Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zadajemy Pytania - Wywiady z kierowcami wyścigowymi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zadajemy Pytania - Wywiady z kierowcami wyścigowymi

Jak wszyscy wiecie na naszym portalu będzie wiele nowinek. Jedna z nowinek które chcemy z wprowadzić to są to wywiady z znanymi osobami w świecie wyścigów na temat sim racing'u, i rzeczywistości, itd.

Stworzyłem ten wątek abyście mogli napisać ciekawe pytania na które nasi goście będą odpowiadać. Najważniejsze w tym wszystkim jest to aby te pytania nawiązywały do świata wyścigów, GT, i ogolnie życia danej osoby.

Może sam zaczne:
    -Od kiedy Panu/i Gran Turismo jest znane?
    -Czy grasz w Gran Turismo bądz inne gry typu sim racing - jeśli tak to które?
    -Czy wykorzystujesz gry typu sim racing by się przygotwać do wyścigu?
    -Porównaj GT do rzeczywistości
    -Czy uważasz że gry typu sim racing są potrzebne?
    -Jak Pan/i rozpoczeła swoją przygode z samochodami/wyścigami
    -Czym jeździsz na codzień? jakie lubisz samochody/marki,modele? Samochód marzeń? Ulubiony samochód w dzieciństwie.

itd.... później może coś jeszcze dopisze, ale ważne żebyśmy już mieli ciekawe pytania zanim dojdzie do spotkania z naszym wybrańcem!

Re: Portal - Wywiady z kierowcami

-Jaki jest Pana/i ulubiony tor?
    -Jaki jest Pana/i ulubiony samochód?
    -Czego Panu/i brakuje w grze?
    -Co Pan/i by zmienił/a w GT5?
    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Re: Portal - Wywiady z kierowcami wyścigowymi

Co Pani/Panu się nie podoba w grach Sim?

Komentarz

Ja mam pytanie do pani:
        - czy kolor samochodu do wyścigu ma dla pani znaczenie? No dobra, dżołk

A poważnie, Piotr czy mamy już jakieś konkretne typy osób (nazwiska)? Jak będziemy do takich osób docierać? Masz w tym jakieś doświadczenie? Tak z ciekawości pytam, bo ja np. nie wiem jak się do takich spraw zabiera

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          A poważnie, Piotr czy mamy już jakieś konkretne typy osób (nazwiska)? Jak będziemy do takich osób docierać? Masz w tym jakieś doświadczenie? Tak z ciekawości pytam, bo ja np. nie wiem jak się do takich spraw zabiera
          Doświadczenia nie mam ale mam kolegów którzy potrafią dotrzeć do kilku osób - całkiem spoko jak na dobry początek. A co do osób które dla nas będą się udzielać to będzie niespodzianka.

Komentarz

Ach koledzy kolegów i ich koledzy - co byśmy bez nich zrobili? :wink:
            Niech się może Witek jeszcze wypowie, on potrafi zdobywać akredytacje na imprezy moto

Komentarz

To się nazywa team work

Jak wiesz z poprzedniego wątku ( viewtopic.php?f=15&t=7014 ) to właśnie chce zamienić GTHOME.PL w coś więcej niż świat wirtualnych wyścigów. Chce aby GTHOME.PL bylo to "krok przed zetknięciem się z rzeczywiśtością" oraz "zetknięcie się z rzeczywistością"

siniak - Dzieki temu uważam że nasz świat wirtualnych wyścigów zostanie połączony z rzeczywistością, czego twórca gry oczekuje - wygląda na to że wszystkie serwisy o GT o tym zapomnieli. Będziemy pierwsi co zaczną realizować tą wizje...

Ja już od dzieciaka się jarałem samochodami - dlatego wszedłem w śwait GT żeby tego doświadczyć (w pewnym sensie) i poczuć jak to mogło by wyglądać zanim zaczne jeździć samochodem. Uważam że takich "ciekawskich" jak ja jest bardzo dużo. Związku z tym skupimy się na porównyaniu tych tzn. "dwóch śwaitów". Myślę że to otworzy nam sporo drzwi i Gran Turismo w Polsce się stanie coś wiecej niż gra. Chce żeby to było nie tylko gra ale i także "Lifestyle" czyli styl życia.

Gran Turismo to "kierowcy jutra/przyszłości" wychodzący poza trzeci wymiar!

Jak wszystko dobrze pójdzie to myślę że teraz nasza ekipa będzie miała możliwość wstępu na duże imprezy jako redaktor...

Komentarz

pytanka:

- Czy gry byly przed prawdziwa jazda? jesli tak to jaki wplyw wywarly na Pana?
                - Jakie byly Pana poczatki (dzieki czemu/komu Pan jezdzi)?
                - (jezeli nie gral w gry wyscigowe albo w GT) Czy sprubuje Pan swoich sil w wirtualnym swiecie?
                - Czy Sim Racing to tylko rozrywka czy moze byc praktyczna pomoca i cwiczeniem majacym realne odzwierciedlenie w ulepszaniu umiejetnosci kierowania maszyna na torze?
                - Czy moze Pan porownac odwzorowanie tras z rzeczywistosci a tymi z GT5?
                - Grajac preferuje Pan pada czy kierownice?
                - Jaka trasa i ktory samochod sa Pana ulubionymi?
                - Ktorych asyst (trzeba by wymienic jakie sa w GT) uzywa sie w prawdziwej jezdzie?
                - Jak w przerwie, przygotowuje sie Pan do nastepnego sezonu?
                - Czy trenuje Pan na symulatorach?
                - Co z kondycja fizyczna - jakie sa wymagania i potrzeby aby poradzic sobie w wyscigu?
                - Prosimy o kilka rad dot. jazdy wirtualnej i tej w rzeczywistosci.

i na koniec:
                - Czy przyjmie Pan wyzwanie od naszych najlepszych kierowcow na wirtualnym torze?

Dziekujemy za te cenne rady, rzyczymy najwyzszego miejsca na podium i zapraszamy na GTHOME.PL
                PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

Pracuję...
                X