Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nadsterowność

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nadsterowność

Pomóżcie mi koledzy coś poprzestawiałem i auto mi sie ślizga po całej drodze jakie najlepsze ustawienie TCS,ASM,ACTIVE STEERING Itp.Albo jak przywrócić ustawienia fabryczne

Re: Pomocy!!!

Po pierwsze dawaj więcej wykrzykników na pewno ktoś usłyszy. Po 2 w Gt na PSP niema zbyt wielu ustawień bo w grze nie uwzględniono tuningu.
    Powiedz lepiej o jakie auto Ci chodzi. Bo jeśli to tylnonapędowy potwór to normalne że trudno go opanować.

Jeśli sobie nie radzisz ustaw dobre opony, TCS na ok.4 i ABSna ok.2, Asm nie wiem wg.uznania bo to stabilizacja toru jazdy.

Komentarz

Kolego mam auto Bugatti Veyron i GT BY Citroen

Komentarz

No to się nie dziw Oba wozy to maszyny potężne jak galaktyka, Veyron jak Veyron ale Cytryna ma dobrą aerodynamikę więc powinien być łatwiejszy do opanowania.
        Bugatti ma napęd na 4łapy więc to jakieś ułatwienie.

Jak mówię zalecam opony przynajmniej Racing Medium lub Soft. Trakcja na np.2-3 żeby auto nie buksowało, to poprawi nieco start i trochę zapobiegnie wyrywności w zakrętach. Abs też ustaw na jakąś wartość żeby nie blokowało kół przy hamowaniu. Asm zapobiega wpadnięciu w poślizgi jak chcesz też ustaw ale to zależny od Twojego stylu jazdy i opanowania. Ja grałem bez bo to kastruje konie po maską.

Pisze dość mało konkretnie bo tego nie da się podać od tak. To ustawienia czysto pod człowieka, jeśli nie masz jeszcze wprawy i to pierwsza przygoda z GT to zupełnie normalne w połączeniu z takim zestawem aut. Jak wyczujesz o co chodzi będziesz mógł grać bez tych wspomagaczy. Więc zrób mniej więcej jak powiedziałem i trenuj,trenuj i trenuj :wink:

Komentarz

Kolego Bugatti mi się nie ślizgało nagle zaczęło się slizgac a gdzie sie wlacza ABS i opony zmienia a cytryna tez sie slizga tak samo jak Veyron

Komentarz

Za sama nazwę tematu powinieneś dostać warna.

Mam dość dzieciarni

Komentarz

Re: Nadsterowność

Mateusz-nie wiem jakim cudem dotarłeś do zdobycia tych aut skoro takich podstaw nie znasz. Pomogłem ile mogłem, niech Bóg ma Cię w swojej opiece.

Komentarz

Re: Nadsterowność

Mi sie wydaje, ze ma wlaczony po prostu tryb "Professional" :wink:

Komentarz

Pracuję...
                X