Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

No ten koniec świata ,to jest tylko taki mit dla jaj Przyjdzie rok 2012 i przeminie tak jak każdy rok w którym zakładano koniec świata.Wątpię żeby wszyscy ludzie w sylwestra na przełomie 2011/2012 wpatrywali się w niebo w poszukiwaniu lecącej asteroidy Wszyscy się porządnie naje**ą (nie wiem jak wy ) i dopiero po kilku dniach każdy powie "o kurde przecież miał być koniec świata,a my żyjemy" i znów jakiś cwaniaczek/profesorek puści w internet super wiadomość że koniec świata będzie w tym i tym roku Po prostu nie zwracać na to uwagi jak będzie koniec to będzie...

Komentarz

Ogromnie dziękuję wszystkim za życzenia! Super, panowie!

Komentarz

To jeszcze ja dorzucę do pakietu .

Co do końca świata...

1+1=10

Komentarz

Ja pierdzielę, ludzie, żadnego końca świata w 2012 roku nie będzie. Jeśli kalendarz, który wisi u mnie na ścianie, kończy się na 31 grudnia 2010, to znaczy, że tego dnia będzie koniec świata? Majom albo zabrakło miejsca i nie chciało im się ryć następnej tabliczki, albo po prostu uznali, że kalendarz aż do 2012 roku naszej ery w zupełności im wystarczy. Tylko ludzie oczywiście muszą zaraz snuć różne, czasami absurdalne teorie. Zobaczycie, obudzimy się 22 grudnia 2012, będziemy cali, niektórzy może przeziębieni, wszak to zima, wybierzemy się na poranny spacer do toalety, zjemy śniadanie i będziemy mieli świadomość, że już za trzy dni święta.

Zamieszczone przez WiLkU666
          ten rok może być najgorętszy a następny najchłodniejszy na przykład.
          To samo właśnie pomyślałem :wink:

Komentarz

Kuźwa złamałem nos :/

Komentarz

http://wilku137.wrzuta.pl/film/aume0rf8 ... 20.08.2010

Nasz filmik z 20.08.2010 o godz. 19:00 - 20:00 , treningi dziś były i tak to u mnie wygląda online stoją wszyscy i tylko ja jadę a piszą ,żę jeździli ,bo faktycznie ,jak przekraczam linie mety to wygrywam ok. 1s. albo przegrywam 5s.
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

A u mnie wszystko jeździ.A jak cię ktoś puknie to to czujesz czy nie.Zapraszam wszystkich do zawodów bo zabawa jest przednia

Komentarz

Zamieszczone przez ViluC36
                  Spadłeś z dywanu na podłogę?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Spadłeś z dywanu na podłogę?
                    Różnica poglądów między moją osobą a jednym z "tubylców".

Komentarz

Jak to? Z marginesem rozmawiasz? Z drechami się bawisz? Ehh...

Leczcie Cię - bierzcie ziomów, bierzcie M5 i róbcie porządek z chujostwem.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Jak to? Z marginesem rozmawiasz? Z drechami się bawisz? Ehh...

Leczcie Cię - bierzcie ziomów, bierzcie M5 i róbcie porządek z chujostwem.
                        Dziecinada jak ktoś sie sypie to zawsze takie sprawy powinno się załatwiać one-on-one . Gościu na imprezie tak przywalił jednej dziewczynie że upadła na ziemię podbiegłem z kumplem posadziliśmy ją na ławce i grzecznie tłumacze gościowi że tak to na tym balecie nie będzie a on że to jest jego dziewczyna i będzie robił z nią co będzie chciał i gdzie będzie chciał. Odpuściłem wsadziłem tą dziewczynę do samochodu żeby odwieźli ją do domu odwracam się a gościu mi z partyzanta z bani. Zalałem się moment troche przymroczyło ale ruszyłem na niego dostał pare garści i po sługusuw poszedł a wtedy w ruch poszło co było pod łapami. Gościu wbił się na krzywy ryj i ewidentnie szukał zadymy ,a że ja nie mieszkam w tamtej miejscowości to myślał że usiąde i będe słuchał go uważnie i przyjmował strzały na facjate. Nie lubie sie bić ale na coś takiego pozwolić nie można.

Komentarz

Gościu na imprezie tak przywalił jednej dziewczynie że upadła na ziemię (...) a on że to jest jego dziewczyna i będzie robił z nią co będzie chciał i gdzie będzie chciał (...) a gościu mi z partyzanta z bani (...) wbił się na krzywy ryj i ewidentnie szukał zadymy
                          Typowy kretyn, (pewnie) lysy tepak z ilorazem inteligencji kaktusa domowego. I tak pewnie zginie na prostej drodze w swojej kochanej bumie. Jednego g*wna mniej. Cholerne bydlece pospolstwo.

Komentarz

odwracam się a gościu mi z partyzanta z bani.
                            [/quote]
                            Uuuee trochę ciężka opcja :/

Komentarz

Mnie takie akcje nie dotyczą. Może to i dobrze. Oczywiście, jeśli ktoś będzie bardzo o to prosił dostanie po mordzie. A jeśli sam nie dam rady - zawsze pozostają znajomi.

Natomiast jeśli jest tak jak mówisz...że ktoś pomiata kobietą "bo kozak" - ehh..takich ze skóry obdzierać. To nie są ludzie. Kiedy już osiągnę szczyt, tacy ludzie będą umieszczani w komorach bez powietrza.

Komentarz

Gościa nie stać jest na paczke fajek a co dopiero na Bete czy prawko. Byłem u lekarza i powiedział mi że mam duże szczęście bo tylko chrząstka była naruszona ale kośc nie pękła przegrody mam drożne oczyszczone z krwi więc można powiedzieć że przyfarciłem ładnie.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X