Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] GTHome Warm-up Cup

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] GTHome Warm-up Cup

http://www.sendspace.com/file/y5tmot

lista powstała zanim wyszło DLC, więc kilku aut brakuje
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

super... raz mnie wywaliło i dwa razy nie wyświetlił mi się pokój gry kicha
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

To nie w moim stylu, ale nie moge tego tak poprostu zostawić.
        Prosze o dyskfalifikacje gracza Rin-san1.
        Rzadko spotyka się "coś takiego" na torach GT5, ale skoro już się spotyka to należy to w moim odczuciu zwyczajnie tępić. Po kolei.

- notoryczne, chamskie ścinanie zakrętów wbrew jakimkolwiek zasadom nie mówiąc już o CRC (ten tor prowokował swoją konfiguracją, ale Rin-san1 nie miał sobie po prostu równych) Damian88year który był drugi udowodnił, że można to zrobić w pięknym stylu i bez kontrowersji.
        Trzeba też zauważyć że walka trwała do ostatniego okrążenia i zachowanie Rin-sana miało bezpośredni wpływ na wynik.

- brak szacunku dla przeciwnika. Rin-san trąbił na wszystko. Nie miało znaczenia czy jechałam za nim, przed nim czy właśnie go wyprzedzałam.
        Stary, dobry, sprawdzony sposób na wyprowadzenie rywala z równowagi - zabroniony na każdym szanującym się forum o tematyce związanej ze ściganiem online w GT5, o zwykłej przyzwoitości nie mówiąc.

- wyprzedzanie to dla Rin-san'a najłatwiejsza część zabawy. Mi zajęło to 10 okrążeń, ale Rin-san1 nie lubi tracić czasu. Krzywo, prosto byle ostro.
        Musiało go to strasznie zaboleć że wyprzedza go baba pod nawałem klaksonu nr.234 jego Nissana Skyline GT-R '07. Z kolei jego recepta na manewr wyprzedzania jest genialnie prosta i polega na znalezieniu się przed maską rywala uniemożliwiając mu skręcanie, a następnie wywiezienie delikwenta poza tor. Brawo.

Ostatniej rzeczy nie jestem pewna. Nie wiem czy to był lag Rin-sana, czy jego błąd, czy może mój lag, tak czy inaczej moje auto zostało uszkodzone, a następnie zdemolowane o bariere. Dzieła dokończył serwer który wyrzucił mnie z pokoju 2 okrążenia później.
        Prosiłabym kogoś o sprawdzenie na powtórce tej sytuacji z Rin-sanem.

Jeszcze na końcu rozbrajająca arogancja i szczerość "zwycięzcy", który pisze po wyścigu:
        "Gdybyście nie ukradli mojego pomysłu i nie jechali GT-R'em nie byłoby problemu"

Przepraszamy!

Komentarz

Zamieszczone przez nick__t
          To nie w moim stylu, ale nie moge tego tak poprostu zostawić.
          Prosze o dyskfalifikacje gracza Rin-san1.
          Rzadko spotyka się "coś takiego" na torach GT5, ale skoro już się spotyka to należy to w moim odczuciu zwyczajnie tępić. Po kolei.

- notoryczne, chamskie ścinanie zakrętów wbrew jakimkolwiek zasadom nie mówiąc już o CRC (ten tor prowokował swoją konfiguracją, ale Rin-san1 nie miał sobie po prostu równych) Damian88year który był drugi udowodnił, że można to zrobić w pięknym stylu i bez kontrowersji.
          Trzeba też zauważyć że walka trwała do ostatniego okrążenia i zachowanie Rin-sana miało bezpośredni wpływ na wynik.

- brak szacunku dla przeciwnika. Rin-san trąbił na wszystko. Nie miało znaczenia czy jechałam za nim, przed nim czy właśnie go wyprzedzałam.
          Stary, dobry, sprawdzony sposób na wyprowadzenie rywala z równowagi - zabroniony na każdym szanującym się forum o tematyce związanej ze ściganiem online w GT5, o zwykłej przyzwoitości nie mówiąc.

- wyprzedzanie to dla Rin-san'a najłatwiejsza część zabawy. Mi zajęło to 10 okrążeń, ale Rin-san1 nie lubi tracić czasu. Krzywo, prosto byle ostro.
          Musiało go to strasznie zaboleć że wyprzedza go baba pod nawałem klaksonu nr.234 jego Nissana Skyline GT-R '07. Z kolei jego recepta na manewr wyprzedzania jest genialnie prosta i polega na znalezieniu się przed maską rywala uniemożliwiając mu skręcanie, a następnie wywiezienie delikwenta poza tor. Brawo.

Ostatniej rzeczy nie jestem pewna. Nie wiem czy to był lag Rin-sana, czy jego błąd, czy może mój lag, tak czy inaczej moje auto zostało uszkodzone, a następnie zdemolowane o bariere. Dzieła dokończył serwer który wyrzucił mnie z pokoju 2 okrążenia później.
          Prosiłabym kogoś o sprawdzenie na powtórce tej sytuacji z Rin-sanem.

Jeszcze na końcu rozbrajająca arogancja i szczerość "zwycięzcy", który pisze po wyścigu:
          "Gdybyście nie ukradli mojego pomysłu i nie jechali GT-R'em nie byłoby problemu"

Przepraszamy!
          Dziękuję za piękne inwektywy Ta sytuacja gdzie uderzyłaś w barierę to był na 100% lag bo przed tą sytuacją twój samochód u mnie skakał na lewo i prawo. Chyba oboje mieliśmy laga.

Jestem agresywnym kierowcą (jak cholera ) ale w żadnym z moich manewrów nie doprowadziłem do uszkodzenia samochodu bądź wyrzucenia z toru.

A klaksonik do Nissana GT-R po prostu uwielbiam :] Rozumiem, że mógł przeszkadzać (nawet bardzo), to zażalenie rozumiem Trąbiłem tylko na ciebie bo wiem, że takie dźwięki, najwytrwalszych rozpraszają Do tego się przyznaję bo gdy jechałem za Damianem czegoś takiego nie robiłem

Czas na kolejne rozpatrzenie zażalenia. Ścinanie.... Przepraszam bardzo ale zdarzyło mi się to 4 razy (może minimalnie więcej) w dodatku za dużo to mi nie dało, bo w większości sytuacji 2 koła znajdywały się na tarce

Tak co do tego tekstu z GT-R. Arogancja i szczerość nie są karane Ale z tego co mi się wydaje przed wyścigiem wszyscy śmigali BMW a później Damian nawet wyszedł z serwa żeby zaopatrzyć się w GT-R'a (chyba)

Nie wydaje mi się, żeby za takie rzeczy było DQ Rozumiem punkty ujemne (szczególnie za ten klakson ) ale DQ to jest czysta przesada.

Mała uwaga: podaj okrążenie w którym tak perfidnie i złośliwie wyrzuciłem cię za tor

Mała uwaga nr.2: ja podczas wyścigu nie myślę o tym kto przede mną jedzie (facet czy kobieta) liczy się tylko stopień zagrożenia dla mej 1 pozycji

Mała uwaga nr.3: "takie coś" uwierz mi, że ja znacznie większe cuda widziałem w innych grach online jeździłem w kilku ligach F1 (proponuję spróbować samemu) i trzeba mieć anielską cierpliwość do niektórych osób (proszę mi tu nie zarzucać, że ja jakiś destrukor na torach F1 byłem ) Zdobyłem mistrza GP2 i F1 w pewnej lidze więc proszę mi tu nie wypominać braku umiejętności do jazdy (teraz mi wypomnisz, że się przechwalam).

Gra nie dała ci szansy na dokończenie wyścigu, a w zniszczeniu auta przeszkodził lag. Czyli drugi powód do zmniejszenia kary, "ofiara" wyścigu skończyć nie mogła i w niczym jej nie przeszkodziłem.

Niemniej jednak przyznaję się do niektórych błędów...

Dziękuję

Komentarz

hm.. a już się cieszyłem, że tak bez spięć turniej idzie.. :mrgreen:

Przejrzę replay. Jeśli zauważę, że Rin-san przesadzał to spotka go kara, ale tak jak sam mówił - co najwyżej punkty karne.
            No i faktycznie - nie trąb.. trochę wyścigowej kultury się należy, prawda?

A i sam ubolewam nad tym, że znowu się wyścig GT-R'ów zrobił.. myślałem że będzie różnorodnie..
            GTPlayer - jeśli GT-R miał być tajemnicą to trzeba było nie jeździć po torze przed wyścigiem..
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
              hm.. a już się cieszyłem, że tak bez spięć turniej idzie.. :mrgreen:

Przejrzę replay. Jeśli zauważę, że Rin-san przesadzał to spotka go kara, ale tak jak sam mówił - co najwyżej punkty karne.
              No i faktycznie - nie trąb.. trochę wyścigowej kultury się należy, prawda?

A i sam ubolewam nad tym, że znowu się wyścig GT-R'ów zrobił.. myślałem że będzie różnorodnie..
              GTPlayer - jeśli GT-R miał być tajemnicą to trzeba było nie jeździć po torze przed wyścigiem..
              Za trąbienie jeszcze raz przepraszam serdecznie (przydałyby się samochody wyścigowe bo trąbić nie mogą ) i obiecuję iż w przyszłości na 100% to się nie zdarzy.

Oj prawda Miałem czekać do 40s (czy tam 30s ), do rozpoczęcia wyścigu ale pokusiło mnie o sprawdzenie swojej aktualnej formy

Komentarz

Zamieszczone przez GTPlayer
                Ścinanie.... Przepraszam bardzo ale zdarzyło mi się to 4 razy
                Człowieku, 4 razy to ci się udało nie ściąć i to tylko dlatego ze się pomyliłeś

Jestem agresywnym kierowcÄ… (jak cholera )
                A klaksonik do Nissana GT-R po prostu uwielbiam :] Rozumiem, że mógł przeszkadzać (nawet bardzo)
                Trąbiłem tylko na ciebie bo wiem, że takie dźwięki, najwytrwalszych rozpraszają
                Właściwie nic więcej nie chce wiedzieć Przykro mi takie rzeczy czytać i cała radość jaką daje GT5 znika.
                Powinieneś się zwyczajnie wstydzić, ale widzę że to dla ciebie jest powód do dumy.
                Możesz wygrywać takie wyścigi a nawet turnieje, tylko musisz mieć świadomość że chwały żadnej ci to nie przyniesie, o szacunku nie wspominając. Musisz też wiedzieć że taka jazda dyskwalifikuje cie na starcie każdego poważnego forum.

Dlatego, że nie widzę sensu dalszej rywalizacji wobec podobnej postawy, proszę o skreślenie mnie z listy uczestników. Życzę szerokości i przyczepności :wink: i oby niedozobaczenia na torze.

Komentarz

Ekhem... mała uwaga..

Jak wcześniej mówiłem wyścigu skończyć nie mogłaś a inni kierowcy nie mieli ze mną takich problemów jak ty co oznacza, że moje zachowanie nie miało żadnego wpływu na wynik. Rozumiem, że masz żal, ale możesz go mieć do gry a nie do mnie Co nie oznacza, że zachowywałem się fair. Kara dla mnie powinna być. Powód do dumy xD Ja po prostu przyznaję się do błędu, a wszystko co jest napisane tak według ciebie "wesoło" to jest ironia.

Widzę, że chcesz zastosować starą sztuczkę zagrania adminom na uczuciach (oczywiście chodzi tu o twoje odejście) Niestety mnie to nie rusza....

Zdarzyło się tak tylko raz, a ty mówisz jakbyś ze mną cały sezon przejechała. Gdybyś jeździła ze mną więcej to moglibyśmy pogadać (Dlaczego nie ścinałem na Suzuce? Przecież ostatnia szykana to idealne miejsce do ściny?).

Byłem już oskarżany o cheaty i tym podobne pierdoły (szczególnie w F1) ale jeszcze ja nigdy nie widziałem sytuacji gdzie biedna "ofiara losu" wypisuje po jednym wyścigu o innym graczu, że jest zły i jeździć nie umie (Jedynie dzieci coś takiego wypisywały. Wydaje mi się, że trzeba jeszcze trochę dojrzeć aby do wszystkiego podchodzić z spokojem a nie burzyć się jak woda w kiblu po spłukaniu). Nawet gdy ktoś skasował mój bolid na pierwszym zakręcie to nie wyżalałem się przez okrągłych kilka godzin i nie wypisywałem jaki to on jest . Po prostu (przynajmniej w ligach F1) pisze się skargę i koniec. A błędy innych czasami trzeba zrozumieć...

Jeszcze raz powtórzę, że wyścigu nie skończyłaś więc niczego złego ci nie zrobiłem (ty tutaj składasz swe żale jakbym skasował twój samochód i przez to wygrał), a z Damianem wygrałem w uczciwej walce zatem nikt nie został pokrzywdzony.

Dziękuję

Komentarz

Weź sobie poluzuj berecik bo cie musi strasznie uwierać?
                    Czemu piszesz takie bzdury? Jaka biedna ofiara losu, kto się wyżala?
                    Jaka to może być satysfakcja jadąc następnym razem obok kogoś takiego jak ty? Takich kierowców omija sie szerokim łukiem i zapomina o ich istnieniu i to mam zamiar zrobić, a nie przepychać się na łokcie w następnym wyścigu. Żadnej przyjemności ze ścigania się z tobą już nie będzie (przeczytaj to zdanie ze zrozumieniem)
                    I nie kompromituj się już prosze tym mistrzem ligi F1 i tym, że tam też się skarżyły "biedne ofiary losu" Dla mnie jest już oczywiste czyje to były ofiary
                    Na tym forum jestem od 7 lat i zawsze chętnie wystartuje na uczciwych, jasnych zasadach, nie wypisuj więc kłamstw że się obrażam i trzaskam z hukiem drzwiami (skąd ten pomysł?)
                    Ratuj swoje ego na torze, nie na forum.

Komentarz

• Re: [Dyskusja] GTHome Warm-up Cup

Od czego by tu zaczac...
                      Moze najpierw kilka slow jak to wygladalo z mojej perspektywy. Wiec, wyscig w moim wykonaniu byl dobry, jedyny blad to zbyt wczesny zjazd do pit stopu, teraz tak mysle ze gdybym opoznil pierwszy zjazd do boksu o kilka okrazen to na mecie uplasowal bym sie na pierwszej pozycji (nie biorac pod uwage Moniki ktora wyrzucilo z pokoju).

Po obejrzeniu powtorki z perspektywy Moniki i Rin-sana1 az zachcialo mi sie smiac Rin.. Twoja jazda to zwykla dziecinada, nie wiem w ktorych ligach startowales ale wydaje mi sie ze w zadnej lidze nie toleruja takiego zachowania, wiec tym bardziej mnie to dziwi.

Bledy ktore wypatrzylem:
                      2 okrazenie... Monika Cie wypszedza i wychodzi na prowadzenie, atakuje zakret od wewnetrznej a Ty nie wiem jakim prawem wjezdzasz w nia choc powinienes ustapic.
                      Efekt, Monika traci predkosc i oddaje pozycje.
                      8 okrazenie to samo, tyle ze tym razem Twoja nieprzepisowa jazda jest przyczyna uszkodzenia tylnego kola w aucie Moniki.

Monika reszte uszkodzen ktore mialy wczoraj miejsce zawdzieczasz lagom... jechalas spokojnie z dala od band i poboczy a tu nagle zderzenie ze sciana, sekunde pozniej teleportuje Cie na prawidlowa linnie jazdy tyle ze z Twojego auta zostaje wrak.

Rin-san1 na mnie tez trabiles po za tym trabieniem nie mam Ci nic do zarzucenia, wyprzedziles mnie zgodnie z przepisami ale w kiepskim stylu Oboje mielismy prawo do tego zakretu ale to ja dalem za wygrana i teraz sie z tego ciesze bo bysmy skonczyli marnie :wink:

Jestem za uniewaznieniem pozycji a przynajmniej za przesunieciem Rin-sina1 o kilka pozycji i pouczeniem go na przyszlosc.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Jak na 7 lat to trochę mało tych postów jest Trzeba być aktywnym użytkownikiem

Wiesz, ja nie czuję satysfakcji na torze, nie ważne obok kogo jadę

I nie kompromituj się już prosze tym mistrzem ligi F1 i tym, że tam też się skarżyły "biedne ofiary losu" Dla mnie jest już oczywiste czyje to były ofiary

W tych ligach takich "ofiar" właśnie nie było, jedynie pojedyncze przypadki, w większości dzieci (coś w tym jest )

Dlatego, że nie widzę sensu dalszej rywalizacji wobec podobnej postawy, proszę o skreślenie mnie z listy uczestników. Życzę szerokości i przyczepności :wink: i oby niedozobaczenia na torze.

A cóż to jest? Foch z przytupem xD Z resztą już w pierwszej wiadomości można było wyczuć nutkę "hejtu"

Ja nie mam zamiaru na kogoś strzelać stylowego focha i z kimś się kłócić ale jak widać ta druga osoba dobrych zamiarów nie ma

Co do kary zgadzam się z Damianem w 100% Jednakże..... Drogi Damianku, jakim cudem ty tak dokładnie potrafisz ocenić moją jazdę jak i moje zachowanie po jednym wyścigu? Zapewne na to pytanie nie odpowiesz. Widzisz jeden wyścig i już uogólniasz moje zachowanie na torze (ludzie są w tym genialni, oczywiście w uogólnianiu )

Dziękuję bardzo

Komentarz

Nie mogłem jechać w sobotę bo miałem klanówkę w BF3, a klan nie miał squadu więc musiałem zagrać. Widzę, że wesoło było :mrgreen:
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Co do kary zgadzam się z Damianem w 100% Jednakże..... Drogi Damianku, jakim cudem ty tak dokładnie potrafisz ocenić moją jazdę jak i moje zachowanie po jednym wyścigu? Zapewne na to pytanie nie odpowiesz. Widzisz jeden wyścig i już uogólniasz moje zachowanie na torze (ludzie są w tym genialni, oczywiście w uogólnianiu )
                            Kolego ocenilem Twoje zachowanie na podstawie powtorki z wyscigu i tylko do niego sie odnioslem.
                            Wspomniales ze startowales w lidze F1, zdziwil mnie fakt ze osoba z doswiadczeniem jezdzi jak... no wlasnie, nie wiem jak to nazwac.
                            Skilla niewatpliwie posiadasz, ale z szacunkiem do innych juz gorzej.
                            Z Twoich wypowiedzi wynika ze robiles to z premedytacja.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Dla człowieka na poziomie wystarczy raz popatrzyć i wie z kim na do czynienia
                              Z tego co widzę po opisach to już jest 2:1.
                              Zobaczymy co na to organizator.
                              Co do trąbienia to za coś takiego jest ban i nie ma co na ten temat gadać.
                              Nie wiem co za amatorską ligę wygrałeś ale widać znasz się na poboczach
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ban za trąbienie.... no to już lekka przesada. Karne punkty, jak najbardziej....

Tak, wiem, że "młodość" mnie nieco poniosła podczas tego wyścigu (tak to jest jak sobie myślisz, że zawsze będziesz pierwszy. Za bardzo napaliłem się po tych pierwszych dwóch wyścigach). Dziękuję wszystkim za pokazanie mi błędów jakie popełniłem i będę dopracowywał swą technikę jazdy podczas gry online w Gran Turismo 5.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam i liczę na to, że jeszcze się z wami dogadam Jeżeli miałby ktoś ochotę ze mną pojeździć w GT5, możecie dodać mnie na PSN. Zawsze chętnie z kimś poćwiczę Proszę nie zrażać się moimi poprzednimi wpisami. Nie wiem co we mnie wstąpiło Nie mam zamiaru prowadzić tu wojen i liczę na to że nick__t zechce do nas jeszcze wrócić bo w końcu im więcej tym lepiej

Komentarz

PracujÄ™...
                                X