Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Leaderboard] GT TGL - Gran Turismo Top Gear Leaderboard

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Leaderboard] GT TGL - Gran Turismo Top Gear Leaderboard

Na stronie widzę, że wybrałeś już Lexusa IS-F. Kiedy pojadą pierwsi?
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

juz zaniedlugo poniewaz nie mam czasu teraz wchodzic na konsolete Jezeli ktos chce to moze mi pomoc w prowadzeniu tego dam accessy do strony i moze mi pomoc to organizowac Jacys Chetni ??

Komentarz

Ja jak najbardziej mogę w tym brać udział Lubię testować samochody Oczywiście co do jeżdżenia bo na sprawy organizacyjne nie mam za bardzo czasu

Komentarz

Witam, chętnie będę w tym uczestniczył, jak ja lubię testować bryki

Komentarz

Ja rowniez chetnie dolacze.

Komentarz

Mam przy okazji takie pytanko - jakie opony w GT5 najlepiej odzwierciedlaja te prawdziwe, na ktorych testuja auta w top gear? Chodzi mi o to, ze z nudow postanowilem potestowac na tym torze auta drogowe z list w tym temacie. Okazalo sie ze na oponach komfortowych twardych (ktore wydawaly mi sie wlasnie takimi jak w realu) nie da sie praktycznie tymi autami jezdzic. Strasza podsterownosc a po dodaniu gazu od razu niemal spin. I nie chodzi tu o brak umiejetnosci - zadne z tych aut sie tak nie prowadzi w realu.
              Natomiast na komfortowych miekkich jest juz lepiej (choc i tak troche chyba zbyt duza podsterownosc) ale juz na nich czasy okrazenia sa o 3-4 sek. lepsze niz w realu.
              Probowalem tez na oponach sportowych twardych ale tu juz totalna pomylka jesli chodzi o czasy okrazen (choc jazda chyba najbardziej naturalna) - od tych z top geara 9-10 sek. lepiej...

Zatem na jakich oponach testowac?

Komentarz

Z tego co pamiętam to Ci którzy uczestniczyli konkursach typu GT Life, to mieili komfortowe miękie albo średie. Wydaje mi się że średnie.

Komentarz

A jak sprawdzasz te czasy porównując czasy do tych z Top Gear to stajesz samochodem na linie startu? ;P czy masz już rozpędzony samochód (start lotny).

Komentarz

Startujesz od 0 na lini startu.

Komentarz

Zamieszczone przez koomarr
                      A jak sprawdzasz te czasy porównując czasy do tych z Top Gear to stajesz samochodem na linie startu? ;P czy masz już rozpędzony samochód (start lotny).
                      Ale dalem ciala - mialem start lotny i stad te czasy o pare sekund lepsze LOL

Komentarz

A widzisz... ja kiedyś zrobiłem tak samo i rozmyślałem co jest nie tak że tak dobrze mi idzie... (już miałem kupić koszulkę "Pokonałem Stiga" hehe). Dobrze, że się wyjaśniło )

Komentarz

Pracuję...
                        X