Zagrałem i powiem wam że Pro Shit jest bardzo krzywdzace dla tej gry. Jest młodziezowa i taka powinna raczej byc.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
NFS: Pro street
Zwiń
X
-
Też poluje na trylogie.Ostatnio przegrałem licytacje na allegro i daje sobie spokój na jakiś czas.Metal gear Solid trylogie sobie kupie bo muszę poznać całą fabułę tej gry bo swego czasu pierwsza część mnie mocno wciągnęła chociaż nigdy nie przeszedłem jej do końca
Hitman dobry?Bo to dla mnie najciekawsza premiera tego roku
Komentarz
-
ja mam Pro Streeta z tłumaczeniem na nasz ojczysty język i giera nawet fajna, zagrywam ile mogę, myślę, że to bardzo dobra gra w porównaniu do carbona, bo wogóle carbon to takie gówno było w trzy dni go skończyłem a w PS nabiłem chyba ze 20 godzin a tu raptem 18%!!!Oo\_____/oO
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZgediTeż poluje na trylogie.Ostatnio przegrałem licytacje na allegro i daje sobie spokój na jakiś czas.Metal gear Solid trylogie sobie kupie bo muszę poznać całą fabułę tej gry bo swego czasu pierwsza część mnie mocno wciągnęła chociaż nigdy nie przeszedłem jej do końca
Hitman dobry?Bo to dla mnie najciekawsza premiera tego roku
Komentarz
-
lukasgt5, może i dla ciebie Pro Street jest Pro Shitem no i masz rację że ostatnie NFS są... ogólnie względnie do dupy no ale pro street przynajmniej jest trudniejszy i można rozwalić samochód, nie da się jeźdzć po ścianach itd. możesz pisać co chcesz, mi się Pro Street podobaOo\_____/oO
Komentarz
-
Zamieszczone przez Banan777lukasgt5, może i dla ciebie Pro Street jest Pro Shitem no i masz rację że ostatnie NFS są... ogólnie względnie do dupy no ale pro street przynajmniej jest trudniejszy i można rozwalić samochód, nie da się jeźdzć po ścianach itd. możesz pisać co chcesz, mi się Pro Street podoba
Komentarz
-
Zamieszczone przez kyjgelZamieszczone przez Banan777lukasgt5, może i dla ciebie Pro Street jest Pro Shitem no i masz rację że ostatnie NFS są... ogólnie względnie do dupy no ale pro street przynajmniej jest trudniejszy i można rozwalić samochód, nie da się jeźdzć po ścianach itd. możesz pisać co chcesz, mi się Pro Street podoba
Komentarz
-
W wersji PS2 można jedynie porysować karoserię tak jak w most wanted lub zbić szyby . . . . . .
Grałem min. w Media Markt na maksymalnych detalach i wogóle wszystko max i powiem, że mnie ta gra jakoś nie rzuca na kolana . . . . .
Każdy ma swoje zdanie i przy nim się trzyma, ale mi PS jakoś zbytnio do gustu nie przypadł :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Na PS3 gra wyglada przecietnie nie prezentuje soba nic szczegolnego.
Jest poprawna(wkoncu to arcadowka) nie powala ale da sie grac. Ja mam juz troche godzin nabitych i w pewnym momencie poczulem ze lekko mnie wciagaMozna robic fajne wheele taka np supra ktora posiada ponad 1000ps
Ogolnie wystaiwam jej 7+-8-/10. I powiem wam ze nie ma to jak podriftowac sobie poczciwa corrolka Ae86
Komentarz
Komentarz