Team Thirteen - prezentacja malowań

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Team Thirteen - prezentacja malowań

Witam serdecznie,

Oto prezentacja kilka malować z różnych aut w barwach T13

Autor by Godenik

A tutaj mamy barwy pod styl flagi rosyjskiej, gdyż gracz stamtąd pochodzi.

Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Świetne a te Porsche to malowanie chyba inspirowane oryginalnym co? Ehh jak mnie to boli że nie mam możliwości pograć w GT S ehhh

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
      Świetne a te Porsche to malowanie chyba inspirowane oryginalnym co? Ehh jak mnie to boli że nie mam możliwości pograć w GT S ehhh
      Tak, oryginalnym malowaniem zgadza się, ale to już autorstwo gracza o nicku Godenik, bo to on był tym zapalnikiem, co do przełomu w malowaniach zespołowych.

Dzisiaj dojdzie dodatkowo Jaguar x2 oraz Golfy jedynki z 1983. Jaguary na sobotnie zmagania z cyklu Gr.4 World Series, oraz Golfy do Sunday Cup w niedzielę. Wszystko w godzinach około 20-21.
      Ostatnio edytowany przez WiLkU666; 10.04.2021, 15:54.

Komentarz

Jaguar F-type Gr.4

VW Golf I '83

Komentarz

Team Thirteen

Opis Klubu

Witam serdecznie,

Team Thirteen, a z zasadzie "Trzynastka" ma już za sobą spory bagaż doświadczeń w kwestii uczestnictwa w grach sim-racingowych, jak i organizowaniu sezonów, oraz werbowaniu najlepszych graczy, jakich udaje się uzyskać w danych sezonach. Historia ta trwa od 19 sierpnia 2011 roku i jest nadal, pomimo drobnych przygód i przełomów na przestrzeni tych 10 lat.

Od początku 2021 dokonujemy zmiany w rekrutacji i jeżeli uda się zebrać dość sporą grupę ludzi, zostanie to podzielone na trzy kategorie, co do reprezentanta T13, między innymi:
        = ProGamer (najlepsi z najlepszych, jako godni reprezentanci T13)
        = Explorer (Społecznik, luźny gracz, hobbista)
        = Visual Design (sprawy graficzne, strony, kanały, style malowań do aut, itp.)

Zasady w wyścigach organizowanych przez T13, są oparte o punkty CRC:

Zasady w zespole:
        Typ Grupy: Publiczna
        Tematy: 3
        Komentarze: 3

Właściciel

Uczestnicy (1)

Pracuję...
        X