NIGHT RIDERS: Archiwum turniejów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Turniej "LMP & GT500" - dyskusja

Kuźwa, a ja znowu na żywioł pójdę... nie mam czasu trenować... . Jakiś pomysł chociaż na ogólne ustawienia Weidera? Położyć skrzydła całkiem aby zyskiwać na prostych, czy to źle obrana strategia?

Co by nie było, jutro oczywiście jadę.

Komentarz

Nasza Honda jest dwa lata młodsza ale może będzie pasował do twojej setup jaki dzisiaj wieczorem tobie wyślę. Wiadomosci na psn spodziewaj się po godz 22

Komentarz

Za dużo to nie potrenowałem, jedynie rano przed pracą zrobiłem parę okrążeń i ni cholery nie mogę się zbliżyć do czasów Porsche z wczoraj Za to po zmniejszeniu docisku wykręcałem czasy o 4 sekundy szybsze niż poprzednio.

Pytanie: czy jeśli wykręciłem lepszy czas o 4 sekundy grając offline, to czy taki sam zysk będzie online?

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
          Pytanie: czy jeśli wykręciłem lepszy czas o 4 sekundy grając offline, to czy taki sam zysk będzie offline?
          Raczej online Tak, różnice powinny być takie same a przynajmniej bardzo do siebie zbliżone.

Komentarz

Poprawiłem
            W takim razie zniszczę was <demoniczny śmiech>

Mój kanał

Komentarz

• Re: Turniej &quot;LMP &amp; GT500&quot; - dyskusja

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
              W takim razie zniszczę was <demoniczny śmiech>
              Hmm, tylko najpierw dojedź do końca wyścigu <mlotkiem>.

.

Zamieszczone przez revetion
              Nasz Honda jest dwa lata młodsza ale może będzie pasował do twojej setup jaki dzisiaj wieczorem tobie wyślę. Wiadomości na psn spodziewaj się po godz 22
              Wczoraj już nie byłem w stanie sprawdzić, będę miał czas 1-1,5h przed wyścigiem - obym coś zdążył ustawić. Ale wielkie dzięki.

PS. Startujemy o 20?

Komentarz

5. Przebieg każdego spotkania
                20:00 - zbiórka
                20:15 – kwalifikacje
                20:30 – start lotny wyścigu czyli startujemy dopiero po przejechaniu rozgrzewkowego okrążenia po wyjeździe na prostą Start/Meta. Podczas tego okrążenia obowiązuje ograniczenie prędkości do 100Km/h i utrzymywanie swojej pozycji z kwalifikacji.

Komentarz

Mam prośbę,jesli znów bedzie ta akcja ze nie bede mogl wejść to prosze by osoba która stawia pokój postawiła go odrazu na nowo bo zawsze resetuje konsole i neta i nie mozna wejść,dopiero po postawieniu na nowo pokoju mogę wejść a zaoszczędzi nam to duzo czasu

Komentarz

• Re: Turniej &amp;quot;LMP &amp;amp; GT500&amp;quot; - dyskusja

Zamieszczone przez TheFinek
                    Le Mans 3h(Circuit de la Sarthe 2013) 13.06.2014
                    Piątek 13-go idealny dzień na ściganie się .
                    19:30 - zbiórka
                    20:30 - start
                    Boję się okrążenia formującego

Mój kanał

Komentarz

Wytłumaczcie mi jeszcze co to znaczy resetować konsolę, resetować neta, czyścić cache w konsoli itp zabiegi.
                      Znaczy się co, wyłączyć ps3, wyłączyć router, coś jeszcze?
                      Co konkretnie zrobić, tak zapobiegawczo?

Komentarz

Tak jakmyslisz,wyłączyć i włączyć na nowo ps3 ale przed tym tez restart routera

Komentarz

A kysz?
                          Jest gdzieÅ› jakaÅ› opcja?

Komentarz

Tak, w opcjach w menu głównym gry wchodzisz w ustawienia sieciowe i tam dajesz czyszczenie pamięci podręcznej

Zamieszczone przez Hubba2010
                            Powiem szczerze, że nie rozumiem tego zamieszania z przekładaniem wyścigów. Jest terminarz, są zapisy. I czemu tylko piłka ma być tym czynnikiem, który powoduje zmiany w terminarzach, są przecież i inne dyscypliny sportu, są jakieś święta, rocznice ślubu, urodziny dzieci, praca na drugą zmianę, impreza ze znajomymi, wakacje, urlopy.
                            No tak, tylko że imprezy i urlopy które wymieniasz są indywidualne i dotyczą jednej osoby, natomiast MŚ w piłce nożne rozgrywane są raz na 4 lata i akurat w naszym kraju mnóstwo osób (głównie płci męskiej ) się nimi pasjonuje, starając się śledzić transmisje przynajmniej co ciekawszych spotkań. To tak kwestią małego wyjaśnienia dlaczego ośmieliłem się w ogóle o to prosić No może jeszcze zachęciło mnie przełożenie I wyścigu GT3 z uwagi na finał Ligii Mistrzów
                            Ale już nic się nie odzywam, bo widziałem wyniki ankiety <bezradny>

Komentarz

Jak widać większość woli motorsport

Komentarz

Zamieszczone przez siniak

Zamieszczone przez Hubba2010
                                Powiem szczerze, że nie rozumiem tego zamieszania z przekładaniem wyścigów. Jest terminarz, są zapisy. I czemu tylko piłka ma być tym czynnikiem, który powoduje zmiany w terminarzach, są przecież i inne dyscypliny sportu, są jakieś święta, rocznice ślubu, urodziny dzieci, praca na drugą zmianę, impreza ze znajomymi, wakacje, urlopy.
                                No tak, tylko że imprezy i urlopy które wymieniasz są indywidualne i dotyczą jednej osoby, natomiast MŚ w piłce nożne rozgrywane są raz na 4 lata i akurat w naszym kraju mnóstwo osób (głównie płci męskiej ) się nimi pasjonuje, starając się śledzić transmisje przynajmniej co ciekawszych spotkań. To tak kwestią małego wyjaśnienia dlaczego ośmieliłem się w ogóle o to prosić No może jeszcze zachęciło mnie przełożenie I wyścigu GT3 z uwagi na finał Ligii Mistrzów
                                Ale już nic się nie odzywam, bo widziałem wyniki ankiety <bezradny>
                                No trudno, wystarczy trzymać kciuki za mniejsze ekipy ^^

BTW U mnie analogia jak u siniaka.
                                GT5 - 100%
                                GT6 - 100%
                                GTS - 100%
                                GT7 - 100%

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X