Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

to jest nas dwóch
    Wole mieć w czym wybierać, wozy których nigdy nie miałem i nacieszyć się większością z nich nawet takimi błachymi którymi przejadę się tylko raz.
    W GT5 napewno więcej czasu poświęcę tym lepszym wozom ale sam fakt że tamte dziadoki są mnie cieszy :mrgreen:

Komentarz

W 500 samochodach też zmieścisz zarówno M3 i formuły, a także kaszlaki ...
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

ok to jest już 500 wozów teraz dolicz 90 odmian Skylinów, Supr,Lancerów czy tam jeszcze czegoś i jest 1000

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          . Twierdzisz, ze rFactor to shit, poniewaz daleko mu do rzeczywistosci. Tak sie sklada, ze blizej mu do niej, niz np GT. Pewnie raz w niego zagrales na jakims lipnym modzie, przestraszyles sie, zniecheciles, bo na torze utrzymac sie nie potrafiles. W GT latwiej, co nie? Casual...
          Osobiście preferuje prawdziwy samochód, a gra która nijak się ma do rzeczywistości, masz racje, odstrasza mnie, wystarczy mi jeden zakręt i już wiem czy warto grać w jakąś grę czy nie. A rF jeśli o to chodzi najlepszy nie jest. I nie twierdzę że Gt jest lepsze, bo niby gdzie to napisałem ? Ale na pewno sprawia lepsze wrażenie niż rF

Tak sie sklada, ze rFactor jest najlepszym symulatorem, ktory jak dotad wyszedl liczac na wszystkich platformach. Tego nie zaprzeczysz zadnym argumentem.
          Najlepszy może i jest, i co z tego ? Skoro i tak daleko mu do rzeczywistości... Gra zawsze pozostanie grą, chodź by i nawet nazywała się SYMULATOREM... Nigdy nie dorówna rzeczywistości...

Zresztą mam już dość tego tematu...

Komentarz

Odwróćmy pytanie - co byście wywalili z listy aut, dla przykładu z Gran Turismo 4?

Może nawet osobny temat do tego...?

Bo jak dla mnie, to nie wywaliłbym nic. Technika idzie do przodu. Po co się cofać?

Komentarz

A rF jeśli o to chodzi najlepszy nie jest.
              Jest. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości. (Pomijam tutaj symulatory Williamsa i innych zespołów F1, bo to inna bajka)
              Tak nawiasem to grałeś chociaż w rF'a na jakimś porządnym modzie z pomocami off? Mądrzysz się, a w rzeczywistości pewnie nawet nie grałeś.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                Po co się cofać?
                Może po to, żebyśmy doczekali się wreszcie premiery GT5 ?
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
                  Jest. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości. (Pomijam tutaj symulatory Williamsa i innych zespołów F1, bo to inna bajka)
                  Tak nawiasem to grałeś chociaż w rF'a na jakimś porządnym modzie z pomocami off? Mądrzysz się, a w rzeczywistości pewnie nawet nie grałeś.
                  Grałem, tak jak zresztą napisałem Poza tym na czym opierasz swoje porównanie tej gry do rzeczywistości ? Na doświadczeniu z NFS"a ? Bo wątpię czy kiedykolwiek przekroczyłeś 40km/h prawdziwym samochodem w zakręcie
                  Więc...

Komentarz

Bo wątpię czy kiedykolwiek przekroczyłeś 40km/h prawdziwym samochodem w zakręcie
                    Jeździłem samochodem wieeeele razy, co prawda nie tyle co ty ale sporo więcej niż nie jeden smarkacz, więc co nieco wiem jak to jest za kierownicą.

Druga sprawa jest taka że wielu zawodowych kierowców jeździło w rFactora, i bardzo sobie cenili fizykę.

Komentarz

[quote=Kamil 12]
                      Zamieszczone przez "BelegU$":3jy707bj
                      Po co się cofać?
                      Może po to, żebyśmy doczekali się wreszcie premiery GT5 ? [/quote:3jy707bj]

IMEO, wolę poczekać i dostać coś NAPRAWDĘ wypasionego, coś legendarnego, jak GT4... a nie niedopracowanego, okrojonego bubla.

Komentarz

Wg mnie o wiele lepszym rozwiazaniem byloby, gdyby GT skorzystalo z pomyslu rF'a. Bazowa gra, ktora ma mniej wiecej tyle, co Prolog + mody w postaci paczek do sciagniecia za darmo (lub niewielka oplata) z Playstation Store. Tworcy mogliby caly czas tworzyc kolejne samochody i tory, a gracz moglby w dowolny sposob kompletowac swoje wlasne Gran Turismo.

Paczki moglyby zawierac grupy samochodow wyselekcjonowaych tematycznie, np. Muscle Cars lub LeMans Prototypes lub zawierac w sobie np samochody jednej marki, np 150 Toyot czy 50 Mercow. Podobnie byloby z torami wyscigowymi: historyczne, europejskie, nowoczesne (era Tilke), Ovale NASCAR...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                          Poza tym na czym opierasz swoje porównanie tej gry do rzeczywistości ?
                          Wiem, że to nie do mnie, ale żeby nie było, ja swoją opinie wyraziłem po porównaniu kilku zbliżonych do siebie sytuacji w realu i w grze. :wink:

Zamieszczone przez Sylwek1092
                          Jeździłem samochodem wieeeele razy,
                          Mam tylko nadzieje, że nie po drogach publicznych

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                            wolę poczekać i dostać coś NAPRAWDĘ wypasionego, coś legendarnego, jak GT4...
                            Wszystko ma swoje granice, następnych 5 lat czekać nie mam zamiaru
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Wg mnie o wiele lepszym rozwiazaniem byloby, gdyby GT skorzystalo z pomyslu rF'a. Bazowa gra, ktora ma mniej wiecej tyle, co Prolog + mody w postaci paczek do sciagniecia za darmo (lub niewielka oplata) z Playstation Store. Tworcy mogliby caly czas tworzyc kolejne samochody i tory, a gracz moglby w dowolny sposob kompletowac swoje wlasne Gran Turismo.

Paczki moglyby zawierac grupy samochodow wyselekcjonowaych tematycznie, np. Muscle Cars lub LeMans Prototypes lub zawierac w sobie np samochody jednej marki, np 150 Toyot czy 50 Mercow. Podobnie byloby z torami wyscigowymi: historyczne, europejskie, nowoczesne (era Tilke), Ovale NASCAR...
                              Ok, a teraz pomyśl. Dzielisz w grze ludzi na dwie grupy, bogatych i biednych. Nie dość że gra już swoje kosztuje to jeszcze musisz za wozy płacić ? To by nie przeszło. Ten co ma kasę miał by wszystkie auta a 80% graczy jeździło by tymi podstawowymi. Jeżeli były by za Free, to spoko, tylko że znowu pojawia się problem że nie każdy ma neta w PS3, no i GT musiało by bulić za serwery, a zbytnio charytatywni to oni nie są. Dla tego już wole poczekać i mieć wszystko na raz :wink:

Komentarz

To by nie przeszło.
                                w iRacing przeszło i ma się dobrze.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X