Re: [Leaderboard] GT TGL - Gran Turismo Top Gear Leaderboard
juz zaniedlugo poniewaz nie mam czasu teraz wchodzic na konsolete Jezeli ktos chce to moze mi pomoc w prowadzeniu tego dam accessy do strony i moze mi pomoc to organizowac Jacys Chetni ??
Mam przy okazji takie pytanko - jakie opony w GT5 najlepiej odzwierciedlaja te prawdziwe, na ktorych testuja auta w top gear? Chodzi mi o to, ze z nudow postanowilem potestowac na tym torze auta drogowe z list w tym temacie. Okazalo sie ze na oponach komfortowych twardych (ktore wydawaly mi sie wlasnie takimi jak w realu) nie da sie praktycznie tymi autami jezdzic. Strasza podsterownosc a po dodaniu gazu od razu niemal spin. I nie chodzi tu o brak umiejetnosci - zadne z tych aut sie tak nie prowadzi w realu.
Natomiast na komfortowych miekkich jest juz lepiej (choc i tak troche chyba zbyt duza podsterownosc) ale juz na nich czasy okrazenia sa o 3-4 sek. lepsze niz w realu.
Probowalem tez na oponach sportowych twardych ale tu juz totalna pomylka jesli chodzi o czasy okrazen (choc jazda chyba najbardziej naturalna) - od tych z top geara 9-10 sek. lepiej...
A jak sprawdzasz te czasy porównując czasy do tych z Top Gear to stajesz samochodem na linie startu? ;P czy masz już rozpędzony samochód (start lotny).
Zamieszczone przez koomarr
A jak sprawdzasz te czasy porównując czasy do tych z Top Gear to stajesz samochodem na linie startu? ;P czy masz już rozpędzony samochód (start lotny).
Ale dalem ciala - mialem start lotny i stad te czasy o pare sekund lepsze LOL
A widzisz... ja kiedyś zrobiłem tak samo i rozmyślałem co jest nie tak że tak dobrze mi idzie... (już miałem kupić koszulkę "Pokonałem Stiga" hehe). Dobrze, że się wyjaśniło )
Komentarz