Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GTHOME Magazyn

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GTHOME Magazyn

Kiedyś padł pomysł z naszym własnym magazynem o GT - bezpłatnym. Myślę że ten pomysł powoli staję się realny. Nasze ekipa, oraz zainteresowanie działem GT Life rośnie. Myślę że można tam dodać reklamy naszych sponsorów - żeby wszystko się jakoś fajnie kręciło razem.

Za wzór dobrego magazynu uważam "GTLife" stworzony przez użytkowników GTPlanet.net

Możecie je tutaj znaleść:
    Pierwsze wydanie: http://www.gtplanet.net/gtlife-user-con ... -magazine/
    Drugie wydanie: http://www.gtplanet.net/gtlife-gran-tur ... available/

Re: GTHOME Magazyn

Jesli to nam się uda, to jesteśmy mocni. Nie, żebym był sceptyczny, ale w jakiej formie ma być? Rozumiem, że w elektronicznej, tak?

Komentarz

PDF. Pomysł trudny do zrealizowania, ale myslę że jak pozostanie takie same zainteresowanie jakie teraz jest to coś z tego wyjdzie. Najpierw skupy się na\portalu!

Komentarz

swietny pomysl
        mozna by raz w miesiacu cos tam opisac, cos z zycia forum, jakies ciekawe info
        no i koncik tam i jakis konkurs...
        PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Zamieszczone przez weczi
          mozna by raz w miesiacu cos tam opisac, cos z zycia forum, jakies ciekawe info
          no i koncik tam i jakis konkurs...
          Na przykład relacje z turniejów wewnątrz forum (szczególnie te z GT2, są bardzo zacięte :mrgreen: ), nieco o naszej akcji charytatywnej "Ekipa GT Pomaga", mogłyby też być wywiady z poszczególnymi użytkownikami (chociażby wywiad z jednym z moderatorów, o jego pracy itp). Po za tym można też dodać jakieś wieści ze świata motorsportu.

Komentarz

Właśnie o tym samym myślałem, jak będziemy mieli konkursy w przyszłości to można sporo o tym pisać oraz zrobić drobne fotorelacje. A jak uda nam się zorganizować tą ogólno Polską lige GTH to będzie o czym pisać do miesiąc. Będzie naprawdę bardzo dużo uczestników dzięki patronom medialnym - wszystko wypali oczywiście. Będziemy zamieszczali najciekawsze wiadomości (wywiady, recenzje, itd) z portalu w tej elektronicznej gazetce.

Komentarz

kto chce przeprowadzic wywiad ze mna?? :>
              a tak na powaznie to w pierwszym nr widze wywiad z Piotrem o historii GTHOMEi planach na przyszlosc
              PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Musowo z Piotrem. On tutaj jest kręgosłupem forum. Jedyna rzecz, to rekrutacja załogi magazynu.

Komentarz

Myślę że zrobienie PDFu nie powinno być zbyt trudne
                  1+1=10

Komentarz

Gthome-to juz nie jest tylko furum o GT5,to juz jest portal łączący dwa światy. Piotr twoja wizja o zrobieniu gthome portalem o wyscigach rzeczywistych i wirtualnych,połączonych ze sobą w pewien sposób staje się coraz bardziej realna,życzę powodzienia i kto wie może nawet wkrótce ta strona przejdzie do historii.

Komentarz

Osobiście wolałbym, żeby trwała zawsze

PS. GTHome.pl to portal + forum przede wszystkim o całej serii Gran Turismo, nie tylko o GT5

Komentarz

Pracuję...
                      X