Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Witam! Co dalej mam zrobic?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Witam! Co dalej mam zrobic?

Mam problem, który związany jest z przejechaniem ostatniego turnieju w professional event!
    Nie moge wogóle do niego wejsc jest poprostu zablokowany! Jak naduszam to wyskakuje mi, ze musze ygrac wszystkie turniejew beginner events i proffesional, a ja juz mam wszystko zdobyte i mam ssame złote puhary! wiecw czym tkwi problem? prosze o pomoc!

Re: Witam! Co dalej mam zrobic?

Musisz wygrać wszystkie eventy w Begginer Hall i Professional Hall.
    Sprawdź wszystkie po kolei, brązowy puchar wygląda niemal tak samo jak złoty, może w tym tkwi problem.
    Pzdr.
    narancs alternativa

Komentarz

heh udało sie! nie mialem wygranego jednego turnieju, teraz idzie dalej grac dzieki!

Komentarz

Witam, jestem nowy na forum a GT4 gram od jakiegoś czasu mam 38% gry i mam pytanie:
        Przechodziliście wlasnie te ostatnie wyścigi w "Proffesional events" do których trzeba wygrać wszystkie "begginer" i "proffesional" zeby je odblokować. Jeżdze tam wyścigowym Mercedesem CLK-GTR i np. 21okrążeń Motegi (trasa w kółko) nie moge wogóle dopaść jednego kierowcy(komputer) ogólnie bardzo trudno je wygrać a wydaje mi się że w miare opanowałem sztuke jeżdzenia w tej grze (np. czas Hondą Civic Type-R EK4 w licencjii special którą trzeba zrobić jedno okrazenie wykręciłem dokladnie 2:17 więc na złoty medal dlatego sądze że nie jest ze mną źle )
        Więć jeśli ktoś jeździ tym CLK-GTR lub może innym wyścigowym w tych ostanich wyścigach "proffesional evenst" prosze o pomoc, jakies ustawienia samochodu itp. albo moze jakis lepszy inny samochód.. ?
        Pzdr!!!

Komentarz

Ja to bez większych kłopotów przejechałem Minoltą, ale myślę, że większą satysfakcję będziesz miał po wygraniu tego CLK GTRem.
          Te wyścigi to Championship czy Event Race? Bo jeśli Champ to nie musisz wszystkich wyścigów wygrac, ważna jest tylko klasyfikacja końcowa. Najwyżej później przejedziesz te niewygrane wyścigi jeszcze raz, lepszym wozem
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Są to wyścigi Gran Turismo World w "Proffesional Evenst" i chyba trzeba je wszystkie wygrać, chce je wygrać gdyż następnie odblokuje "Extreme events"...Na forum przeczytałem, że najlepszym wyborem do wyśigów Gran Turismo World będzie Toyota Minolta, którą można zdobyc wygrywając wyścig El Capitan w "Endurance Events" i chyba tak zrobie bo tym CLK-GTR jest strasznie ciężko, do tego strasznie szybko padają opony...
            Apropo tej Toyoty Minolty to jakies ustawienia szczególnie zawieszenia i LSD może ktoś zaproponować jeśłi jeździł ?

P.S czytałem troche forum i widze że niektórzy już długo grają w GT w związku z tym mam pytanie do graczy już zaawansowanych i nie tylko:
            Czy zawsze jeździcie wyścigi takim autem bądź tak skonfigórowanym (pod względem mocy), żeby dostawac jak najwięcej pkt. za wyścig?
            bo np. dostając ok. 130pkt. za 1 miejsce już trzeba dość dobrze pojechać

Komentarz

Nie trzeba ich wszystkich wygrać. Tylko na koniec musisz mieć największą ilość punktów. Załóż twardsze do CLK-GTR

Komentarz

Zamieszczone przez Barti88
                Są to wyścigi Gran Turismo World w "Proffesional Evenst" i chyba trzeba je wszystkie wygrać, chce je wygrać gdyż następnie odblokuje "Extreme events"...
                Ja na pewno wszystkich wyścigów nie wygrałem - wystarczy wygrac mistrzostwa.
                Na forum przeczytałem, że najlepszym wyborem do wyśigów Gran Turismo World będzie Toyota Minolta, którą można zdobyc wygrywając wyścig El Capitan w "Endurance Events" i chyba tak zrobie bo tym CLK-GTR jest strasznie ciężko, do tego strasznie szybko padają opony...
                Sam przechodziłem te wyścigi Minoltą. Bardzo dobre auto do koszenia wszystkich w pierwszych trudniejszych wyścigach. Jest bardzo szybka, ale chyba w niej nieco bardziej padają opony. Rada? Na tył Racing Super Hard, na przód Racing Hard.
                Apropo tej Toyoty Minolty to jakies ustawienia szczególnie zawieszenia i LSD może ktoś zaproponować jeśłi jeździł ?
                Ja akurat się na ustawieniach kompletnie nie znam

P.S czytałem troche forum i widze że niektórzy już długo grają w GT w związku z tym mam pytanie do graczy już zaawansowanych i nie tylko:
                Czy zawsze jeździcie wyścigi takim autem bądź tak skonfigórowanym (pod względem mocy), żeby dostawac jak najwięcej pkt. za wyścig?
                bo np. dostając ok. 130pkt. za 1 miejsce już trzeba dość dobrze pojechać
                Jest dosyc spora ilośc graczy jeżdzących w ten sposób, zapewnia on większą satysfakcję i zwiększa umiejętności.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No niestety, na te wyścigi już się trzeba naumieć jeździć na zestawie RH/RSH . Ja miałem duże problemy, żeby się przestawić, ale z czasem dochodzi się do wprawy i można spokojnie zacząć wygrywać .

Należy też pamiętać o kwalifikacjach! Ja zakładałem RSS/RS i w każdym wyścigu miałem pole position bez problemu . Autko - Nissan R92cp black .

Komentarz

Pracuję...
                  X