Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
KONSOLA [PSP]
Zwiń
X
-
Re: KONSOLA [PSP]
Przecież na pierwszy rzut oka widać że to debilizm i fake.
Ogól wzięty z PSP Slim & Lite wysuwany ekran z Sony Ericsson Aino (o ile dobrze pamiętam) zaś ikonki z I phone'a.
To jedno a drugie że Sony nie wypuściło by kolejnego modelu podczas gdy PSP Go nie zdążyło jeszcze dobrze wejść na rynek.
Jak dla mnie sprawa prosta a temat do zamknięcia.
-
czemu do zamknięcia? napewno bedzie jeszcze coś do pogadania na temat tej konsoli nie koniecznie tego co zapodałem.
Podobno Sony nie zaprzeczyło wydaniu nowego PSP.
PsPGo nędznie sie sprzedaje prawdopodobnie wrócą do starej linij.
Foto jest fakem ale mogło by tak wyglądać. Bo Go to nie wypał większość użytkowników narzeka na brak UMD tak samo producenci gier.
Konsola jest zbyt dobra żeby z powodu GO zostało przerwanie wydawania gier bo nieliczne trafią do PS Store a co mają zrobić użytkownicy którzy posiadają kolekcję gier na płytach? Sony na dzień dzisiejszy nie wyda żadnego programu konwertujcągo obrazy ISO.
Gdy mieliśmy CFW to nie było problemu bo za pomocą USB mozna było kopiować zawartość UMD i po obróbce na kompie można było już z karty pamięci jechać.
Z nowymi konsolami juz tak łatwo nie jest a w szczególności z wersją GO.
Komentarz
-
Dobrze dobrze zgadzam się ale nadal uważam że dyskusja w temacie niema sensu ponieważ takich jak wyżej fanartów i conceptów w necie jest tysiące. Głupotą by było omawianie każdej z nich i gdybanie co by było gdyby.
Jeśli znajdziesz jakiś w miarę wiarygodny news chętnie się wypowiem
Komentarz
-
Panowie, cos mi po glowie chodzi PSP ostatnio (nie tylko ze wzgledu na GT5, ale moze i Fife czy cos, w co mozna by popykac od czasu do czasu, czy bedac na klopie) - powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy PSP 1000, 2000 i 3000? Ktora najlepiej wygrac? PSP and Go odpada bo jest brzydka i gry trzeba sciagac a nie instalowac z nosnika danych."If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Komentarz
-
Moim zdaniem Najlepsza jest Slim & litle 2000 nabardziej podatna na wgranie CFW Wersja fat też niczym nie ustępuje wymienionej 2000 tylko tye że ma więcej wagi i port irda.
Wersja 3000 jest minimalnie mniejsza od 2000 i ma lepszy wyświetlacz ale gorzej z przerobieniem.
Jeśli kupować to już gotowca z allegro z softem od DarkAlex'a wiadomo używana ale niektóre to całkiem świetnie zachowane rodzyny i za 400zł mozna mieć nie zdarty sprzęt :wink:
Jeśli chodzi o gry to miałem Fifę i nic innego nie powiem tylko tyle że to koszmar minionego latato wolę w fife na psx grac :mrgreen:
Komentarz
Komentarz