Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Suzuka - wasze opinie oraz odczucia na temat toru

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Suzuka - wasze opinie oraz odczucia na temat toru

Tworzę artykuł nt toru Suzuka i chciałbym was prosić o kilka słów na temat tego wspaniałego obiektu - najciekawsze cytaty chciałbym za waszą zgodą opublikować

Honda i Ayrton Senna

Z tego co wiem z dreada postów jest to tor chyba należący do Hondy, i postacią którą jest naczęsciej utażsamiany to Ayrton Senna, który ma nawet swoją piosenkę.

Komentarz

Re: Suzuka - wasze opinie oraz odczucia na temat toru

W Suzuce Honda ma swoje fabryki o ile dobrze pamiętam.

Komentarz

Honda Motor Company jest właścicielem toru. Nie spamujcie, dawajcie swoje odczucia, niezbyt długie - myślałem o 2-3 zdaniach Koło pięciu najciekawszych wrzucę do artykułu

Komentarz

U mnie się nie da. Będzie prawie rozprawka Ale zagęszczę na maxa.

Komentarz

Dobra ale zastrzegam sobie prawo do wykorzystania fragmentów xD

Komentarz

Uważam że jeśli masz coś napisać o tym to z nawiązaniem do Gran Turismo. Natomiast takich materiałów nie znajdziesz w Polskiej sieci, będziesz musiał z ang. tłumaczyć sobie. Możesz sie powołać na RedBull'a o ich zwycięztwie oraz Vettla który był wielkim fanem GT od samego początku. Hmmm, nie wiem co jeszcze... Skoro Suzuka jest w Japonii oraz całe Polyphony to mi się wydaję że bardzo dużo na nim się działo... możę nawet sama reklama "we love cars" była tam kręcona jak duża grupa aut jechała sobie... Trzeba sie zastanowić.

EDIT: można sobie zażartować że jest tyle w tych Honda w GT, bo zarząd dał PD tor do dyspozycji. :mrgreen:

Komentarz

Piotrze,

To będzie artykuł z serii GT vs. Life. Wspomniane cytaty chciałbym zawrzeć w części drugiej spośród trzech, czyli tej o GT. W części rzeczywistej, która powstaje teraz, umieszczę wypowiedzi kierowców F1, w tym najmłodszego dwukrotnego mistrza świata, fana GT, Sebastiana Vettela

I przypominam, że interesują mnie wasze opinie oraz odczucia związane z torem - informacji na temat toru jest w internecie mnóstwo, więc jak czegoś nie będę wiedział to znajdę

Komentarz

W moim odczuciu tor Suzuka to rasowe japońskie sushi lub niedościgniony w swej piękności i kunszcie miecz katana. Wyobraźcie sobie swój wymarzony wóz a w nim wy w szytym na miarę garniturze od Armaniego, tym właśnie jest ten na pozór poplątany pas asfaltu dla świata motoryzacji. Ten kawałek ludzkiej wyobraźni wyciska ostatnie krople paliwa i opon by dotrzeć do granicy testowanego auta. Z lekarską precyzją długa prosta bada moc wozu, harpun wyprubuje przyczepność a widelec jak sama nazwa wskazuje nabiję Cię i zje, musisz być szybszy niż zakręt by dotrwać do ostatniej prostej. Jednak każdy samuraj jest niebezpieczny do ostatniej chwili, dasz się zwieść zatracisz się na szykanie. Odważny? Wyzwij tor, czas i własne umiejętnośći.

Komentarz

I got this, mate! Well done

Komentarz

Na szybko, pisane w dodatku na telefonie. Możnaby rozbudować i poprawić stylistycznie. Miało być krótko więc jest w pigułce, ale mógłbym natworzyć cuda cudeńka z bulem gasiłem wyobraźnie

Komentarz

Nie no błędy i stylistykę poprawię, ale to nie jest ważne Długość okej i "lubię to"

Komentarz

Przejechanie esek dobrą linią zawsze sprawia niesamowitą frajdę. Zresztą na Suzuce nie ma zakrętu, na którego widok przewraca nam się w trzewiach. Wspomniane eski, Degner, Spoon, 130R... to tylko nieliczne.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            Zresztą na Suzuce nie ma zakrętu, na którego widok przewraca nam się w trzewiach.
                            Nie mało być "nie przewraca"?

Komentarz

Bochen jakbyś mógł to popraw w artykule mojego babola. Spoon to łyżeczka a nie widelec, pomyliłem się. Wię przeedytuj widelec na łyżeczkę i zamiast nabić daj nabrać

Komentarz

Pracuję...
                              X