Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gry wyścigowe na PSX

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gry wyÂścigowe na PSX

Zamieszczone przez thooorn
    jedyna dobra czescia NFS na PSX bylo HS... reszta to kicha
    Gusta i guściki....NFS Porsche był GENIALNY - Śmiem twierdzić, że 8 lat po premierze nadal wygląda lepiej od niektórych nowych "gier" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      NFS Porsche był GENIALNY - Śmiem twierdzić, że 8 lat po premierze nadal wygląda lepiej od niektórych nowych "gier" :wink:
      Z tym się jak najbardziej zgodzę . NFS Porsche to jedna z najlepszych gier na PSX jeżeli chodzi o grafikę i wygląd aut . Takie jest moje zdanie
      Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

z fizyka juz nie bylo tak cudnie...

Komentarz

Nie no fizyka nie była taka zła , ale co prawda mogłaby być lepsza
          Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Zamieszczone przez WojaS_PL
            fizyka nie była taka zła , ale co prawda mogłaby być lepsza
            W 2000 roku ? To była gra ! Wracając ze szkoły siadałem do PC - "Rąbiąc" do późnych godzin nocnych ! Następnego dnia w szkole "Przeszedłeś Factory Driver z 944 ?" - To były czasy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Mi się za bardzo NFSy na PSXa nie podobały.
              DRIVERy były dobre, TOCA też,a przy CRASH TEAM RACING pośmiać się można.

Komentarz

Najlepsze to były: GT 1 i 2

Pozdrawiam

Komentarz

Gier wyścigowych na psx'a grałem multum. Te które teraz przychodzą mi do głowy to: Re-volt (jest to zdecydowanie lepsza wersja niz ta na kompa, m.in. duzo więcej samochodów), Nascar RUMBLE (masakra na maksa), Wreckin Crew (fajna bo smieszna), Toca World Touring Cars (zeby grac na pleyu trzeba miec niestety oryginał, piraty nie chodzą), Destruction Derby 2 i RAW, no i też NFS Porsche - fajny klimat, najlepsza była oczywiście era klasyków, ta muzyka,te legendy...
                  Z tego co tu widze to niektórzy wymieniają Drivera a przeciez Driver to nie gra wyścigowa. A tak pozatym to gram teraz w Drivera 2 i mecze tryb survival, hehe

Komentarz

Hoho pamietam Survival w Driverze 2 :mrgreen: Te kamikadze. Wsciekle hieny pazerne. Bez "niezniszczalnosci" nie da sie przezyc minuty. Jeden hit i po tobie. Jeszcze za czasow PSX mialem pare rekordow. Chicago - prawie 17min , Havana - cos kolo 9min, Las Vegas - ok 12min i Rio - nieco ponad 6min. Ale to jest katorga, destruction derby przy tym wymieka :mrgreen:

Mialem TOCE WTC... pirata. Hasala az milo.

Aktualnie gram na emulatorze w GT2 i NFS4: HS

Komentarz

Aktualnie gram na emulatorze w GT2 i NFS4: HS
                      witaj w klubie ,też są to przeze mnie najczęśniej używane gry + Gran Turismo 1 (europejczyk z japońskimi nazwami aut)
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Hoho pamietam Survival w Driverze 2 :mrgreen: Te kamikadze. Wsciekle hieny pazerne. Bez "niezniszczalnosci" nie da sie przezyc minuty. Jeden hit i po tobie. Jeszcze za czasow PSX mialem pare rekordow. Chicago - prawie 17min , Havana - cos kolo 9min, Las Vegas - ok 12min i Rio - nieco ponad 6min. Ale to jest katorga, destruction derby przy tym wymieka :mrgreen:
                        Jest katorga jest . I właśnie za to lubię ten tryb. Za te hieny i za tą masakrę.
                        Twoje rekordy są naprawdę dobre, ja z tego co pamietam, kiedyś, z niezniszczalnością najwięcej miałem jakieś 10 minut. I to chyba w Las Vegas. Jednak czasami zdarza się że te policje, z pełną szybkością (ależ są bezlitosne ), wtąpią nas za jakiś płot i wtedy nie mają do nas dostępu. I tak mozna nabijać sobie minut, ale to raczej jest gra na bugach.
                        Wczoraj wyczajiłem w necie kod do gamesharka na nitroboosta (nie jest to takie nitro jak w NFS, po prostu mamy szybszy samochód). Nie wiem czy będzie to taka sama prędkość jak tych z policji, czy też większa, ale najważniejsze jest ze się zemszczę .

Mialem TOCE WTC... pirata. Hasala az milo.
                        Masz to jeszcze? Ja narazie się nie spotkałem z zadną działającą kopią na psxa (albo w sumie..., w czasach mojej młodości grałem w tą tocę, tylko nie pamietam czy to był orginał, czy pirat...). Więc być może, są jakieś "dobre kopie" które nie mają tego zabezpieczenia(!?!), bo tak to można tylko nazwać. Jak grałem na emulatorze to miałem to niego patcha, ale niestety ta sama gra na pleyu już nie działała. Jak możesz to daj namiary, gdzie można zdobyć działającą kopię (snesorama.us odpada), albo wrzuć swoją, o ile ją jeszcze masz.

Komentarz

Driver 2 to była świetna gra ja pamiętam jeszcze V-rally i V-rally 2 jedynka była super te wyskoki pod niebo zwłaszcza w Angli
                          GT jest bogiem
                          Escudo nałogiem
                          Tunning zabawą a
                          S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Przypomniała mi się gra typowo wyścigowa na PSX. Sports Car GT. pamiętam że były licencjonowane wozy takie jak BMW M3 GTR (E36), Panoz, Porsche 911 GT2 i wiele, wiele innych. Był tor stworzony na płycie lotniska, SPA, i bodajże A1 Ring, choć nie jestem pewien. Były wyścigi w nocy co dawało ogromną frajdę.
                            Gorąco polecam, naprawdę wciągnie was na wile godzin.
                            Okładka:

Komentarz

miałem tą gre fajna dużo aut ale ta grafa samochody wygladały jak zgnieciony karton po mleku ale gra pomimo tego była niezła
                              GT jest bogiem
                              Escudo nałogiem
                              Tunning zabawą a
                              S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Pamiętam, James'a Bonda, tyle że to nie była ściganka ,tylko "gra akcji" :mrgreen:

Zajebista była...

Komentarz

Pracuję...
                                X