Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nurburgring Time Trial

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nurburgring Time Trial

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nurburgring

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Lista czasów na torze Nurburgring na wzór z działu GT4 :wink: >>> viewtopic.php?f=24&t=4787&start=0 <<< wzór
    Jeśli ktoś ma PSP i GTMobile niech jedzie :wink:

Jak wrzucać czasy:

Aby zostać wpisanym na listę czasów użytkowników http://www.granturismo.pl, należy:
    - Podać dokładny czas
    - Podać markę i model samochodu
    - Podać czy samochód jest seryjny, czy modyfikowany, jeśli modyfikowany napisać dokładną MOC w KM
    - Podać rodzaj skrzyni biegów na jakiej uzyskaliśmy dany czas
    - Podać rodzaj/kombinację opon na jakiej uzyskaliśmy dany czas
    - Podać jak były ustawione systemy elektroniczne w czasie kręcenia czasu ON/OFF
    - Podać tryb Standard/Professional (lepiej jak by każdy jechał na Pro)

Mój wynik w razie potrzeb róbcie screena jak ja normalnie nie będzie potrzebny ale w razie problemów czy wątpliwości
    będzie potrzebny również mile widziane są nagrania

Wyniki Professional:

6:11:889 - [Polyphony Digital Formula Gran Turismo/seria/At/R1-R1/TCS-5,OFF/Professional]Liero09
    6:35:660 - [Nissan R92CP Race Car 92'/seria/At/R1-R1/Off/Professional]Liero09
    6:47.140 - [Bugatti Veyron 16.4 (Sp Model) 09'/seria/AT/R1-R1/OFF/Professional] - liero09
    6:48.170 - [Bugatti Veyron 16.4 09'/seria/AT/R3-R3/OFF/Professional] - JISAW
    6:56:570 - [Nissan Xanavi Hiroto GT-R 01'/seria/At/R1-R1/Off/Professional]Liero09
    7:08.150 - [Nissan Xanavi NISMO GT-R 03' /Seria/AT/R3-R3/OFF/Professional] - JISAW

Wyniki Standard:

Re: Nurburgring Time Trial

moje poprawki

Komentarz

Opony: R1.R1
      TCM, itd na off
      Professional

Komentarz

Dzięki za zainteresowanie czekam na więcej czasów.

Ps. Na przyszłość postaraj się pisać dane według wzoru łatwiej jest mi przy dodawaniu czasu i wozu.

Komentarz

Niedługo dołączę W poniedziałek podpisuje umowę z PLAY i biorę PSP zamiast telefonu. Jak zrobiłeś taki dokładny screen shot?
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

wystarczy przerobić psp

Komentarz

6:11:889 - [Polyphony Digital Formula Gran Turismo/seria/At/R1-R1/TCS-5,OFF/Professional]Liero09
              6:35:660 - [Nissan R92CP Race Car 92'/seria/At/R1-R1/Off/Professional]Liero09
              6:56:570 - [Nissan Xanavi Hiroto GT-R 01'/seria/At/R1-R1/Off/Professional]Liero09

Komentarz

może i ja spróbuje

mam taki pomysł

co wy na to jak by spróbować pobijać swiatowe rekordy danego modelu samochodu na tym torze?

ja się uparłem na pobicie rekordu Nissana GT-R R35 2011

jego czas to 7:24.22 Nissan GT-R (2011) ja już jestem w miare blisko do pobicia ;D

JAK GO POBIJE BĘDE PRÓBOWAŁ KOLEJNY JAKIŚ SAMOCHÓD KTÓRY JEST W GT I NA LIŚCIE NA WIKI

Komentarz

Proszę JISAW, masz trochę moich rekordów. Co do GT-Ra, bariera 7.24 pękła za DRUGIM! razem, a znając moje umiejętności to raczej mały wyczyn.

Nissan GT Skyline'01 wszystko na off, GT-R TCS 5 reszta off, GT-T N1 wszystko off, Pace Car off wszystko.

Komentarz

Pracuję...
                  X