Siniu mnie ten zamysł się podoba. Przecież od poczatku było mówione że Rising nie będzie kontynuacją przygód Snake'a tylko slasherem z Raidenem w roli głównej. Mi w w to graj, już od czasu MGS1 i VR missions chciałem pograć Cyber ninją i powycinać trochę mięsa, tu jest to fajnie zrobione a mam na myśli system cięcia gdzie ćwiartujemy wszystko i wszystkich. O reszcie nie wspomnę bo dziko i dziwnie to wygląda ;/
Widzę że jestem nieco osamotniony w pozytywnym myśleniu o tej grze. Śledziłem info od samego początku w miarę możliwości bo bardzo długo było cicho. Śmieszne jest to że gra zapowiadana była na Ps3, Xboxa i PC! PC! PC!
Jestem konsolowcem więc nie boli mnie to ale że nie mam ps3 myślałem że pogram na moim kompie.
Gra odeszła od głównego nurtu stąd wasze niezadowolenie i rozumiem to też jestem fanem mgs. Ale jakoś nie widzę Raidena w swoim exo i hf blade czołgającego się i skradającego. Z góry musiało iść w slasher, oby z wyczuciem, bo nikogo nie bawi przechodzenie gry jednym klawiszem wciskając kwadrat.
Zobaczymy jak wyjdzie, ja nadal jestem napalony
HA A tak się Hideo zarzekał że Guns of the Patriots będzie ostatnią częścią i że w ogóle on teraz poświęci się tworzeniu czegoś zupełnie innego, jakiejś nowej marki ale ja wiedziałem, że nie wytrzyma i zrobi 5-kę
Wspominając o tym temacie, chciałem, aby ludzie, którzy mają coś do powiedzenia na tym forum i robią to zawsze z sensem, mieli pole do popisu. Sam przyznam, że jestem nędznym 15-latkiem i mało co wiem na ten temat.
Komentarz