Czateria

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Czateria

Dobra, to ja Wam powiem o koncercie Placebo.Wczoraj o 20:00 w Warszawskim Torwarze odbył się koncert Placebo. Przyszedłem około godz. 19:50. Miejsce miałem dosyć słabe, gdzieś z 50 m od sceny... Na początek zagrała grupa z Australii, szczerze powiem ,że dobrze grali.Potam około 20:30 weszło Placebo. No cóż, efekty dzwiękowe ,zarówno jak i świetlne były na wysokim poziomie. Placebo grało do 22:30 plus 6 bisów. Ludzie byli zdziwieni, że wokaliste grupy stać na zaśpiewanie tylu piosenek. Ogólnie koncert się udał i jadę na ich następny. Potem miałem trochę nie przyjemności ,ponieważ o 23:30 miałem wizytę u dentysy z podkręcaniem aparatu na zęby.I było fajnie.. :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=JAs70vab_to - Expatriate, wstawka przed Placebo.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
      Opisali... ale jak? Jakiś przykład? (obojętnie, wzięty z nieba, chodzi o schemat)
      Może coś w takim stylu (demo chodzi o sposób opisu) np:

Belegus-Nastolatek z Istebnej. Znaczenia jego nick'a nie znają nawet najstarsi górale. W avatarze widnieje Suicune jeden z legendarnych Pokemonów co może wskazywać na dawniejsze zainteresowania. Twórca "Belegus style", fan kreskówki "Initial D". Autor opowiadania "Auf die kurwen" (Za zakrętem) wydanego w 3krajach świata w przełożeniu na 24 dialekty północnoamerykańskich plemion. Swojego czasu kierowca "Nurgburg taxi" pasjonat i przyszły właściciel BMW serii 5. Krótka dezercja na rzecz RD Grid. Raczej bezkonfliktowy, opanowany, nie wdaje się w głębsze dyskusje. Sympatyk Szymońca.

Kyjgel-(z gwary śląskiej;Kaj-gel) Po gorolsku "Gdzie żel" którym to namiętnie pielęgnuje swoje krótkie błąd włoski. Dość obszerna wiedza motoryzacyjna zaś preferencje skłaniają się ku niemieckich aut. Zamiast papieru toaletowego używa cykliniarki, kolekcjonuje zapalniczki BIC.
      Były pracownik fabryki gdzie smarował patyki obecnie dachołaz. Uwielbia chodzić na grzyby i biegać po łące. W wolnej chwili zarzyna swoje sportowe Mondeło. Asertywny, rozjemca z własnym zdaniem, przyjaźnie nastawiony do mniejszości społecznych.

Biesiadnik-Znany jako Biesiek lub Kenio dla przyjaciół Masturbejro. Dwudziestokilkuletni Elektryk z Katowic. Interesuje się sztuką tatuażu. [wydziarał sobie na pośladkach (+ i -)]. Kocha dyskoteki,dojrzałe kobiety i brawurową jazdę czerwoną Hondą. Podróże po USA, fotografia, modelarstwo, JDM. Po naprawie konsoli powrócił to gry w GT. Zdolny grafik. Wyszczekany,zabawny,uparty lubi wdawać się w długie konwersacje.Ulubione słowo to "wpierdol". Często utożsamiany z Dreadlockiem.

... itp.itd.
      Osoby wybrałem przypadkowo.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Zamieszczone przez PP89
        Opisali... ale jak? Jakiś przykład? (obojętnie, wzięty z nieba, chodzi o schemat)
        Może coś w takim stylu (demo chodzi o sposób opisu) np:

Belegus-Nastolatek z Istebnej. Znaczenia jego nick'a nie znają nawet najstarsi górale. W avatarze widnieje Suicune jeden z legendarnych Pokemonów co może wskazywać na dawniejsze zainteresowania. Twórca "Belegus style", fan kreskówki "Initial D". Autor opowiadania "Auf die kurwen" (Za zakrętem) wydanego w 3krajach świata w przełożeniu na 24 dialekty północnoamerykańskich plemion. Swojego czasu kierowca "Nurgburg taxi" pasjonat i przyszły właściciel BMW serii 5. Krótka dezercja na rzecz RD Grid. Raczej bezkonfliktowy, opanowany, nie wdaje się w głębsze dyskusje. Sympatyk Szymońca.

Kyjgel-(z gwary śląskiej;Kaj-gel) Po gorolsku "Gdzie żel" którym to namiętnie pielęgnuje swoje krótkie błąd włoski. Dość obszerna wiedza motoryzacyjna zaś preferencje skłaniają się ku niemieckich aut. Zamiast papieru toaletowego używa cykliniarki, kolekcjonuje zapalniczki BIC.
        Były pracownik fabryki gdzie smarował patyki obecnie dachołaz. Uwielbia chodzić na grzyby i biegać po łące. W wolnej chwili zarzyna swoje sportowe Mondeło. Asertywny, rozjemca z własnym zdaniem, przyjaźnie nastawiony do mniejszości społecznych.

Biesiadnik-Znany jako Biesiek lub Kenio dla przyjaciół Masturbejro. Dwudziestokilkuletni Elektryk z Katowic. Interesuje się sztuką tatuażu. [wydziarał sobie na pośladkach (+ i -)]. Kocha dyskoteki,dojrzałe kobiety i brawurową jazdę czerwoną Hondą. Podróże po USA, fotografia, modelarstwo, JDM. Po naprawie konsoli powrócił to gry w GT. Zdolny grafik. Wyszczekany,zabawny,uparty lubi wdawać się w długie konwersacje.Ulubione słowo to "wpierdol". Często utożsamiany z Dreadlockiem.

... itp.itd.
        Osoby wybrałem przypadkowo.
        Genialne :mrgreen: Kiedyś był bardzo interesujący cykl artykułów na PSX Extreme, "Przychodzi (nick) do lekarza". napisany w prawie ten sam sposób, tyle że bardziej rozbudowany. Ale koncepcja powinna być właśnie taka. a co powiecie gdyby każdy napisał jeden "życiorys" innego usera?

Komentarz

Również popieram. Dread może być jednym z redaktorów, bo fajnie opisuje :mrgreen:

Komentarz

Ale zryty beret. Miszcz. :mrgreen:

Komentarz

Dredziu - genialne ^^ Właśnie o czymś w tym stylu myślałem

Komentarz

no to ja zapodam jeszcze o kimÅ› :

Overseer - niezrównażony umysłowo nastolatek, mieszka w Kielcach (niektórzy mówią ,że na przystanku -ja twierdzę że na dworcu), na forum dostał się przypadkowo, bo mama kazała mu wyprowadzić się z pod dachu dworca, wtedy spotkał Toyo ,który go nakarmił i ubrał. Overseer jest bardziej samca grupy Alfa (nie wiem co to, ale tak jest fajnie). Próbował poderwać Dreadlocka ale On wyznał miłość Bieśkowi i odjechali bieśkową hondą w nieznane. Po Overseerze ślad zaginął ,ale ciągle wierzę że on gdzieś tam ciągle jest i gra w Tibiię.

Komentarz

Genialnie panowie, każdy już napewno czeka o kawałku o sobie : ))
                  http://mwiszniewski.carbonmade.com/
                  http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                    Overseer jest bardziej samca grupy Alfa (nie wiem co to, ale tak jest fajnie)
                    Samiec Alfa to samiec-przywódca stada. Trochę dziwnie wygląda fragment zacytowany powyżej :wink:

Komentarz

Oto samiec Alfa Overseer gdy siÄ™ wkur*****

Komentarz

Dreadlock - Podobno przybył z Marsa, ale to wie tylko Biesio (dziewczyna Dreadlocka) nikomu nie chcę wyjawić. Dreadlockowi w dzieciństwie mama dawała...prowadzić trabanta, ale na Dreadlocka nie wpływało to dobrze.W wieku 8 lat Dreadlock z kolegą zajeli się handlem kukurydzą ,która kradli sąsiadowi matki. W wieku 14 lat zaś Dreadlock odbywał karę za włamanie się do Forda Sport Hiper Extra Mondeo Super Tuning Fajny Ziom Kyjgela który zostawił w nim Playboya i Dred rzucił wtedy jedną kukurydzą w okno i poprostu ukradł (!!!) Playboya. Od tamtej pory Dreadlock jest znany jako...Dreadlock89.Na forum trafił przez pomyłkę, chciał wejść na forum o ślimakach ale naglę wyskoczyła ta strona. Niczego nie świadomy drede klikną "Rejestracjia". Czy dreadlock znał pytanie na " Twój Login" i czy umiał podać kod dowiecie się w kolejnym odcinku programu " Wieśnicy i inni wieśniakopodobni"

Komentarz

Zdecydowanie nie...

Dreadlock's opis o wiele ciekawszy.

Komentarz

Nie przesadzaj Quattro. Poza tym to mają być motywy z życia forum, a nie wymyślne historie, Dreadlock się w tym temacie odnalazł bardzo dobrze.

Komentarz

Niestety Quattro za ostro jak dla mnie... Ale nie powiem ciekawie Dreadziu napisał I żeby nie było nie wchodze w tyłek xD

Komentarz

Trochę na siłę robione i za dużo powtórzeń Quatt. Starajcie się pisać z jajem, a nie takie coś jak np. opis Dreadlocka autorstwa Quattro

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

PracujÄ™...
                                X