Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] GTHome Warm-up Cup

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] GTHome Warm-up Cup

Dzięki za info szkoda
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

To było tylko takie chwilowe opóźnienie Wszyscy musieliśmy czekać Na przyszłość czekajcie nawet jak będziecie mieli czarny ekran. Patrzcie też na zieloną, (i/lub) pomarańczową lampkę u dołu konsoli. Jeżeli się miga to znaczy, że wszystko się wczytuje i działać będzie

Komentarz

Jak się Wam jechało dzisiaj? Ustawienia pokoju były na 'medium' race quality (a wcześniej high). Lagowało komuś?

Komentarz

Był to mój pierwszy wyścig online, nigdy wcześniej nie jeździłem z wyłączonymi wspomagaczami na padzie więc cały wyścig walczyłem z utrzymaniem się na drodze, pewnie każdemu z Was przeszkadzałem zamulając gdy mnie dublowaliście hehe Gdzieś można zobaczyć ile brakowało mi do zawodnika przede mną, a raczej ile razy mnie dublował ?:> Co do lagów to u mnie nie występowały takowe, ale to może dlatego że poza startem nie jechałem z Wami w zwartej grupie :]
          Dzięki za zabawę do następnego wyścigu.

Komentarz

Całkiem przyjemnie się jechało Wielkich lagów nie było Tylko pod koniec dawało się to trochę we znaki (małe lagi) ale jakimś cudem błędu nie popełniłem Daniel.. wręcz przeciwnie Na prostych, jadąc za tobą można było uzyskać tunel aerodynamiczny więc mi nawet trochę pomagałeś

Komentarz

Wyścig fajny, tam troche Bochena na początku lagowało i zostałem poszkodowany Pewnie miałbym lepszą pozycję Ale trudno. Nie gniewam sie, każdemu mogło sie to przytrafić.

Komentarz

Zamieszczone przez GTPlayer
                To było tylko takie chwilowe opóźnienie Wszyscy musieliśmy czekać Na przyszłość czekajcie nawet jak będziecie mieli czarny ekran. Patrzcie też na zieloną, (i/lub) pomarańczową lampkę u dołu konsoli. Jeżeli się miga to znaczy, że wszystko się wczytuje i działać będzie
                ale u mnie to trwało z 5 minut jak nie więcej, czy to normalne?
                Osobiście nigdy nie jechałem w GT5 online więc wolę popytać?
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Podeślijcie mi powtórkę na marcin@gthome.pl

Fajnie się jechało, miałem dobrą strategię...ale w pierwszym zakręcie lagi a w 2/3 mnie rozłączyło i tyle sobie pojeździłem. Mam nadzieję, że na Nurburgringu będę miał więcej szczęścia z łączem...

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                    ale u mnie to trwało z 5 minut jak nie więcej, czy to normalne?
                    Osobiście nigdy nie jechałem w GT5 online więc wolę popytać?
                    Nie wiem jak u innych ale u mnie to zdarza się często jak gram online Tak to trwało tyle a nawet chyba dłużej niż 5min Jak jest dużo osób to takie odchyły czasami ma gra

Komentarz

czat glosowy wylaczac i lagow nie bedzie

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Zamieszczone przez damian88
                        czat glosowy wylaczac i lagow nie bedzie
                        Masz racje - przecież i tak chyba nikt nie gada podczas wyścigu. Ale nie rozumiem jednego... Jak nie gadają to dlaczego są te lagi - przecież nie ma transmisji danych jak nikt nie gada i voice chat jest włączony?

Komentarz

jest transmisja bo nie każdy wyłącza mikrofon, poza tym nawet jak każdy wyłączy to czat jest w gotowości

Komentarz

Nie wiem jak u innych ale u mnie to zdarza się często jak gram online Tak to trwało tyle a nawet chyba dłużej niż 5min Jak jest dużo osób to takie odchyły czasami ma gra
                            Dzięki za info będę wiedział na przyszłość. Może następnym razem się uda
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ja nie miałem żadnych lagów, ale popełniłem za to kilka niewymuszonych błędów i wylądowałem na bandzie ;p w każdym razie jechało się super i czuć było nutkę rywalizacji przez całe 30 okrążeń, mam nadzieje, ze na nurburgringu pójdzie mi lepiej

Komentarz

sorry za piątkowe wyjście ... zwykle jadę do końca. Od 3 okrążenia cały czas dzwonił mi telefon i nie byłem w stanie się skupić na jeździe. W końcu nie wytrzymałem i odebrałem ... zostałem podstępnie namówiony na grupowe spożywanie alkoholu.
                                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Pracuję...
                                X