Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

spotkania online dla mniej zaawansowanych (GT5)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: spotkania online dla mniej zaawansowanych (GT5)

Ja gram niemal codziennie i nie moge sie z nikim sparowac na online, az strach pomyslec. Gt5 juz sie wam znudzilo?

Komentarz

Nie znudziło,ale już prawie wszyscy czekają na GT6,jak ogarne neta to chętnie síę pościgam

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Ja gram niemal codziennie i nie moge sie z nikim sparowac
        Ja też siedzę codziennie na GT5, tylko zawsze są chętni jak jadę jakiś Endurance...
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Ja jestem praktycznie codziennie, ale chętnych brak.

Komentarz

ciuciuszki Ciebie czasem widze ale masz opis "obok" to nie wiem czy przeszkadzac. Jak Janki ogarnie to juz mamy 4. Porozglaszam jeszcze na profilu Gt na fb

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
              Nie znudziło,ale już prawie wszyscy czekają na GT6 (...)
              Ja planuję GT6 kupić gdzieś dopiero za rok, jak cena znormalnieje, wyjdą potrzebne patche, dodatki.
              Póki co ogrywam GT5.

W zeszłym tygodniu proponowałem spotkanie online, ale chętnych miast przybywać, to ubywało .

Pozostają singlowskie pojedynki w wyścigach, w których jedynie co się liczy to dobór samochodu tak, aby przed końcem tych kilku okrążeń dogonić tego pierwszego (start zawsze z końca w sezonówkach - WTF?).

Komentarz

Nie chce cie martwić ciuciuszajse ale wg oficjalnej zapowiedzi usługi sieciowe w GT5 mają być dostępne jeszcze przez ograniczony czas (cokolwiek to oznacza). Tak jak napisał Jasiek mało kto gra już w GT5 bo zdecydowana większość odlicza dni do premiery szóstki (a ta już za 4 dni! ) Widać to też niestety w naszym klubie NR - ostatnie turnieje to porażka frekwencyjna. Na sąsiednim forum GTPL w sobotę żegnali się z GT5 dużym 4-godzinnym wyścigiem online Le Mans.
                Tak że wszystkie znaki na niebie wołają, że czekanie na GT6 jeszcze rok nie ma najmniejszego sensu. No chyba, że interesuje nas jedynie single player

Komentarz

Tak, wiem, widziałem tego niusa.
                  Stąd nastawiam się raczej na jazdy w singlu.
                  Pytanie jak długo będą również dostępne (lub zmieniane) sezonówki.
                  No ale wiadomo, ze firma będzie chciała za wszelką cenę promować GT6, więc wspierać GT5 długo nie będzie.
                  Póki co ceny nowości na PS3/4 są dla mnie mentalnie zaporowe.

Komentarz

capmo cena spadnie na pewno 1-2 miesiące po premierze i uzywke w dobrym stanie wyłapiesz za te 60-80zł,wątpię by było by tak jak z GTA5,gdzie cena nawet teraz jest wysoka.Na serio nie warto czekać aż cena spadnie

Komentarz

Aaaaa nie no, to ja się na siłę nie nastawiam na rok, w myśl zasady - "bo tak".
                      Jeśli cena spadnie w przeciągu... no trochę po Nowym Roku to kto wie - tym bardziej, że widziałem listę aut premium i jest parę ciekawostek.

Ale nade mną zawsze stoi Księgowa, rozumiecie

Komentarz

zostań bohaterem w swoim domu, kup Gt6

Komentarz

Dread, coś mamy do siebie pecha.
                          Wywaliło mnie całkiem z psn i nie mogłem się już ponownie zalogować nawet po restarcie.

PS. Jak zrobić, aby jechać tym samym autem? Razu pewnego Jankess (tak, do Ciebie mówie ) ustawił w pokoju auto wspólne, którego ja w garażu nie miałem.

PS2. Jeżdzę wolniej bo mam jakieś do d... auta .

Komentarz

Czary mary,a tak naprawdę jak jest określanie mocy i inne duperele to jest opcja wybierz z garażu i są tam kilkadziesiąt furek z szybkiej gry
                            Trenujcie panowie solidnie,ostatnio Nas odwiedzają panowie z takich teamów jak GTPL,GTL czy OFP,więc nie dajmy plamy u siebie.

Komentarz

Ciuciu, domyslilem sie bo cos zbyt gwaltownie zniknales. No ale dwie rundki sie udalo Szkoda ze we dwoje. Janki, ogarniaj tego neta bo zaproszenie kilka dni juz wisi.

Komentarz

Jutro (środa) nie wiem czy się pojawię (wracam późno) ale w czwartek będę na trasie i jeśli ktoś będzie to zapraszam.

Komentarz

Pracuję...
                                X