Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wolne wyścigi na forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wolne wyścigi na forum

Bardzo się cieszę że na naszym forum się rozwijają kolejne kluby. Natomiast zauważyłem z Angello że nasz dawny dział Turnieje GT5 umarł. Kiedyś był to dział w którym prócz photomode się dużo działo. Po powstaniu klubów on totalnie umarł, a to wielka szkoda. Angello zasugerował by wszystkie kluby na tym forum by chociaż raz organizowały wolne wyścigi. Uważam to za bardzo dobry pomysł ponieważ tego rodzaju wyścigi nie będą wymagały rejestracji w żadnym w klubów i by sprzyjały ludziom którzy aż tak bardzo nie będą chciały się wkręcać w GT. To jednocześnie może zachęcić ich by wstąpili do klubu a przede wszystkim pobudzić aktywność i zaangażowanie użytkowników na forum.

Co Wy na to

Re: Wolne wyścigi na forum

A wiesz że chciałem zrobić mini ligę, na zasadzie wolnych wyścigów, tylko realizacja by była cienka, bo kto chciałby wstawać o 6:00 rano i jechać ;p
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Komentarz

Ja jak mam na popołudniu do pracy i rano zawiozę narzeczoną, to nawet i przed 6 jestem na torze

Ja mam pomysł na serię, ale boję się, że nie będzie frekwencji.
      Czy byliby chętni na prawdziwe wyścigi długodystansowe?
      Wyścigi byłyby w weekendy i jedna rundą trwałaby 2-3 godziny.

Komentarz

No jak to czy byliby chętni, Seba przecież mamy już to omówione wstępnie (soboty, start ok. 19-tej) Prawdę mówiąc w NR czekamy od ciebie na jakieś konkrety tej serii

Komentarz

Ja bym proponował taki wyscig raz w miesiącu żeby na spokojnie się do niego przygotować. Mamy 11 albo 12 torów ktore mają swoje odzwierciedlenie w realu. Starczyło by na cały rok :wink: Oczywiscie między wyscigami można zorganizować kilka oficjalnych treningow jeżeli tylko znajdą się chętni.

Komentarz

Eee..to chyba przespałem trochę
            Postaram się po weekendzie ogarnąć Bo trochę mam teraz pracy ze Scirocco i RMP.

Komentarz

Pracuję...
            X