Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wyłączyć analog?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak wyłączyć analog?

Nie wiem czy tak jest tylko z moim joy padem ale nie mogę wyłączyć analoga tzn cały czas świeci sie czerwona lampeczka że analog jest włączony jak i czy w ogóle można go wyłączyć?

To jest kontrolka, że PAD jest podłączony...

Komentarz

Da sie to wylaczyc ale tylko w niektorych grach np. w GT4 tego nie wylaczysz.

Komentarz

Niestety się mylisz. Jest tak jak pisze Patricksupra. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          Niestety się mylisz. Jest tak jak pisze Patricksupra. :wink:
          Ej no ludzie bez przesady Ja nie mogłem się pomylić No cóż. Błąd, którego sam świadom nie jestem. Zawsze myślałem, że to dioda kontrolna :wink: Przepraszam, za problem

Moderator Serwer

Komentarz

Kazdy sie myli nawet natezsze umysly na swiecie

Komentarz

Sam juz teraz nie wiem to jest wkoncu dioda i analog??? np. w PES4 podczas gry normalnie sie to wyłacza i analog nie działa, ale pad jest podaczony. a jak właczas konsole to tez sie zapala. eeee ale mieszam

Komentarz

Pad DS2 działą w dwóch trybach: cyfrowym i analogowym (gałki). Aby włączyć tryb analogowy, trzeba wcisnąć przycisk "analog", a wtedy zaświeci się dioda. Niektóre gry od razu automatycznie go włączają inne nie. Jak włączysz konsole to się automatycznie zaświeca, ale możesz go przecież wyłączyć, to jest chyba coś z rodzju "ustawienia domyślnego". Potem, zależy jaką wrzucisz gre, analog zostaje lub sie wyłącza

Komentarz

Mój Pad jest najlepszy, jak jest włączona dioda to analog jest wyłączony, jak jest wyłączona, to analog jest włączony xd.

Ah te kochane podróbki.
                  Honda

Komentarz

Dioda na padzie informuje o włączonym trybie analogowym i tak jak powiedzieli przedmówcy można ją wyłączyć lub nie.Np. w każdym Medal of Honor na PS2 diody nie da się wyłączyć i trzeba grać gałkami (co osobiście mnie wkurza w takich grach).W MGS na szczęście gracz decyduje czy chce grać gałką czy krzyżakiem no a w GT4 jest system podwójny tzn. dioda świeci ,ale gazu można dodać X lub gałką i to jest dobre bo gracze są różni i mają swoje przyzwyczajenia.
                    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Owszem, w jednych grach gra się analogiem (MOH) w innych masz wybór (MGS, GT). Ale nie wyłączysz nigdy tej lampki, tak jak na PSX, bo teraz każda gra na PS2 ma możliwość grania analogiem, na PSX nie każda miała tę możliwość.

Komentarz

Pracuję...
                      X