Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wywiady z kierowcami

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wywiady z kierowcami

Czy jest tutaj ktoś kto ma jakieś znajomości i jest w stanie dotrzeć do kierowców wyścigowych/rajdowych itd i przeprowadzic z nim wywiad? Może nie na żywo ale poprostu dostarczyć mu liste pytań (bezpośrednio lub pośrednio) z której będzie mógł sobie coś wybrać.

Dajcie znać.

Re: Wywiady z kierowcami

http://www.youtube.com/watch?v=nCE4yvRFlIc

Ja miał bym dojście do tego pana mieszka w Środzie Wielkopolskie z tego co mi wiadomo bo często te auta stoją u niego przed domem.
    Mieszka nie daleko mojego zakładu pracy ^^

Komentarz

Najlepiej napisać maile do biur prasowych kierowców i ugadać się z nimi Pisałem już do kilku kierowców (o autografy) to nie ma problemu z kontaktem.

Komentarz

A po co wywiady z rajdowcami na forum o GT?? trochę bez sensu

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
          A po co wywiady z rajdowcami na forum o GT?? trochę bez sensu
          Rajdowcami? Pewnie że tak. Mamy tryb rally w GT, drift, gokart, nascar, itd.

Głównym tematem rozmowy będzie sim-racing, i jak to według nich jest przekładane na rzeczywistośc, jeślij korzystają z tego to w jaki sposób, itd... Dużo o tym można dyskutować.

Komentarz

Znam trochę jednego kierowcę rajdowego, jednego z kjsów, kilku drifterów i zapewniam że żaden z nich nie dotyka jakichkolwiek simów.

Komentarz

Widziałem kilka filmików w sieci na ten temat, oraz kilka stronek na ten temat. Jak tylko odnajde je to napisze coś na ten temat na forum. Jest tego dość dużo, i narazie nie mam czasu na szukanie. To właśnie mnie zainspirowało do przeprowadzenia wywiadów dla nowego serwisu. Szkoda Sqad że twoi znajomi nie korzystaja z symulatorów. Na szczęście mamy kontakt z amatorami którzy wykorzystują tego typu rzeczy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

EDIT: Znalazłem jeden z tych filmików: viewtopic.php?f=80&t=7042 reszta jest w tym dziale który na bierząco będzie aktualizowany.

Komentarz

Warto żeby "Redaktor" był osobą bystrą i zamiast zadawać z góry zaplanowane pytania i spisywać prowadził rozmowę. Reagował na treść i dopytywał od siebie. Dobrze też żeby było inteligentnie i z "jajem".

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Warto żeby "Redaktor" był osobą bystrą i zamiast zadawać z góry zaplanowane pytania i spisywać prowadził rozmowę. Reagował na treść i dopytywał od siebie. Dobrze też żeby było inteligentnie i z "jajem".
                  Od tego jest magnetofon.

Komentarz

A co byście powiedzieli na wywiad z... Adamem Małyszem?

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                      A co byście powiedzieli na wywiad z... Adamem Małyszem?
                      Z kim kolwiek może się odbyć wywiad. Ważne żebyśmy mieli kontakt jakiś z gościem. Masz kontakt z nim?

Komentarz

Powiedzmy. W czwartek będzie w Żaganiu (województwo lubuskie, czyli jakieś 30-40km od mojego miejsca zamieszkania). Ale to będzie o 12:00, a ja będę w szkole i mama mnie nie puści. Ale jeśli ktoś, kto też mieszka nieco blisko, mógłby spróbować... Wiem, że thooorn mieszka w Legnicy, a to niedaleko od Żagania.

Komentarz

Zdecydowanie, niedaleko. Nawet do Wrocławia mam bliżej.

Komentarz

No dobra, może źle to ująłem. Ale akurat Ty mi przyszedłeś na myśl.

Komentarz

Mama go nie puści.

Komentarz

Pracuję...
                              X