Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Prezentacja GTHD na targach E3 2006

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Prezentacja GTHD na targach E3 2006

Kto z was oglądał konferencję SONY przed targami E3? Jestem bardzo zawiedziony pokazem Gran Turismo HD. Przecież to jest tylko czwórka w wysokiej rozdzielczości. Żenujące. Podobno podniesiono ilość samochodów ścigających się do 12 na raz. To będzie pierwsze podejście Gran Turismo do nowej konsoli. Ta gra będzie wydana ... tylko po co. Witam wszystkich na forum!
    spin don't win

Gra wyjdzie po to aby zaspokoić głód nowych graczy PS3 i poto aby zgarnąc kase od ludzi.
    GT4 rzÄ…dzi!

Komentarz

hehe pewnie juz dawno o tym pomyslano i zrobiono pierwszo GT4 w HD a potem przekonwerotano na inna rozdzielczosc .No bo jak zwiekszyc rozdzielczosc z mniejszej trzeba by bylo piksele zdublowac a nie widac tego bo jednak jest wiecej szczegolow na screenach

Komentarz

W GTHD Polyphony zamierza zrobić tak zwaną 'wiochę', mianowicie nie będzie możliwości zdobycia nowych samochodów i tras poprzez wygrywanie wyścigów. Samochody będziemy kupować przez Internet z własnej kieszeni za 3-6 zeta, tak samo trasy za trochę większą cenę. Mam nadzieję, że Polyphony wycofa ten żałosny pomysł. GTHD ma być lekko zmienioną 4, więc przyjmijmy, że ktoś chciałby kupić wszystkie 700 samochodów (nie mówię już o trasach) płacąc za każdy średnio 4,5 zeta wydałby z kieszeni 3150zł. To jest niedorzeczne, chwytają się jakiegokolwiek sposobu, żeby zedrzeć z kasy.

Komentarz

narazie mnie tym nie przezaziłeś bo nie mam zamiaru kupić ps3 po astronomicznej cenie. A co do zakupów samochód przez neta mam nadzieje że to jest żart polyphony.najpierw kasa na konsole potem GTHD, a dodatkowo kasa za cos co powinno być darmowe dla wszystkich co kupia nowe GTHD.

Najpierw pożegnałem DualShocka w Ps3, a teraz taki syf. Normalnie paranoja
          przecz z 'WiochÄ…' w GT
          akysz
          Mam nadzieje , że to falszywy alarm
          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Ja bym zrobił tak: Wszystkie podstawowe auta(i trasy też) jakie miały się znaleźć w GTHD zostawiłbym w spokoju. Dla chętnych zrobiłbym coś takiego tak jak te auta tuningowe przez jakieś firmy tak właśnie bym zrobił kilka podrasowanych aut do kupienia poza grą za jakąś cenę.

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
              Ja bym zrobił tak: Wszystkie podstawowe auta(i trasy też) jakie miały się znaleźć w GTHD zostawiłbym w spokoju. Dla chętnych zrobiłbym coś takiego tak jak te auta tuningowe przez jakieś firmy tak właśnie bym zrobił kilka podrasowanych aut do kupienia poza grą za jakąś cenę.
              ten pomysł jest o wiele lepszy, no i oczywiście możliwość wymiany samochodami pomiędzy graczami to by było coś, a tak na razie Polyphony tryska złymi pomysłami, mam nadzieję, że fani się zbuntują i wybiją im to z głowy

Komentarz

PracujÄ™...
              X