Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Burnout

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Burnout

Trochę dziwne że nikt nie założył tematu o tej grze. Przecież jest to najlepsza arcadowa ścigałka. Na pewno wiele osób w nią grało. Tak przy okazji, jak myślicie opłaca się kupić Revenge?

Ja bym ci poradził, ale nie mam PS2 więc się nie wypowiem. Sam jednak sądze, że Burnout nie jest w moim guście (co tam jest ciekawego ?) ... Tak poza tym, z tego co widziałem, B3 ma dziwny model jazdy

odrazu mówie, nie chciałem tym postem kikogo urazić...

Komentarz

Co tam jest ciekawego? Przede wszystkim adrenalina podczas pokonywania kolejnych etapów trasy. Bardzo łatwo jest popełnić błąd i zaliczyć krakse. Model jazdy jest po prostu wybitnie arcadowy (nawet nie ma ręcznego imanualnej skrzyni) Pełno poślizgów i jazdy na nitro. Jazda jest jednak bardzo przyjemna, i w miarę postępów, wymagająca i trudna. Dużo by jeszcze mówić.

PS. Grałeś w Burnouta 3?

Komentarz

Grałem... w Empiku I nie zrobił na mnie duzego wrażenia...

Komentarz

To ja mam dwie najnowsze części tejże gry - Burnout 3: Takedown, Burnout 4: Revenge... no i cóż... opinie o tych dwóch grach dla mnie są diametralnie różne...

Trójeczkę to tak naprawdę przez przypadek kupiłem.. ale było warto... w pełni zasłuje na miano najlepszej wyścigówki arcade - zawrotna prędkość, adrenalina gdy jedziesz pod prąd, dobre Ai przeciwników i fajnie zrobiony tryb dla jednego gracza... naprawdę geniusz

Czwóreczka... hmm... niby to samo co poprzednia, a jednak popsuli kilka rzeczy... po pierwsze nie najlepiej spisuje się tryb kraks, źle to wygląda przy trybie dla jednego gracza, a chyba największym błędem jest możliwość niszczenia części aut jeżdżących sobie po drodze - kompletnie rozbiło to emocje, calą tą adrenalinę z naprawdę szybkich i niebezpiecznych wyścigów...

A więc jak masz wybór zdecydowanie polecam Takedowna, poza tym aktualnie jest tańszy=)

Komentarz

Ja grałem chyba w trójkę u kumpla,ale to chyba trzy minuty grałem...I cholernie mi sie spodobała,wydaje mi się że jedynka i dwójka też będą fajne.
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Ja mam Burnout 2 i jestem zadowolony a z tego co wiem Burnout Revenge jest warty kupna
              zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

ja jestem szcześliwym posiadaczem B3 takedown
                ta gra c.h.o.l.e.r.n.i.e mnie uzależniła. przez nią nie dotknąłem GT4 przez 1,5 miecha. z nią mam tak samo jak z granem 4: złodziej czasu, ale za to jeden z najprzyjemniejszych
                Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Właśnie dostałem w łapy Burnout 3 i jest zawodowa!!!.Widać tu duuuużo odniesień do NFSU i NFSU2,ale może dlatego że te gry robił ten sam developer.Spektakularne kraksy,latające części i rywalizacja na ulicach pełnych skrzyżowań i innych użytkowników to jest to.Tryb "Crash" rządzi.Im więcej fur rozwalisz tym lepiej.Dawno temu z kumplem rozwalaliśmy "żelaźniaki"-teraz jest BURNOUT 3.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Mam małe pytanie do właścicieli B3 i B4.
                    Jeśli mam Burnouta3 to warto inwestować w Revenge'a?
                    Słyszałem, że 4 cześć to ulepszona 3 kilkoma nowymi pomysłami lecz nie mogę się do końca przekonać do zakupu, bo kasy trochę żal, żeby wydawać na prawie to samo
                    Proszę napiszcie mi zalety i wady w porównaniu do Takedowna.
                    Dzięki i pozdrawiam
                    Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

a ja nie tykam arcadow takze sie nie wypowiadam - gralem chwile i nie moja bajka

Komentarz

Na początku też miałem takie zdanie ale burnout zassał mnie na swój sposób i przekonał do siebie.
                        Pompuje tyle adrenaliny, że aż chce się grać i grać.
                        Dla mnie Burnout jest to taka"przerwa na kawę" od GT4. (czasami to częstą przerwa )
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

całkowicie sie tobą zgadzam bumekps2,burnout jest to przerwa z gt4,ale całkiem miło zaskoczyłem sie po kupnie b.revenge bardzo ładna grafa,swietna grywalnosc.jedyne co mi sie nie podoba to w trybie crash jest troszke za mało pokazana cała akcja.kamery zwracaja uwage na twój samochód a nie na to co jest w tym trybie najwazniejsze(cały karambol)tak mi sie wydaje.bardziej podobało mi sie burnout 2 pod tym wzgledem i chyba tylko tym a na temat b 3 sie nie wypowiadam bo nie grałem pozdr

Komentarz

Woooooow będzie nowy Burnout Dominator jeszcze na PS2

Dla mnie bomba
                            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

J asię zawsze dziwię jak Criterion wyciąga taką grafę z pees2. Oprócz burnoutów zagrajcie sobie w Black - gały wyłażą na wierzch

Komentarz

PracujÄ™...
                              X