Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for Speed Pro Street

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

jeśli przez to rozumiesz symulator to spoko, każdy myśli troche inaczej. Richard Burns Rally to świetny symulator i odwzorowanie modelu jazdy. Pozatym jabyś chciał np. otworzyć wlew paliwa od środka, albo włączyć klimatyzacje w samochodzie w takim symulatorze?? Zagraj sobie w Driw3ra i tam możesz włączać kierunkowskazy do woli... ale nie wiem czy tam ta jazda ma coś wspólnego z jazdą na "żywo", skoro jak piszesz, można włączyć kierunkowskazy. wiem że masz na myśli grę samochodową, która była by w deseń Train simulator, ale takiej o ile mi wiadomo nie ma, a jeśli chodzi o jazdę po torze to Gt4 chyba najbardziej to odwzorowuje, no chyba że Live for speed, ale tam też nie można włączać wycieraczek ani kierunkowskazów...
    http://www.rajdowefoty.ovp.pl - poszukuję moderatora! Pilne!

Komentarz

Cieszę się że zarówno i ty i poprzednik dostrzegacie ubytki w tej grze które sprawiają że GT symulatorem nie jest.
      Jeszcze raz powtórze że dobra fizyka jazdy nie czyni z tej gry symulatora a napis real driving simulation mnie nie przekonuje
      :wink:
      Wystarczy spojrzeć na symulatory Microsoftu np fligh simulator.To jest symulacja.A pocieszanie się że Gt to niepełny symulator to troszkę oszukiwanie samego siebie.Chyba miłość do tej gry bierze góre :wink:

Komentarz

Wystarczy spojrzeć na symulatory Microsoftu np fligh simulator.To jest symulacja.A pocieszanie się że Gt to niepełny symulator to troszkę oszukiwanie samego siebie.Chyba miłość do tej gry bierze góre
        Tu nie chodzi o to. Skoro tak piszesz, to podaj mi grę samochodową, która spełnia najwięcej cech przypisanych symulatorowi i jej cene.

Jeszcze raz powtórze że dobra fizyka jazdy nie czyni z tej gry symulatora a napis real driving simulation mnie nie przekonuje
        Takie pytanie: owszem, światło wsteczne byłoby fajne, ale na ch*j Ci kierunkowskazy, czy wycieraczki, jak cały czas jeździsz po torze wyścigowym, bez zmiennych warunków atmosferycznych
        Zmiennej pogody też brakuje, no ale coś za coś, mamy przecież bardzo dużo aut.
        Może napis "the real driving symulation" nie jest aż tak nie na miejscu?
        Pomyśl o tym z innej strony... :wink:

Komentarz

GT byłoby w pełni symulatorem gdyby na grającego oddziaływały takie same przeciążenia jak na kierowcy Dla mnie nie ma gry która by dobitniej odwzorowywała by zachowanie samochodu jak w realu...(szkoda że nie ma pedału sprzęgła w DFP )A gdybyś powiedział twórcom Gt że jest ono (c)arcade było by dla nich największą krzywdą...natomisat panom z EA nie zrobiło by to przykrości.Ale najtrudniejszym symulatorem 4 me było F355 Chalenge na Dreamcasta (R.I.P)Co do NFS PS będzie jak z Amerykańskimi filmami, dobre na jeden raz...

Komentarz

Dla mnie najlepszy NFS z całej serii to "Porsche Challenge".
            Jednak w kwestii podobieństwa nowego NFS-a do GT............ śmiech :wink:. Mimo iż są to gry z jednego gatunku, różnią się "znacznie"!!!

Komentarz

Dla mnie najlepszy Need For Speed to... pierwsza czesc. Nie zadne undergroundy czy carbony gdzie stawia sie na pokolenie szybkich i wscieklych. Najzwyklejsze wyscigi jakie byly w NFS, i troszke NFS2 i 3 (ale juz duzo gorzej) byly najlepsze. Na co mi neony, basy i naklejki? Jak jestes kozak to wymiatasz zwyklym Viperem a nie jakims dyskotekowym pomiotem. NFS dla mnie juz dawno zatracilo miano gry wyscigowej. To jest rozrywka z elementami wyscigu. Ale jak wyjdzie to oczywiscie zaopatrze sie i jakiegos dobrego uploadera
              "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

http://www.gamespot.com/video/939664/61 ... ay-movie-3
                Wieś tańczy wieś śpiewa. Kolejna papka dla dzieci neo i tępych Amerykanów.
                narancs alternativa

Komentarz

Daj se siana. NFS Pro Street na pewno będzie niezły.
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                    http://www.gamespot.com/video/939664/6178329/need-for-speed-prostreet-gameplay-movie-3
                    Wieś tańczy wieś śpiewa. Kolejna papka dla dzieci neo i tępych Amerykanów.
                    Dokładnie :wink:
                    NO VTEC-NO FUN

Komentarz

mam do was prosbe ,czy nfsro street by mi ruszyl bo mam takiego kompa:

Pentium 4[R] 2.0GHz
                      384 MB RAM
                      nVidia GeForce 6600TD [128 MB]
                      WinXP + Service Pack 2

mam chyba obawy ze mi nieruszy
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Słuszne masz obawy.Może i ruszy,ale przyjemność z grania będziesz miał marną

Komentarz

ok, zrozumialem
                          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

off-top ...
                            Mój ostatni post odnośnie symulatorów jazdy, więcej się nie mieszam ; )
                            Nie chciałbym nikogo urazić, nie chcem też wzbudzać niepotrzebnych kłótni ... Poprostu śmiać mi się chce jak czytam niektóre wypowiedzi o "sumulatorach jazdy". Każdy człowiek jest inny, dla jednego prawdziwy symulator jazdy powinien mieć wycieraczki, dla drugiego model zniszczeń itd. Zgadza się ... W prawdziwym symulatorze powinno być wszystko odwzorowane tak, jak w żeczywistości... Jednak jeszcze troche czasu minie zanim takowy powstanie (dopracowany pod kazdym wzgledem). Dlatego w chwili obecnej nie ma pełnopoprawnego symulatora jazdy, nawet GT4 nim nie jest. Moim zdaniem takie rzeczy jak : wycieraczki, zmienne warunki pogodowe, model zniszczeń itp. są bardzo ważne, ale W PORÓWNANIU z modelem jazdy, są to PIERDOŁY... Możecie się smiać lub nie, ale uważam, że mimo tych braków i niedoróbek to właśnie seria GT ma najbliżej do miana symulatora jazdy.

Komentarz

Jestem dzienciołem

Komentarz

Re: Need for Speed Pro Street

nie.
                                to głupie dziecko wróciło.
                                weźcie go stąd.
                                narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                                X