Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co sądzicie o torze SPA? Dajcie znać :)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co sądzicie o torze SPA? Dajcie znać :)

Jak w temacie, poproszę o kilka ciekawych zdań (2-6) na temat tego wspaniałego toru, odzwierciedlające wasz stosunek do niego. Creative mode ON!

P.S.
    Najciekawsze będą oczywiście opublikowane, sława czeka!!!! ^^

Re: Co sądzicie o torze SPA? Dajcie znać

Tor jest według mnie przynajmniej wręcz wspaniały Są tu zakręty wolne, i szybkie; łagodne jak i ostre a także ślepe. Tor jest trudny technicznie, przez co jest jeszcze ciekawszy. Niestety nie ma tabliczek, na których pisze ile metrów pozostało do zakrętu, lecz to można wyćwiczyć :wink: Jeśli ktoś chciałby tu driftować - przeszkód nie widzę, lecz musi przeboleć te długie proste. Ściganie się na tej trasie daje mnóstwo frajdy i można się tu wiele nauczyć.. To by było na tyle..

Komentarz

Tor wywołujący wiele emocji. Trasa, którą na pierwszym miejscu dodałbym do GT5 (dlatego tak cieszę się z DLC). Jedna z istnych świątyni motorsportu. Osobiście także jeden z ulubionych, zwłaszcza zapierające dech w piersiach Eau Rouge.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

I o to chodzi Super.

A gdzie reszta forum?

Komentarz

SPA - piękny tor, którego od początku brakowało w GT5. Tor, który wywołuje u mnie wspaniałe emocje. Tor uwielbiany zarówno przez początkujących i zaawansowanych kierowców. Przyjemność z jazdy na tym torze znajdziemy w autach miejskich jak i w wyścigowych maszynach.
          Dzięki Kazik, że go w końcu nam dałeś tylko dlaczego tak późno

Komentarz

Artykuł już online, zapraszam

@Angello:
            W samą porę

Komentarz

SPA to zajebiaszczy tor i tylko tak można go określić. Mój ulubiony sektor to oczywiście sektor pierwszy. Nie wiem czemu ludzie mówią że zakręt Eau Rouge jest trudny do pokonania, mi wystarczy tylko we właściwym momencie zwolnić lub zahamować
              Nareszcie można pośmigać na nim w GT5 ^^

Ps: Artykul widzę że już gotowy, ale i tak się pochwale moją opinią

Komentarz

Się obudzili!

Już dawno prosiłem o opinie

Komentarz

Angello mi przypomniał

Komentarz

Bardzo fajny tor. Szkoda , że dopiero teraz go wypuścili. Jest to typowy tor techniczny , na którym można łatwo wypaść z trasy. Parę zakrętów jest dosyć złudnych , na których człowiek myśli: " ah dodam troszkę więcej gazu ", ale po wyjściu z zakrętu ląduje się na trawie Ja uwielbiam takie tory. Po prostu SPA jest " perełką " wśród torów GT

Komentarz

Zapraszam do lektury artykułu na portalu. Wątek do zamknięcia

Komentarz

Pracuję...
                      X