Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Wyścig] Super GT (JGTC) Edurance - Suzuka Circuit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Wyścig] Super GT (JGTC) Edurance - Suzuka Circuit

Witam. Podaję do informacji, iż chcę zorganizować wyścig wytrzymałościowy w klasie Super GT na torze Suzuka. Termin oraz godzina do ustalenia.

Tor: Suzuka
    Ilość okrążeń: 30
    Samochody: Dozwolone wszystkie z klasy Super GT i JGTC (max. 650 KM)
    Opony: Wyścigowe twarde
    Asysty: Brak (zaryzykuję)
    Uszkodzenia: Lekkie
    Zużycie: Małe

Zapraszam serdecznie i liczę na tłok w pierwszym nawrocie Pokój utworze pół godziny wcześniej, żeby można było odbyć jazdy próbne, jeśli ktoś by miał taką ochotę.

Re: [Wyścig] Super GT (JGTC) Edurance - Nurburgring GP

ajj szkoda że nie widziałem wcześniej. Pojechałbym.

Daj drugi termin, może bd chętni. I zdradź nam swoje psn bo bez tego nikt Cię nie znajdzie.

Komentarz

C5R pomysł fajny ale za późno nas o tym informujesz.
      Dawaj nowy termin, bo na forum są miłośnicy tej klasy wyścigów.

Komentarz

A jak uszkodzenia itp?
        Nie powiem, interesujące, chętnie bym pojechał, zobaczę tylko jak to wypali u mnie z czasem, w razie czego jednak się piszę
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Odnośnie uszkodzeń - właśnie zastanawiałem się pomiędzy małymi, albo całkowitym ich wyłączeniem. Kary małe. Ograniczenie, jak wyżej wspomniałem, do 650 hp max. Macie może jakieś swoje sugestie odnośnie tych regulacji? : )

Komentarz

To Ty jesteś organizatorem więc ty ustalasz zasady.
            Skoro jednak pytasz nas o zdanie to osobiście byłbym za uszkodzeniami ciężkimi i wszystkie asysty wyłączone.

Komentarz

Również jestem za uszkodzeniami ciężkimi, wyłączonymi karami i asystami, ale to moja osobista uwaga
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Myślę żeby na początek spróbować z mniejszą ilością utrudnień, jako że jest to mój pierwszy wyścig online w ogóle. W GT gram już ok 14 lat, ale kwestia asyst w niedzielę niech pozostanie indywidualna dla każdego zawodnika. A kary możemy wyłączyć. I zużycie bedzie ustawione na poziom najniższy. Na kolejnych wyścigach, będę stopniowo utrudniał, tak więc bez obaw

Zresztą nie wiem, ja Wy gracie - czy na padzie, czy na kółku. Wiem, że na padzie jest o wiele trudniej bez asyst, szczególnie autami o takiej mocy jak Super GT. I szczerze mówiąc, nie próbowałem za często ścigania się z wyłączonymi asystami. Ale z drugiej strony nie mam ich aż tak wiele, jedyne co to chyba wychodzenie z poślizgu, trakcja na 4 i ABS w oscylacji 1 - 2. Resztę mam powyłączane.

Komentarz

Chętnym przypominam o dzisiejszym wyścigu. O 19.30 będzie utworzony pokój, zapraszam

Komentarz

mnie nie będzie niestety..
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Tor świecił wczoraj pustkami... A czekałem i czekałem Może ustalmy wspólnie termin, co? Jak będzie większości z Was pasowało.

Komentarz

kompletnie zapomniałem o tym wyścigu. I beztrosko grałem sobie z Kraziem. Pustki były bo pewnie większość szykowała się na night riders. Zróbmy nowy termin, teraz nie zaśpie.

Komentarz

Tak będzie najlepiej. Podsuwajcie pasujące terminy. Chciałbym jeszcze poruszyć kwestię asyst, mianowicie chodzi mi o to, że raczej większość z Was jeździ na kierownicy, tak?

Komentarz

Zamieszczone przez C5R
                            że raczej większość z Was jeździ na kierownicy, tak?
                            No, niestety nie
                            Co do wyścigów to dopiero teraz tu luknąłem.
                            Jak tylko czas pozwoli to oczywiście piszę się :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PloTek_1
                              No, niestety nie
                              Co do wyścigów to dopiero teraz tu luknąłem.
                              Jak tylko czas pozwoli to oczywiście piszę się :wink:
                              Ha, nie jestem sam Nawiązując do asyst, przeglądam wątki innych wyścigów, i najczęściej zauważam że preferujecie wersje hard, bez żadnych usprawnień i pomocy. I stąd moje przypuszczenie, że używacie kierownic. Taka jazda na padzie zazwyczaj kończy się dla mnie zapoznaniem z bandą, lub trawnikiem. Nie wiem, może po prostu muszę się w to wprawić.

Komentarz

Pracuję...
                              X