Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Trailer

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Trailer

Znalazłem Trailer GT HD Ludzie tam Można bedzie jezdzić Motorem

LINK!
    http://video.google.pl/videoplay?docid= ... an+Turismo
    A najlepsze z tego filmiku to chyba ten Pit Stop Co jest Tyle Samochodów :O

Jak Myślicie Fake ?
    GT Rulezzzzzz

GT HD bedzie do ściagniecia jak podało Sony bo projekt to niewypał

Komentarz

I tak jakby wyszło to ludzie by się rzucili na za**istą grafikę - w końcu dlatego powstają next-geny - oklepane schematy okraszone piękną oprawą to nie dla mnie ja nadal bede śmigał na ps2 bo nie jestem na tyle głupi żeby wydać 3000zl na ps3 + na pożądnego TVHD na którym tak naprawdę byłolby widać różnicę generacji
      pozdr

Komentarz

Z plotek wynika że ps3 będzie ostatnią konsolą sony. Wg obecnego postępu techniki ps3 wogule nie powinien istniec

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Z plotek wynika że ps3 będzie ostatnią konsolą sony. Wg obecnego postępu techniki ps3 wogule nie powinien istniec

Jak szybko ja złamią to zapewne Sony dostanie wielkiego kopa w tyłek bo licza na zwrot pieniedzy z inwestycji po 5 latach a wiec marza z gier. PS3 zostało juz troszke zaatakowane a mianowicie zhakowano juz przehrywanie filmow z Blu-ray na dysk. A jak to bedzie z grami tego nie wiem wiem ze napewno jak by teraz złamali to piractwo i tak bedzie nikłe ze wzgledów na wypalenie blu-ray .
          Co do obecngo postepu techniki opierajac sie na rynku PC to nawet nie mamy pojecia jakie technologie opracowały monopolistyczne firmy ktorych nie trzeba wymieniac. Zapewne maja plany architektoóry sprzetu na kilka lat przed i karmia nas powoli zdzierajac ceny. Sony to korporacja wiec wchodzi tam wiele firm i ma sie co przetargować patrzac na to co ma na pokładzie to napewno łamie bariery cenowe w stosunku o rynku PC :wink:

Komentarz

Moja polityka jest taka by kupowac następne generacje playa gdy wychodzą parzyste części gt i dlatego do kupna ps3 narazie się nie przymierzam...z powodu braku kasy i braku tv przynajmniej 32 calowego :wink: Wiec mój slim pochodzi jeszcze z jakieś 2 lata...

Komentarz

Ja zamierzam kupic PS3 odrazu po przemierze w Polsce. Kase zbieral przez 2 lata ale wkoncu mam. Ps2 mi sie juz nudzi poniewaz mam go juz od ok 5,5 roku. Konsoli nie kupuje tylkoi dla Gran turismo i metal geara 4 ale na nia wyjdzie wiele innych swietnych tytulow jak np MotorStorm.
              Gierka miodzio z tego co widzialem i recenzje w PSX Exstreme tez sa swietne. Nie obchodzi mnie co mowia w mediach o XBOXIE 360 dla mnie playstation zawsze bedzie najlepsze

Komentarz

zgadzam sie

Komentarz

PracujÄ™...
                X