NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

Następnym razem wracaj, bo z kim jak nie z nami będziesz się uczył W Night Riders podpowiemy jak ustawić auto i jak stawiać pierwsze kroki w drifcie.Tu masz kolegów życzliwych i mających wielkie pokłady cierpliwości do nauki innych
    Ja jestem jeszcze zielony w drifcie ale towarzystwo, z którym się spotkamy motywuje mnie do dalszej nauki

Komentarz

byłem miło zaskoczony kiedy wczoraj na czacie głosowym usłyszałem tyle praktycznych porad i zasad działania uświadomiłem sobie, że nie mam o tym zielonego pojęcia ale już troszkę wiem i to się liczy szukałem na gt planet zasad działań ustawień zawieszenia ale nic nie znalazłem oprócz ustawień do danego auta ale nie napisali dlaczego tak a nie inaczej a ja chciałbym wiedzieć skąd się to bierze może koledzy mają jakieś ciekawe artykuły e-booki, itd. jestem n00b ale chętnie zagłębie się w tajniki

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

ema a patrzyłeś na naszym forum? Doświadczeni koledzy udzielali wielu rad tutaj viewtopic.php?f=68&t=6110
        a tutaj ustawienia do konkretnych samochodów viewtopic.php?f=68&t=6333

Komentarz

Bylem w szoku jak natrafilem na ten temat.
          Przyznam ze od momentu powstalych problemow na forum nie zagladalem a tu takie zeczy.
          Swietny temat i wielkie wyrazy uznania za tak swietne relacje.
          ENDUNIO ty mnie poprostu rozwaliles))))

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

update foto z ostatnich driftów

Komentarz

Wczoraj dopisała nam frekwencja tylko coś po wyścigu na Nordschlife mi się zawiesiło i nie mogłem dołączyć do żadnego pokoju bo zaraz zrywało połączenie z usługą PSN ... Ogólnie wyścig Muscule car nie przypadł mi do gustu ale tylko i dlatego, że nie potrafiłem ustawić swojego auta przy większej prędkości przy delikatnym dotknięciu skrętu auto spinowało ... mało brakowało a ostry w swoim Kubelwagenie czy jakoś tak wyprzedził mnie

Komentarz

no mi na Nordschleife fajnie sie jezdzilo Chargerem (tylko ze skrzynia mi sie na prostej skonczyla ) xD... lubie takie jazdy gdzie trzeba uwazac na gaz xD... Ale pozniej nie moglem dolaczc do pokoju... i nie wiem dlaczego skoro Angello mi pisal ze wiekszosc bez problemu weszla :/

Komentarz

Byly wczoraj jakies problemy wlasnie z tym pokojem i z 11 osob zrobilo sie przez to 5 :/ ale i tak sie fajnie jezdzilo

Komentarz

Wczoraj miało miejsce moje pierwsze spotkanie z Wami i szczerze nie spodziewałem się, że będzie aż tak fajnie ściganie w pokojach przy tym wgl się nie porównuje

Komentarz

Zamieszczone przez Dosmus
                      Wczoraj miało miejsce moje pierwsze spotkanie z Wami i szczerze nie spodziewałem się, że będzie aż tak fajnie ściganie w pokojach przy tym wgl się nie porównuje
                      Uwierz mi, ze jeszcze wiele ciekawych spotkań przed Tobą

EDIT:
                      Szanowni koledzy z klubu Night Riders.
                      Chciałbym zachęcić Was wszystkich do zamieszczania w tym temacie fotorelacji z naszych spotkań. Widzę, że po każdym wyścigu zdecydowana większość zapisuje sobie replay. Jak każdy z nas raz na jakiś czas zamieści fotorelację to temat ten będzie naprawdę bogaty w piękne zdjęcia i opisy ze spotkać. Wasze zaangażowanie zaowocuje wspaniałą reklamą naszego klubu. W tym temacie nie chodzi o to, żeby napisać tylko "było fajnie" albo "dzięki za jazdę"
                      Do dzieła koledzy.
                      Niech moc będzie z Wami

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                        Szanowni koledzy z klubu Night Riders.
                        Chciałbym zachęcić Was wszystkich do zamieszczania w tym temacie fotorelacji z naszych spotkań. Widzę, że po każdym wyścigu zdecydowana większość zapisuje sobie replay. Jak każdy z nas raz na jakiś czas zamieści fotorelację to temat ten będzie naprawdę bogaty w piękne zdjęcia i opisy ze spotkać. Wasze zaangażowanie zaowocuje wspaniałą reklamą naszego klubu. W tym temacie nie chodzi o to, żeby napisać tylko "było fajnie" albo "dzięki za jazdę"
                        Do dzieła koledzy.
                        Niech moc będzie z Wami [/b]
                        W pełni popieram i przyznaje szczerze, że ten wątek jest moim ulubionym w całym dziale NR. Jednak bez podstawowego mięska, czyli foto-relacji jest on smutny Rozradujcie me zbolałe brakiem konsoli serce i zamieszczajcie fajne opisy z nocnych zmagań okraszone bogato fotkami, tak jak to na początku robiło paru z nas To wcale nie jest trudne ani czasochłonne - to coś jak tworzenie galerii na Photo Mode tylko z krótki opisem do zdjęć. Zresztą co ja tu mówię - popatrzcie na genialne relacje z poprzednich stron. Wcale nie są jakimiś elaboratami czy esejami na pół strony. Kilka fotek + humorystyczny opis wydarzeń i już buzia wszystkich klubowiczów się cieszy :mrgreen:
                        A zatem jak powiedział Angello - do dzieła

Komentarz

ttaaa fajnie się mówi ... gorzej napisać

Był pogodny, bezwietrzny dzień w wietrznym mieście Seattle...

kiedy rodzina Gartenbauerów zebrała się w swoim domu w Lipsku na coniedzielną naradę by omówić wydarzenia które ją dotknęły w minionym tygodniu. Jakże naiwne było ich myślenie że i tym razem porządek spotkania zostanie niezakłócony a wszystko odbędzie się zgodnie z harmonogramem narady.
                          Wtem bowiem ... pojawił się w zapleczu ich domu węgierski potentat marchewkowy - Ön Bimbak

Wściekły Engelhart Gartenbauer przerwał swoją mowę powitalną by czy prędzej przegonić nieumówionego Bimbaka

a reszta rodziny Gartenbauerów w konsternacji złamała porządek obrad i zaczęła się krzątać i szeptać między sobą. Engelhart stracił jednak panowanie nad sobą i wypadł przez niedomknięte drzwi czynią sobie tymczasowo krzywdę.

Ön Bimbak poczuł jednak nieodpartą potrzebę .... więc zaczął biec czym prędzej ku toalecie. Nie wiedział jeszcze że ta potrzeba stanie się jego zgubą ... ale nie uprzedzajmy faktów.

Biegnąc ku toalecie nie mógł wiedzieć, że parkiet jest świeżo nawoskowany. To ten fakt zadecydował o jego porażce.

Pomyślicie... ale jak niewinna potrzeba może zadecydować o porażce? Przecież to absurd! Macie rację!
                          Nikt nie spodziewał się że najmłodszy z synów Engelharta szykował zamach obłędnie bogatego króla marchewki Bimbaka.

Jak potoczyły się ich losy? Czy Engelhart przeżył wypadnięcie przez otwarte drzwi? Kim są pozostali członkowie rodziny Gartenbauerów? I dlaczego czytacie streszczenie niemieckiej telenoweli?
                          Dowiecie się już w następnym odcinków, nagrodzonego miedzy innymi Mosiężną Rzepą serialu... NACHT beim Gartenbauer
                          http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Bimbak uwielbiam Twoje fotorelacje Zaskoczyłeś mnie na maksa Obyś bywał jak najczęściej na spotkaniach NR i potem miał wenę na robienie kolejnych fotorelacji :mrgreen:
                            BRAWO
                            Tylko o co w tym chodzi
                            Kto
                            Co
                            Kiedy
                            Gdzie
                            Z kim

Komentarz

Eeerm... Brawo za odzew na nasz apel i zamieszczenie foto-relacji. Jest bardzo oryginalna i na swój sposób absurdalnie śmieszna, ale... O co tu chodzi Pytam jako obiektywny odbiorca, nie uczestniczący w wyścigu. Kto czym jechał? Jaka była kolejność na starcie/mecie? Jakieś minimum informacji z przebiegu wyścigu? To tylko moje małe sugestie co powinna zawierać relacja :wink: Czekamy na następne!

Komentarz

Wyścig z mojej perspektywy był nudny. Prowadziłem przez pół wyścigu - rozkojarzyłem się i zapomniałem zahamować do zakrętu. Z tyłu działo się więcej, ale było to raczej gięcie blachy niż typowa rywalizacja wyścigowa.

Dajcie się porwać w świat mojej chorej wyobraźni i poczekajcie na nastepne epizody...
                                choć faktycznie mogłem chociaż napisać kto czym jechał:
                                czarny Viper - Angello
                                źółty Viper - ja
                                Challenger - zamach
                                Mustang - M_Michalczyk
                                Ford GT - Szchat
                                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X