Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

OutRun 2006: Coast 2 Coast

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• OutRun 2006: Coast 2 Coast

Nowa gra wychodzi pt. OutRun 2006: Coast 2 Coast z tego co widać to będziemy mogli się ścigać samochodami marki Ferrari!!! Powinna się ukazać w sprzedaży w tym miesiącu. Nie mogę się doczekać. Wygląda dość ciekawie!

Tutaj macie link:

http://www.us.playstation.com/games.aspx?id=SLUS-21274

Pozdrawiam.
    GT4 rządzi!

Gierka jest świetna jeśli jest się nastawionym na czysty arcade i nic więcej. Do gry jako bonus jest dodana inna część Outrun'a, pochodzącya chyba wprost z automatów. No i można pośmigać Ferrarkami :wink:

Komentarz

Drift + Ferrari = Coś pięknego!

Komentarz

Po tym screenie nie widzę,żeby gra była jakaś rewelacyjna.Nie podobała by mi się.
        Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Oprócz tego, że ferrari, to blondyna na siedzeniu pasażera... Ach, co to była za gierka... Jakiś 1993 rok...
          Sprzedam Audi S4 Biturbo 1999r za sensowną kasę

Komentarz

Przecież w to na automacie grałem.

Komentarz

przeciesz w tym nie ma nic ciekawego oprocz jazdy ferrari ale nie bede wydawal stówy albo wiecej na brzydka grafike i jeszcze jezdzenie na czas jak na automatach
              top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Zamieszczone przez kamil1980
                przeciesz w tym nie ma nic ciekawego oprocz jazdy ferrari ale nie bede wydawal stówy albo wiecej na brzydka grafike i jeszcze jezdzenie na czas jak na automatach
                Ja też nie :wink:
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

i własnie w takich grach to jest piękne że nie musisz nigdzie chodzić a czujesz sie jak byś grał na automacie a pozatym ta gra to klasyk że tak powiem bo na sege megadrive wyszła kiedyś ...a i grafika niczego sobie według mnie

Komentarz

Pracuję...
                  X