no co się mogło stać, pewnie wrzucil bieg w sekunde jak braian z szybkich i wściekłych i odjechał
Sprzęgło w Thalii spalił prędzej .
Temat był poruszoany w moją nieobecność, ale się zachował
i zamalowany fotoradar mu zdjęcie zrobił :mrgreen:
poza tematem to muszę sie pochwalić jaki w mieszkaniu mamy z kumplami żyrandol, nawet na główną na studencie sie dostał Fotka
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
mysi- zajebisty żyrandol widziałem go kilka dni temu Ale bójcie się boga jak można pić Leżajsk :mrgreen: Ja połowę do zlewu wylałem jak kiedyś spróbowałem,bo nie było nic innego
co ty gadasz, leżajsk jest zajebisty i do tego tani jak barszcz :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=m-WF9fskEvk :mrgreen:
ostatnio pojawił się jeszcze lepszy niepasteryzowany
najlepszego duffy i castrol
Jabol punk!
Mysi co Ty towarzystwo czarujesz. Przecież dobrze wiemy że pijecie tam wszystko co ma procenty. I smakuje wam każda ciecz która nie jest wodą Niema to jak tradycyjny Kasztelan lub Harnaś.
Mnie wielkokoncernowe niepastery kompletnie nie podchodzą. Pasteryzacja to konserwowanie wysoką temperaturą, jej brak trzeba jakoś zamienić żeby piwo nie psuło się po paru godzinach. Więc stosuje się mikrofiltrację i większość walorów smakowych zostaje w filtrach. Jeśli ktoś chce się napić dobrego niepastera polecam piwo Żywe. Lub piwa nie fitrowane, choć niedostępne w biedronkach czy lidlach. Co do zwykłego piwa...kiedyś spijałem Tyskie, ale strasznie się zeszmaciło, po 3 butelkach suszy mnie jak dzika po kasztanach i łeb pęka. Z piw lokalnych do gustu tarafił do mnie Złoty Denar Chmielowy browaru Namysłów.
Mysi co Ty towarzystwo czarujesz. Przecież dobrze wiemy że pijecie tam wszystko co ma procenty. I smakuje wam każda ciecz która nie jest wodą Niema to jak tradycyjny Kasztelan lub Harnaś.
Btw.5.32 Wstawać!
no czy smakuje to różnie bywa, ale wiadomo jak się nie ma co się lubi, to się lubi co sie ma,chociaż akademicka cytrynówka i icówka są smaczne i wole je od niektórych państwowych wódek, jedyne czego nie mogę ścierpieć to kaktusówki :mrgreen:
chociaż i tak nie mogę odżałować zamknięcia Ostrowinu, który produkował Komandosy i wino marki wino[*]
Zamieszczone przez kyjgel
Mnie wielkokoncernowe niepastery kompletnie nie podchodzą. Pasteryzacja to konserwowanie wysoką temperaturą, jej brak trzeba jakoś zamienić żeby piwo nie psuło się po paru godzinach. Więc stosuje się mikrofiltrację i większość walorów smakowych zostaje w filtrach. Jeśli ktoś chce się napić dobrego niepastera polecam piwo Żywe. Lub piwa nie fitrowane, choć niedostępne w biedronkach czy lidlach. Co do zwykłego piwa...kiedyś spijałem Tyskie, ale strasznie się zeszmaciło, po 3 butelkach suszy mnie jak dzika po kasztanach i łeb pęka. Z piw lokalnych do gustu tarafił do mnie Złoty Denar Chmielowy browaru Namysłów.
no, tylko niestety mnie niestety nie stać na piwka z małych lokalnych browarów, wiec zadowalam się tym, na co aktualnie jest promocja w biedronce co do tyskiego to już od dłuższego czasu też zauważam tendencje spadku jakości
Jabol punk!
Komentarz