Re: [Wyścig] po Nurburgringu 24h średnio zaawansowani
Hej, Konioczynka, co Ty masz z tym Nurbem, jakiś fetysz ? W weekend jak się gdzieś zgramy to chętnie pojeżdzę, ale na kierze - do pada ja ma jednak krzywe palce i nie ogarniam Nurba z tymi zakrętami, zero precyzji po prostu i ciągle łapię pobocze - a w końcu przydałoby się pojeździć na poważnie.
No nie ukrywam, że jak szukasz mego pokoju to najlepiej wbić Nurburg
Nie dane mi było jeszcze zagrać na kierownicy w GT, więc nie marudź.
Następnym razem, pokój bez "kawalarzy" proszę <rotfl>
No tak, ściganie się z przypadkowymi osobami to loteria... czasami to co się dzieje na torze to jakiś koszmar. Wyścig się nie skończy a prawie każdy wychodzi z niego, bo po co dojechać do końca. Ciągłe marudzenie bo nie ta trasa, bo nie te ustawienia, bo nie te auta, na drodze MMA, bo o odpowiednim hamowaniu nikt nie wspomina, w zakrętach boks, a już kuriozum wczoraj było, w wyścigu nagle patrzę a jeden koleś jeździ sobie pod prąd - poddałem się wtedy.
Nie rozumiem Panowie czemu nie wpadniecie do nas.
W Night Riders sami swoi z tego forum + wymóg znajomości i przestrzegania CRC. Wyścigi zawsze z określonymi zasadami, czytelna lista zapisów. Żadne przypadkowe osoby nie zakłócają wyścigów
Nie wiem jak Konioczynka, ale ja nie mam jeszcze GT6.
Plan zakupu na kwiecień, plus czas na zdobycie jakiegoś auta i natychmiast zapisuję się na wyścigi NR.
Konioczynka, żeś mnie wczoraj o zdradę posądził, ale powiem Ci, że w GT6 jeździ się całkiem ciekawie - zdecydowanie inna fizyka. A ceny już coraz niższe (ja swoją kopię wyrwałem za niecałe 100zł), moim zdaniem warto, tym bardziej, że GT5 online padnie i tak pod koniec maja.
Szukałem trochę, Gt6 jeszce trzyma cenę ~90zł
Nie mam w co grać, także co mi pierwsze wpadnie w rękę dobra cena na dark souls 2 albo gt6.
Może niedługo pogramy
Kupuj GT6, teraz pewnie cenę potrzyma, jak zamkną serwery GT5. A rozpoczynają się fajne sezony w NR i jest w czym jeździć. A w dark souls nie ma samochodów!
Nie ładnie, ja wam nie zaglądam w portfel ...
Campo, widziałeś jak jeżdzę, mam jakieś szanse na padzie o rywalizacje online? Bo jeśli bym się zdecydował to tylko dla multi. Odgrzewany kotlet GT6 jakoś mnie nie grzeje
Ja jeżdżę tylko w multi i jedynie farmię kasę na kolejne auta.
Z tego co pamiętam na padzie byłeś szybszy, niż ja na kierownicy. Zwłaszcza Nord to twoje królestwo .
Komentarz