No właśnie o to chodzi, że się nie dowiecie Dopiero w pokoju ustalę trasę i samochód - na tym polega niespodzianka.
Ale spokojnie, auto będzie z garażu online
No i pojedziemy znów w sobotę tylko
Wyniki wraz z uwzględnieniem kar opublikuję już po sobotnim wyścigu.
Przepraszam Was wszystkich.
Jeszcze kilka godzin przed wyścigiem wszystko miało się odbyć bez problemów, ale niestety mieliśmy tzw. splot nieszczęśliwych okoliczności. I złożyło się tak, że nasz host okazał się w ostatniej chwili niedyspozycyjny, a ja też znalazłem się z dala od konsoli i internetu, stąd brak wiadomości.
Naprawdę przepraszam wszystkich. Wiem, że prawdopodobnie to pokrzyżowało plany wielu, ale no naprawdę - nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Obiecuję, że to się nie powtórzy.
Bardzo bym chciał Wam to jakoś wynagrodzić, jednak no nie wiem co by Was usatysfakcjonowało.
Ustalamy 4. rundę na za tydzień i pojedziemy bez takich cyrków, czy lepiej żebym ustalić już końcową klasyfikację generalną?
Na następne zawody będziemy mieć kilka osób gotowych trzymać serwer, więc takie sytuacje się nie powtórzą. Witek warm-up hostuje sam, więc proszę was o nie "hejtowanie". Zawody przecież nie uciekną... na pewno się w końcu odbędą.
Coś czuje że nasze turnieje zakończą się na próbach czasowych. Ja bym chętnie pohostował ale moje PS3 nie jest sprawne, a w przyszłości to nie będę miał czasu w ogólne na GT prócz załatwianiem spraw formalnych dla GTH. Starość, nie radość.
Na następne zawody będziemy mieć kilka osób gotowych trzymać serwer, więc takie sytuacje się nie powtórzą. Witek warm-up hostuje sam, więc proszę was o nie "hejtowanie". Zawody przecież nie uciekną... na pewno się w końcu odbędą.
kolego zapewniam Cie ze nie tylko ja wczoraj i w ostatnia sobote czekalem na wyscig.. krytyka az tak boli zeby odrazu "wyzywac" od "hejterow"(?)
zawody pewnie sie odbeda tylko ciekawe kto da wiare ze tym razem host sie stawi(?)
Komentarz