Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Forza 3 Ultimate Collection

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Forza 3 Ultimate Collection

i znow forza proboje pobic GT5 tworzac nowa wersje gry zwana Forza 3 Ultimate Collection ktora bedzie zawierala wszystkie doodatki + Trasa Top Gear.... Bo Oczywiscie oni nie moga byc gorsi skoro GT5 ma to od poczatku to my tez musimy miec... Co wy o tym sadzicie ?? bo mnie to smieszy ze nie potrafia przyznac ze przegrali wojne... teraz na sile staraja sie upodobnic Forze 3 do GT5... I ja sie im smieje w twarz

Edit by W.E.
    1. Nie prowokuj
    2. Zmieniłem nazwę tematu.
    3. Zły dział.

Re: Turn 10 "Forza 3" - Nie Potrafia Przyjac Przegranej

Dobrze, ze spakowali wszystko do jednego worka. Wg mnie to taki chwilowy chwyt marketingowy, by przypomniec innym o F3, narobic troche szumu, zanim wypuszcza F4.

A to, ze chca byc bardziej konkurencyjni, coz, trzeba sie na kims w zyciu wzorowac

Komentarz

Prowokująca nazwa tematu.

Komentarz

Wg. mnie dobrze że tak zrobili bo dodatków wyszło od groma a Ci dopiero co kupują forze bedą mieli taniej

Komentarz

no i tu jest problem bo ta wersja gry zostaje wydana tylko (jak narazie) w panstwach gdzie wszystkich na to stac czyli Niemcy, UK, USA a polski narazie nie ma w planach przyjanmniej taki pisze na ich oficjalnej stronie Mi to sie smiac chce ze robia teraz wszystko zeby sprzedac wiecej kopi niz sprzedano GT5

Komentarz

Mi zaś chce się śmiać z tego tematu :wink: . Mało to jest reedycji innych gier? Jakoś nigdy to nie było problemem, a w przypadku znienawidzonej na tym forum Forzy już jest :wink: Idę o zakład, że za ~rok wyjdzie edycja GT5 zawierająca wszystkie patche + DLC. Wtedy pewnie śmiac się nie będziecie.

BTW - W Każdym Temacie Każde Słowo Piszesz Dużą Literą? :mrgreen:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Rozwój jest podstawą przetrwania i sukcesu. Skoro czynią naprawdę dobrą grę jeszcze lepszą - to tylko podziwiać...

Zamieszczone przez Kamil 12
              BTW - W Każdym Temacie Każde Słowo Piszesz Dużą Literą? :mrgreen:
              Też mnie to zastanawia... i jest, nie ukrywam, wybitnie irytujące.

Komentarz

Re: Forza 3 Ultimate Collection

Gt5 to też dobra gra stająca się jeszcze lepszą

Aj tam wielkie mi co. Ci co mają f3 nie kupią a nowi gracze dostaną wsio bez dociągania. To chyba dobrze
                Jakbyście mieli gt5 z koniecznością patchowania (jak teraz) a gt5 all in one. To wybór jest prosty. Ta edycja to jeszcze ostatnie podrygi padającej gazeli pożeranej przez Gt. Dobry ruch Turn10 przed wydaniem Forzy4.

Komentarz

A tam p*******cie Hipolicie. FM I GT nie są konkurentami, przecież to gry na różne platformy, owszem gatunek ten sam, ale przecież nie zastanawiamy się mając dwie gry w ręku którą kupić. A tych którzy kupują konsolę dla gry jest zaledwie ułamek procenta.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    A tam pierdolicie Hipolicie. FM I GT nie są konkurentami, przecież to gry na różne platformy, owszem gatunek ten sam, ale przecież nie zastanawiamy się mając dwie gry w ręku którą kupić. A tych którzy kupują konsolę dla gry jest zaledwie ułamek procenta.
                    Też fakt.

Zresztą - prawda jest taka, że gdybym miał obecnie wybierać, nie wybiorę... żadnej. Każda z nich jest za dobra w jednej dziedzinie, a za słaba w innej, żeby dokonać wyboru... i nie żałować. Weźcie zmiksujcie GT5 i F3, wyjdzie ideał, a tak... czekamy, co pokażą GT6 i F4...

Komentarz

A czym się przejmujecie nie macie innych zmartwień? F3 to taki NFS, GIRD i jeszcze jakieś popierdółki arcadowe. One mają błyszczeć i wyglądać jak dupa przez okno.
                      GT to inna dziedzina jak to ktoś dobrze powiedział ona ma byś symulatorem i ma odwzorować realne prowadzenie auta (Choć nie do końca to wychodzi) a nie błyszczeć refleksami jakimiś neonami z NFS albo jeszcze innymi pierdołami.
                      GT 5 wygląda nie najgorzej co do jazdy się nie wypowiem bo jeszcze nie miałem zaszczytu pojeździć ale czytajac wypowiedzi nie których to czuć drogę po której jedziemy a nie fruniemy w powietrzu jak w F3.
                      Forza nie moze się pogodzić z tym ze jednak czegoś jej brakuje do doskonałości może to zbyt duże słowo ale to tak jak stary dziadek który już we wyrze nie może to se dokupi nowy wozik aby sie dowartościować.
                      Tak więc jest podobnie z tą Forzą.
                      Sony ma swoje GT Xkloc ma swoją forzę i teraz każdy ma coś swojego.
                      To tylko mnie śmieszy że gadanie o tym że ta gra będzie rządzić jako scigałka i wyprzedza tamtą o kilka lat i to i tamto to troche suche jest każdy ma swój gust i nie zmieni go tylko po to że ktoś gada ta jest lepsza a tamta jest gorsza.
                      Ja zawsze będe z GT bo na niej się wychowałem i z nią dorastałem więc nie zamienie jej na nic innego tylko dla tego że samochody mają błyszczącą karoserię albo światła w samochodach świecą lepiej niż w tej drugiej.

Komentarz

Ja FZ3 zazdroszczę samochodów typu : Q7, Saab itp.

Grałem 5 minut w gre i nie znacznie się różni od GT5.

Komentarz

Osoby mówiące że FM3 jest gorsza od GT5 najwyraźniej nie grały w tą pierwszą FM3 przynajmniej wszystko robi równie dobrze, a GT5 jest strasznie nie równe. Widok z kokpitu np jest gorszy w forzy niż w gt ale przynajmniej jest dostępny w każdym aucie a nie tylko w 20%. Modele samochodów są nieco słabsze niż modele premium w GT5 ale przynajmniej wszystkie 400 samochodów wygląda równie dobrze. Zniszczenia mechaniczne były dostępne już od pierwszej części na pierwszym xboxie i przy zderzeniach samochody nie zachowują się jak by były z kartonu a o wyglądzie drzew na nurburgingu w GT5 już nie wspomne

A co do wydawania wszystkich DLC w jednym pudełku z grą to żadna nowość, np Mass Effect.

Komentarz

Nie chcę znowu wywoływać forumowej wojny, ale Radical - zgadzam się z Tobą całkowicie. F3 to cholernie dobra gra... nie mówię, że lepsza, ale co najmniej równie dobra.

Komentarz

Ja też się zgadzam z Radicalem,... miałem Forze 3 sporo grałem i w 2 i w 3 i jest to bardzo dobra gra

Komentarz

Pracuję...
                              X