Bo to nie jest symulator. Pogódźcie się z tym faktem. Nie jest tak realistyczny jak choćby iRacing, nkPro czy rFactor, więc nie może być symulatorem. Zalicza się do "realistycznych" gier wyścigowych, ale nie jest tak zaawansowana jak w/w.
Symulator - Gra do której można dodawać mody itp.
Semi-Symulator - Gra do której można modować grafiki i modele.
Arcade - S-S + Całkowity zakaz modowania i beznadziejny model jazdy.
Może to nie jest symulator, ale stawianie GT obok Need for Speed: Shift jest nieporozumieniem.
Ps. rFactor nie zrobił na mnie dużego wrażenia - momentami przerysowane zachowania, jakby stopień realności zależał tylko od tego jak bardzo ślizga się auto.
Ps. rFactor nie zrobił na mnie dużego wrażenia - momentami przerysowane zachowania, jakby stopień realności zależał tylko od tego jak bardzo ślizga się auto.
Nie tylko na Tobie. Poza tym czasami ustawienia są z kosmosu. Kumpel mi pokazywał jak ustawić kąty w F3 to jakby ktoś tak ustawił w życiu realnym to mamy trupa na pierwszym zakręcie.
Każde koło całkowicie inne ustawienia.
Może to nie jest symulator, ale stawianie GT obok Need for Speed: Shift jest nieporozumieniem.
Czy ja wiem.. Przecież z drugiej strony nie postawisz Shifta obok Burnouta :wink:
Co mnie w tej tabeli dziwi najbardziej - fakt pojawienia się Forzy Motorsport w kategorii symulacji obok rFactora czy GTR, przecież to liga GT
Komentarz