Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Konkurs Photomode "Gran Turismo 5 kontra Forza 4"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Konkurs Photomode "Gran Turismo 5 kontra Forza 4"

Dobra robimy konkurs photomode. Temat konkursu to: Gran Turismo 5 kontra Forza 4. Czyli wybieramy auta i tory które się pojawiają w obydwóch tytułach (zróbcie jakomś liste). Jest tylko pierwsze i drugie miejsce dla obydwóch gier. Pierwsze miejsce wygrywe grę Ridge Racer Unbounded (wersja PC), a drugie GT Legends (wersja PC). Jeszcze musimy ustalić szczegóły więc czekam na wasze propozycje.

Konkurs będzie współorganizowany z http://www.forza.pl :mrgreen:

Osoba która pierwsza się zgłosi jako ochotnik by stworzyć listę (wspólnych samochodów) i zrobi ją w ciągu tygodnia aut które są w najnowszym GT jak i Forza otrzyma podkładkę pod mysz Mercedes-Benz SLS.

Re: Konkurs Photomode "Gran Turismo 5 kontra Forza 4"

Wg oficjalnej strony...
    http://forzamotorsport.net/en-us/Tracks/TrackList.aspx
    ...mamy do dyspozycji 7 tras:
    - Indianapolis Motor Speedway (zarówno owal jak i trasę wyścigową),
    - Laguna Seca,
    - Suzuka,
    - Nurburgring Nordschleife,
    - Top Gear Test Track,
    - Tsukuba,
    - LeMans.

Nie wiem jak Wy to widzicie, ale żeby uniknąć bałaganu i zamieszania, które będzie nie do ogarnięcia i nie do ocenienia, proponuję wytypować do takiego porównania trzy samochody w najnowszych wcieleniach: Nissan GT-R, Subaru Impreza WRX STI oraz Mitsubishi Lancer Evo X. Dla lepszego efektu, można przymusowo wskazać, że auta mają być całkowicie seryjne z wyglądu (przykładowo Nissan czarny, Subaru niebieskie, a Mitsubishi białe) oraz do każdej z tras wytypować jednego kandydata (przykładowo na Nurbie focimy GT-R, na Suzuce Evo X, a na Tsukubie Imprezę).
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dobry pomyśł DJ Brabus. Może zróbmy Mercedes SLS (wiem że już był na poprzednim konkursie) i Ferrari 458. Oba auta są z okładki tych gier.
      SLS - GT5, a 458 to Forza. Zrobimy taki battle która z tych gier lepiej przeniosła swoje auto na świat wirtuany.
      Co Wy na to?

Komentarz

A może zarówno miłośnikom GT5 jak i Forzy udostępnić te auta? Mielibyśmy dwa auta do fotografowania i finalnie wyszłoby ciekawe porównanie jak SLS i Italia zostały przedstawione w obydwóch grach.
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Tak właśnie o to mi chodziło ale nie potrafiłem tego poprawnie napisać. Może Ty to napiszesz a ja posprzątam?

Komentarz

Nie za bardzo rozumiem. My robimy SLSa a xklocowcy Italie? Czy może i to i to a potem porównanie tych aut? Tak czy siak ciekawy pomysł.
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Użytkownicy Xbox i PS3 robią Italie oraz SLS'a

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                Tak właśnie o to mi chodziło ale nie potrafiłem tego poprawnie napisać. Może Ty to napiszesz a ja posprzątam?
                Może coś takiego:

Wspólnie z portalem www.forza.pl organizujemy konkurs Photo Mode "Gran Turismo 5 kontra Forza Motorsport 4" polegający na pokazaniu, w jaki sposób zostały zaprezentowane w grach dwa, firmowane przez obie gry, modele: Mercedes Benz SLS AMG oraz Ferrari 458 Italia. Każdy z uczestników może wybrać jedno z tych aut (bądź sfotografować obydwa) na torach, które występują w obydwóch grach:

- Indianapolis Motor Speedway (zarówno owal jak i trasa wyścigowa),
                - Laguna Seca,
                - Suzuka,
                - Nurburgring Nordschleife,
                - Top Gear Test Track,
                - Tsukuba,
                - LeMans (La Sarthe).

Wśród wszystkich uczestników (zarówno posiadaczy PlayStation 3 jak i Xbox 360) wybierzemy dwa najlepsze zdjęcia, które uhonorujemy nagrodami: za pierwsze miejsce grą Ridge Race Unbounded (wersja PC), za drugie miejsce grą GT Legends (wersja PC).

Przy okazji osoba, która pierwsza zgłosi się jako ochotnik, by stworzyć listę wspólnych samochodów dla GT5 i FM4 i zrobi ją w ciągu tygodnia, otrzyma podkładkę pod mysz Mercedes-Benz SLS.
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Pracuję...
                X