Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NFS: Pro street

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zagrałem i powiem wam że Pro Shit jest bardzo krzywdzace dla tej gry. Jest młodziezowa i taka powinna raczej byc.

Komentarz

nie wiem jaka jest naprawdę, ale mozliwe ze kupie sobie. a narazie poluje na trylogie Hitmana, bpo byłem w kinie na premierze i odpał normalnie

Komentarz

Też poluje na trylogie.Ostatnio przegrałem licytacje na allegro i daje sobie spokój na jakiś czas.Metal gear Solid trylogie sobie kupie bo muszę poznać całą fabułę tej gry bo swego czasu pierwsza część mnie mocno wciągnęła chociaż nigdy nie przeszedłem jej do końca
        Hitman dobry?Bo to dla mnie najciekawsza premiera tego roku

Komentarz

Pro Stret dostał w PE 5+ To musi o czymś swiadczyc

Komentarz

ja mam Pro Streeta z tłumaczeniem na nasz ojczysty język i giera nawet fajna, zagrywam ile mogę, myślę, że to bardzo dobra gra w porównaniu do carbona, bo wogóle carbon to takie gówno było w trzy dni go skończyłem a w PS nabiłem chyba ze 20 godzin a tu raptem 18%!!!
            Oo\_____/oO

Komentarz

Zamieszczone przez Zgedi
              Też poluje na trylogie.Ostatnio przegrałem licytacje na allegro i daje sobie spokój na jakiś czas.Metal gear Solid trylogie sobie kupie bo muszę poznać całą fabułę tej gry bo swego czasu pierwsza część mnie mocno wciągnęła chociaż nigdy nie przeszedłem jej do końca
              Hitman dobry?Bo to dla mnie najciekawsza premiera tego roku
              hmm i sie ma podobał

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Pro Stret dostał w PE 5+ To musi o czymś swiadczyc
                Wersja na PS3 owszem 3ma poziom, ale PC i PS2 to shit . . . .Pro Shit
                Jak już mówiłem NFS to historia sprzed kilku lat U2 . . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

lukasgt5, może i dla ciebie Pro Street jest Pro Shitem no i masz rację że ostatnie NFS są... ogólnie względnie do dupy no ale pro street przynajmniej jest trudniejszy i można rozwalić samochód, nie da się jeźdzć po ścianach itd. możesz pisać co chcesz, mi się Pro Street podoba
                  Oo\_____/oO

Komentarz

Zamieszczone przez Banan777
                    lukasgt5, może i dla ciebie Pro Street jest Pro Shitem no i masz rację że ostatnie NFS są... ogólnie względnie do dupy no ale pro street przynajmniej jest trudniejszy i można rozwalić samochód, nie da się jeźdzć po ścianach itd. możesz pisać co chcesz, mi się Pro Street podoba
                    W wersji na PS2 nie da siÄ™ rozwalic auta

Komentarz

A w dodatku grafika jest kwadratowa, że tak powiem . . . . . .
                      Jak w pierwszym NFS hot pursit :wink:

Komentarz

grałeś w tą grę? a jak tak to na jakim kompie? bo u mnie mam rozdzielczość 1280x1024 i resztę na maxa i gra wygląda bardzo ładnie.
                        A pierwszy hot pursit był fajny, drugi też
                        Oo\_____/oO

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          Zamieszczone przez Banan777
                          W wersji na PS2 nie da siÄ™ rozwalic auta
                          Chcesz powiedzieć że na PS2 nie ma modelu zniszczeń?!
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

W wersji PS2 można jedynie porysować karoserię tak jak w most wanted lub zbić szyby . . . . . .
                            Grałem min. w Media Markt na maksymalnych detalach i wogóle wszystko max i powiem, że mnie ta gra jakoś nie rzuca na kolana . . . . .
                            Każdy ma swoje zdanie i przy nim się trzyma, ale mi PS jakoś zbytnio do gustu nie przypadł :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Na PS3 gra wyglada przecietnie nie prezentuje soba nic szczegolnego.
                              Jest poprawna(wkoncu to arcadowka) nie powala ale da sie grac. Ja mam juz troche godzin nabitych i w pewnym momencie poczulem ze lekko mnie wciaga Mozna robic fajne wheele taka np supra ktora posiada ponad 1000ps Ogolnie wystaiwam jej 7+-8-/10. I powiem wam ze nie ma to jak podriftowac sobie poczciwa corrolka Ae86

Komentarz

patricsupra, masz rację Ae86 to wielki + dla tej gry... wogóle fane wozy tam powrzucali.ile masz %?
                                Oo\_____/oO

Komentarz

PracujÄ™...
                                X