NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Witam, zapisałem się na listę startową i jak wszystko ogarnę to wystartuje dziś z wami w zawodach (pierwszy start nie wiem czy będę umiał). Niestety zawsze grałem z włączonymi wspomagaczami bo nie jestem mistrzem kierownice . Na chwile obecną udało mi się kilka kółek wykręcić bez błędnie średnio na 10 okrążeń to mi się z 3 udają i to jak jadę jeszcze sam, strasznie mi to auto świruje bez wspomagaczy. Jadę na kierownicy i czas jaki udało mi się wykręcić to ok 1:50 a jadę Peugeot 908 HDi FAP.
    Czy byłby ktoś tak, życzliwy i podał mi do niego (może ktoś ma) jakieś ustawienia setap-u. Nie chodzi oto abym wygrał bo jest to i tak nie realne ale oto aby się nie zrazić w pierwszym wyścigu i aby mi się dość konfortowo jechało.

Komentarz

Witamy serdecznie!
      Pierwszy raz widzę na głęboką wodę - potwornie szybkie auta i 3h wytrzymałościowy. Ale nie przejmuj się i jedź spokojnie - wczoraj na treningu Twoja jazda wyglądała mniej więcej tak - wyprzedzałeś mnie (jeździłem Weiderem), by za chwilę siedzieć w piachu i tak w kółko. Innymi słowy lepiej czasami nie jechać na limicie, a w spokoju ukończyć wyścig.
      Co do czasów to obojętnie jaki wykręcisz, tu są tacy wyjadacze, że z nimi nie mamy szansy .
      Setup spróbuj jakiś wynaleźć na gtplanet (jest tam fajna baza setupów), a to już zawsze jakiś początek.
      I jeśli nie jeździłeś bez wspomagaczy, to lepiej pojeździj jeszcze dzisiaj trochę przed wyścigiem - nawyki zostają, a potem trzeba się z kuwety wygrzebywać. Niestety te auta (zwłaszcza LMP - taki przypadł Ci w udziale na ten wyścig, czy to świadomy wybór?) to już konkretne potwory i trzeba jeździć nimi z rozwagą.

Do zobaczenia na torze!

Komentarz

Kaktusie niestety obydwa Peugeoty 908 HDi są już zajęte, sprawdź dostępne auta i dopisz się też tutaj:
        lmp-gt500/turniej-lmp-gt500-zespo-y-t8289.html
        (może do kolegi polo bo on ma wolne miejsce w teamie?)

Komentarz

Pierwszy wyścig online i to jeszcze w LMP z całym szacunkiem, czy nie za wysoko zawiesiłeś sobie porzeczkę

Komentarz

Każdy kiedyś się uczy. Jak pojedzie rozważnie, nie będzie na siłę próbował się z nikim ścigać i będzie unikał fizycznego kontaktu na torze, to da radę.
            Chyba, że kolego Kaktus, jeszcze ani razu nie jechałeś online - to tu niestety jest trochę inna bajka, niż jazda samemu czy z komputerem.

PS. Jak się bedziesz dopisywał do zespołu polo, to on zdaje się ma już wybrane auto LMP, więc Tobie zostaje coś z listy GT500 - zajęte są te na czerwono. Zajęte, ponieważ wybieramy auto na cały sezon.

Komentarz

Nie wiem na czym polegają te drużyny ale nie chciałbym komuś psuć statystyk a i tak wszystkich wyścigów nie pojadę bo pracuje na zmiany i niestety nie ogarnę tego.

A który z GT500 byście poradzili dla świerzaka?

Komentarz

• Re: Turniej "LMP & GT500" - Zespoły

polo510 przed startem nie zapomnij przeczytać i podpisać zasad CRC night-riders/night-riders-crc-zasady-i-przepisy-cigania-si-online-t6908.html

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                  polo510 przed startem nie zapomnij przeczytać i podpisać zasad CRC night-riders/night-riders-crc-zasady-i-przepisy-cigania-si-online-t6908.html
                  Hmmm....http://www.granturismo.pl/forum/post145504.html#p145504

Komentarz

• Re: Odp: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Xanavi Nismo Z może. Albo pojedź Jaguarem XJR-9

Mój kanał

Komentarz

1. FK Racing - FinekPL i kamalik512: Peugeot 908 HDi FAP Oreca i Keihin HSV-010
                      2. Just Survive Racing Team - SzczwanyGapa (p_kwiatek) i Campo (ciuciuchance): Mazda 787B i Weider HSV-010
                      3. BL RACING - ArtiF1 i Rev: Raybrig HSV-010 i Audi R8 (Audi Playstation Team Oreca) `05
                      4. Team order - M-Michalczyk i ..ADIKF1 - Pescarolo C60 Hybride Judd `05 & YellowHat YMS Supra 05
                      5. SS Power - Sasek i siniak: Xanavi Nismo GT-R `08 i Peugeot 908 HDi FAP Team Peugeot Total `10
                      6. Team Joest - Rasta4889 i Rholek - Audi R18 TDI i Motul Autech GT-R '08
                      7.Shell Helix Racing -polo510 i kaktus - Bentley Speed 8 i Epson NSX `08

Komentarz

Auto umyte,olej wymieniony dobrej zabawy i powodzenia na dziś !

Komentarz

Mimo szczerych chęci nie jestem w stanie dołączyć do pokoju Siniaka. Wyrzuca mi info "pokój pełen"

Komentarz

Walczymy z tym.

Komentarz

Wyścig zakończył się dla mnie na okrążeniu formującym <zly>
                              Dostałem strzała w tył (gratuluję umiejętności obsługi pedału hamulca), w wyniku czego uszkodzeniu uległ silnik i jedno z tylnych kół.
                              Nie dość że straciłem ok. minutę przez pitstop to jeszcze, jak wiadomo, na wymienionych oponach uzyskuje się gorsze czasy (o 2 sek.) niż na tych, na których rozpoczyna się wyścig.
                              Miałem wrażenie, że jechałem na WŚ a nie WM, które nic a nic się nie nagrzewały. Mogłem gonić ale nie widziałem sensu, bo nie dość że nie jestem najszybszym kierowcą to przez te cholerne opony strata rosła w większym tempie.
                              Frustracja sięgnęła sufitu i zmuszony byłem wycofać się z wyścigu, bo mnie krew zalewała z każdym zakrętem coraz bardziej. Wiem, że wyścig dopiero się zaczął, ale taki strzał w ryj (czyt. taka strata nie z mojej winy na samym początku) odebrał mi wszelkie chęci na jakiekolwiek ściganie

Co do startu lotnego - proponuję żeby dać opór nie na wyjściu z ostatniego zakrętu, a po przekroczeniu linii mety. Start wyścigu wyznaczy "kliknięcie" oznaczające zaliczenie okrążenia.

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Kurna, zabalowalem :/
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X