Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

WRC 2:FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• WRC 2:FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Cześć.
    Założyłem ten wątek bo nie dawno kupiłem te gre i jestem zniej bardzo zadowolony, a raczej byłbym bo mam pewien problem. Mianowicie gra mi wciska kit że nie mam wystarczająco miejsca na dysku(360 kb) a mam na dysku C gdzie jest zainstalowana gra 295 GB wolnego miejsca.
    Jak ktoś będzie miał informacje na ten temat prosze piszcie, bo na razie moge sobie pograć tylko w single player. Piszcie też jak odczucia.

Re: WRC 2:FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Mam już rozwiązanie mojego, a może i waszego problemu z zapisem.
    Jeżeli macie system Win 7 Home premium to klikacie prawym przyciskiem myszy na ikonce gry i klikacie właściwości. potem klikacie zawsze uruchamiaj jako administrator oraz przestawacie w zakładce zgodność na win 98 i odpalacie na domyślnych ustawieniach i działa

Komentarz

To niezła wtopa w grze ja tak tylko odpalam SBK01
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dobra mam giere.No gra się przyjemnie,a model jazdy jest satysfakcjonujący,mamy swój team,zarżądzamy nim,zmieniamy wzory,kolory,rejestracje.Minusem jest według wszystkich zła grafika choć ja tego nie zauważam.

Komentarz

Błędów ortograficznych też nie zauważasz.

W grze, która ma kiepski model jazdy i denerwujące błędy, grafika powinna być tym, co przysłoni ogólny, zły efekt. Niestety, po grafice rodem z Colina 3 nie można się tego spodziewać. Po pół godziny wyłączyłem.

Komentarz

Już z tym Colinem3 nie przesadzaj.
            Problemem dwójki jest to, że niewiele się różni od poprzedniej części (która mi się podobała, szczególnie przy deficycie tego typu gier ). Więc zbytnio zainteresowany nie jestem. Jedynka jest w aktualnym CDA i chyba sobie sprawię - miałem oryginał ale sprzedałem.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja kupiłem CDA i zainstalowałem WRC.Chwile pograłem i wpada brat z pudełkiem na którym był napis Wrc2:Fia World Rally Championship czy jakoś tak.

Komentarz

Pracuję...
              X