Ja jeszcze nie spotkałem dziewczyny, która grałaby w Gran Turismo, a co dopiero była lepsza ode mnie. Ale z pewnością każda kobieta marzy, aby dokopać facetowi w takiej konkurencji.
Ale przyznaję - na chwilę się nabrałem. Jednak nie ma się co dziwić, chłopczę w wieku mutacyjnym różne nieracjonalne głupstwa wyprawia :wink:
Pamiętacie ten czas - postrzeganie mamy w zupełnie inny nowy sposób, dziwne plamy na pościeli, marzenia o posiadaniu własnego biustu... To mialo chyba związek z hormonami czy jakoś tak :wink:
To byl moj brat. Ciagle sie mnie czepia ze caly dzien siedze na gthome.pl . Zalogowalem sie, odszedlem od laptopa, brat mi go zabral, zrobil sobie drugie konto i heja, z nadzieja ze dostane bana ^^ Jak do tego doszedlem? To proste! Wpisalem nick klaudiaE60, dalem haslo klopklop1 i...weszlo^^ Moj brat daje zawsze takie hasla, bo proste do zapamietania. Przepraszam za zaistniala sytuacje :wink:
Naruciak14, słabo to przemyślałeś i dlatego się spaliłeś, a takim tłumaczeniem to tylko pieczętujesz swoją naiwność...
Kiedyś na psxextreme forum, koleś też "zabawił się w dziewczyne" i wziął udział w turnieju GT4, w którym był zresztą w czołówce. Tylko jemu to lepiej wyszło, bo minęło z dobrych kilka rund zanim się przyznał że robił sobie z nas jaja
Komentarz