV także nie zafajnie sie bedzie grać a przy kompie stoi 19 calowy monitor także napewno lepiej bedzie sie grac...ale jaką przejśćiówke musze kuipić ? w monitorze jest wejśćie D-SUB i AC-IN. W karcie graficznej mam TV-OUT/DVI...a jak np. podłącze do karty graficznej to komputer musi być włączony gdy bede chciał na PS grać ? Wtedy obraz automatycznie z PS na monitorze sie pojawi ? No i co z dźwiękiem...? bo jeżeli komp bedzie włączony to i dźwiek bedzie z głośników przy kompie ?
      Sti...i wszystko jasne

Komentarz

Sam sobie odpowiadasz na zadane sobie wczesniej pytania Jeżeli ta opcja ci nie pasuje to pozostało ci kupno tej przejściówki albo jakiegoś zwykłego TV, zwykłe kineskopy, newet markowe moga cię zadziwic swoją atrakcyjna ceną.

Komentarz

To chyba wszystko wyjaśnia...inaczej nieda rady ...

http://www.video-play.pl/product_info.p ... 2c52c2d0a7

dobrze mówie ? Tylko czy będzie rozdzielczość 1280x1024 tak jak w monitorze...? Jak myślicie ? (Mówie o grach)
          Sti...i wszystko jasne

Komentarz

PracujÄ™...
          X