Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT ACADEMY 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT ACADEMY 2013

W Gdańsku było mało ludzi, tzn. tych którzy liczyli się w walce o finał(w sumie 4-5ciu). Mnie brakowało 2-óch sekund do czołówki, a mimo to byłem bodaj piąty. Stanowiska turniejowe były 2, co na tą frekwencję było akurat. Obok były jeszcze 3 dla "niedzielniaków" i dzieci. Chociaż jak niektórzy po zapisaniu się siadali na turniejowych miejscach, to aż ręce opadały jak jeden z drugim mistrz kierownicy nie potrafili biegu zmienić i zanim taki przejechał 3-4 okrążenia to można było zasnąć. Natomiast niektórzy poddawali się nie robiąc nawet pół okrążenia, po tym jak cały czas spinowali i nie potrafili wycofać :O Ja rozumiem, że każdy kto ma 18+ lat i prawko mógł się zapisać, ale mogli najpierw usiąść na stanowiskach "treningowych" i sprawdzić czy w ogóle umieją sobie poradzić z grą
    Widać taki urok turniejów w galeriach. Jeździło się po Nurbie GP/F Nissanem 370Z academy edition, który ma dużą moc i moment obrotowy i na najniższych biegach szalał jak oparzony.Nie wiem kto i z jakim czasem wygrał, bo finał był o 16-tej, a ja po 15-tej już wyszedłem.

P.S. Turniejowe jazdy były od otwarcia galerii czyli od 10-tej w tym przypadku. W sobotę od 10-tej do 17-tej, a w niedzielę od 10-tej do 15-tej. Każdy mógł w sobotę przejechać 4, a w niedzielę 3 okrążenia i ponownie ustawić się w kolejce(chociaż tylko teoretycznie, bo jak dziewczyny, które zapisywały uczestników i notowały czasy się zagapiły albo nie było kolejki to spokojnie niektórzy jechali i po 5 okrążeń )
    Pozdro.

Komentarz

Już do pobrania
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        A to ci traf. Akurat będę 13 w Krakowie. Nie omieszkam wstąpić
        Hej to koniecznie musimy się wtedy spiknąć
        Piszcie kto jeszcze się wybiera na GTA w Krakowie, fajnie byłoby się przy tej okazji spotkać

Komentarz

Jak tam czasy Pany? Przejechałem raz u znajomego cały Silverstone wykręciłem 207 czas, a dalej miałem brąz... Jutro trzeba podpiąć swojego PS i powalczyć, może się coś uda. Dużo łatwiej na kierownicy jeździ się? Bo swoją chwilowo pożyczyłem i nie mam odniesienia, pad pozostał.
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez luqat
            Jeździło się po Nurbie GP/F Nissanem 370Z academy edition
            Ciekawe czy w reszcie miast będzie to samo.

Komentarz

PePe a ty będziesz w galuri krakowskiej?

Komentarz

Wszedzie bedzie to samo.Taka jest formula/klucz zawodow.

Komentarz

Tak, mam zamiar być, moze znowu dostane koszulke jak w zeszlym roku.

Komentarz

Koszulka to nie problem. Ja załapałem dwie i smycz, a mógłbym jeszcze kilka gdybym chciał

Komentarz

Ktoś się orientuje, czy można brać udział w dwóch dniach eventu czy tylko w jednym? Przejazdy "oficjalne" można powtarzać cały dzień, czy tylko 3 okrążenia pomiarowe i pa?

@edit - doczytałem odpowiedź na drugie pytanie

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Zamieszczone przez luqat
                        No właśnie - w Poznaniu ktoś był? To samo było? Jakieś wrażenia?

Komentarz

Porobiłem dziś kilka kółek i zszedłem na słabe 2:19.5xx, doprawdy nie wiem jak niektórzy robią 2:16.xxx, jakieś porady?
                          Jak macie ustawiony ABS?, bo kombinowałem z tym widząc, że niektórzy lepiej dohamowują w zakrętach niestety na próżno. Na razie słabo bo gdzieś 39 chyba w Polsce jestem i nie wiem czy będę miał czas żeby to poprawić. Jak wam idzie?

@siniak - sorki, że ci nie odpisałem na to z Krakowem, jakoś minąłem ten post. Dokładnie nie wiem kiedy będę, pewnie sobota, może to być równie dobrze 12:00 jak i po 16:00, zależy to od tego jak szybko uda mi się załatwić pewną sprawę w tym mieście.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ustawienia graczy da się sprawdzić w rankingu

Komentarz

Dzięki Paweł 'Rahman', Przemek 'PP89', Borys i Bronisław za fajnie spędzony czas na krakowskich eliminacjach GT Academy w ostatni weekend (Rahman gratulacje pudła i wygranej Vity! ). Rywalizacja między pierwszą trójką była naprawdę zażarta, rekord Polski został pobity (2:08,9xx). Zobaczymy co pokażą w pozostałych miastach.
                              Z tego całego podjarania zapomniałem zrobić pamiątkowe zdjęcie, sorry

Przy okazji dowiedziałem się też że finał ogólnopolski odbędzie się... też w Krakowie, co niezmiernie mnie cieszy

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                                Zamieszczone przez luqat
                                Na jakich oponkach śmigaliście ??

Komentarz

Pracuję...
                                X