Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo Logo / Napis na przedmiotach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo Logo / Napis na przedmiotach

Założyłem ten temat żeby wszyscy mogli chwalić się napisem Gran Turismo. Jeśli go gdzieś zobaczycie w realu to przenieście go tutaj w postaci youtube, link, bądz obrazek.

Ja zaczne... Oto napis Gran Turismo na Ferrari P4/5:
    [youtube:dfw9sm5y]http://www.youtube.com/watch?v=VhTFh6NQJVs[/youtube:dfw9sm5y]

Re: Gran Turismo Logo / Napis na przedmiotach

Wczoraj widziałem w Magdalence czarną Fabię Combi z białą nalepą GT z tyłu, wyprzedził mnie zaraz po światłach Pozdrowienia dla tej osoby Niestety nie zdążyłem zrobić foty ale za to duży uśmiech na mojej twarzy trzymał się cały wieczór
    Zapraszam tutaj.

Komentarz

[youtube:duqnk73z]http://www.youtube.com/watch?v=rJbiFCGhcKk[/youtube:duqnk73z]

Szykana Playstation na torze LeMans istnieje chyba od dobrych paru lat. Był tam w tym roku napis Gran Turismo 5.

Peugeoty na tylnym skrzydle miały napis Gran Turismo 5. Team Peugeot był m.in. sponsorowany przez Playstation.

Team Pescarolo, taki charakterystyczny niebiesko biało zielony LMP1 również od wielu już lat ma reklamy Playstation (i możliwe, że GT5 też).

Więcej w tej chwili nie pamiętam.

Komentarz

Zamieszczone przez snoop_doggy_dog
        Wczoraj widziałem w Magdalence czarną Fabię Combi z białą nalepą GT z tyłu, wyprzedził mnie zaraz po światłach Pozdrowienia dla tej osoby Niestety nie zdążyłem zrobić foty ale za to duży uśmiech na mojej twarzy trzymał się cały wieczór
        A co powiesz na to?

Komentarz

Oglądając serię Vtec club, Best motoring lub zawody D1 bardzo często widuję logo na autach lub bannerac.
          A od siebie:

Komentarz

Na szybie
            [youtubegzix4r7]http://www.youtube.com/watch?v=82p-yPj1LVE[/youtubegzix4r7]

Komentarz

Jeżeli chodzi o naklejki na szyby aut to pomysł nawet fajny ale na bank odpadnie przednia szyba. Przerabiałem ten temat jako klubowicz jednego z klubu miłośników pewnej marki. Przednie szyby aut są tak różnego kształtu w różnych autach, że ciężko zrobić jedną uniwersalną naklejkę. Natomiast naklejki na tylną szybę oraz na boczną za tylnymi drzwiami sprawdzały się znakomicie. Wersje były dwie - naklejane od wewnątrz i na zewnątrz.

Kolejny bardzo dobrym (sprawdzonym) pomysłem na promocję portalu byłyby plakaty. Koszty produkcji niewielkie a zobaczyć nas będzie można w całej Polsce. Ja osobiście w swoim mieście byłbym w stanie na początek rozwiesić po sklepach i innych "młodzieżowych" miejscach około 50-100 plakatów. Pomysł pozostawiam do dyskusji

Komentarz

Udało mi się lepszą fotke znaleść tego P4/5. A obok S2000 też z GT5. Ciekaw jestem ile Sony płaci im za coś takiego

Komentarz

Pracuję...
                X