Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

FOTOZLOT JAPAN STYLE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: FOTOZLOT JAPAN STYLE

O, super, ze sie tym zajales Zdjecia robilem, chcialem dorobic jeszcze ale widze, ze Twoje wyszly duzo lepiej, wiec swoje wstawie ewentualnie do swojej galerii. Moje to praktycznie same w filtrze "czesciowy kolor", bo mialem problemy z ustawieniem jasnosci No i za ostatnie zdjecie z moja bryczka masz mistrza

Co do samego zlotu - to rowniez byl moj debiut i rowniez bardzo mi sie podobalo Oby wiecej takich wydarzen i mile widziana wieksza ilosc aut, choc pod wzgledem ilosci i tak zle nie bylo :wink: Do nastepnego

Komentarz

To też mój debiut na takich spotkania i mi się bardzo spodobało A mam prośbę czy ktoś ma pierwszą powtórkę i czy moglibyście też z niej wrzucić ? Dobrze by było gdyby ktoś zorganizował jeszcze coś takiego ale może z innym krajem pochodzenia samochodów

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Ja mam jeszcze 31 zdjęć ^^ Fotki są z pierwszej powtórki jak i z drugiej Myślę że sesja będzie miała 20 zdjęć, bo Brabus już wrzucił kilka fotek bardzo podobnych do moich

Komentarz

Zamieszczone przez Damianoo
          Dobrze by było gdyby ktoś zorganizował jeszcze coś takiego ale może z innym krajem pochodzenia samochodów
          W którymś temacie photomode poruszył się temat spotkania Fiatów 5OO. Co Wy na to?
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

To ja także wstawię swoje zdjęcia tak jak mówiłem Starałem się uchwycić ostrość, ale nie najlepiej mi to wyszło

Komentarz

Krazio i Brabus świetne fotki, od razu przypomina się ten miło spędzony czas z wami
              A debiutantów z sobotniego zlotu zapraszamy do Night Riders (bo widzę, że się wam spodobało wspólne jeżdżenie z forumowiczami )

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                W którymś temacie photomode poruszył się temat spotkania Fiatów 5OO. Co Wy na to?
                W mojej galerii :wink: Mozna by zrobic takie spotkanko na Monzie na przyklad (czy gdziekolwiek indziej jak dla mnie) zeby porobic fajne fotki

Zamieszczone przez siniak
                A debiutantów z sobotniego zlotu zapraszamy do Night Riders (bo widzę, że się wam spodobało wspólne jeżdżenie z forumowiczami )
                Bede staral sie w miare mozliwosci do Was wpadac :wink:
                Swoja droga, o kim byl temat na zlocie "dodam go chyba", czy jakos tak :mrgreen: Do dzis tego nie wiem

Jutro wrzuce jeszcze kilka swoich fotek ze zlotu.

Komentarz

Wszystkie zdjęcia świetne I to spotkanie 500 może też okazać się ciekawe Ja sie na to pisze A co do night riders to sądze że się zapisze

I dzięki KRAZIO za fotki z CR-ką

Używaj opcji 'edytuj'
                  //sin

GT5 Gamercards

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
                    Swoja droga, o kim byl temat na zlocie "dodam go chyba", czy jakos tak :mrgreen:
                    Kompletnie nie wiem o czym mówisz

Komentarz

• Re: FOTOZLOT JAPAN STYLE

Zamieszczone przez siniak
                      Zamieszczone przez Hachiroku
                      Swoja droga, o kim byl temat na zlocie "dodam go chyba", czy jakos tak :mrgreen:
                      Kompletnie nie wiem o czym mówisz
                      To tak jak ja. Bo Hachiroku coś chyba pokręcił, może chodziło o Brabusa żeby go zwerbować do NR?

Komentarz

Panowie a co z tym spotkaniem fiatów ?

GT5 Gamercards

Komentarz

A może samochody z lat '60 i starsze? To również byłoby ciekawe

Komentarz

Zamieszczone przez GTPlayer
                            A może samochody z lat '60 i starsze? To również byłoby ciekawe
                            Kolego, mi się pomysł podoba, ale spójrz na datę ostatniego posta..

Komentarz

Pracuję...
                            X