Oczywiście bez tuningu. Opony komfortowe średnie bądź komfortowe miękkie - to się dogadamy przed wyścigiem. Najgorsze jest jednak to że mam gościa (teścia)w domu i nie zapowiada się aby miał niebawem sobie pójść a nie wypada mi się zapytać "o której tata sobie pójdzie?"
W pierwszym wyścigu miałem szansę powalczyć ale nie wygrać. Byliście wyraźnie szybsi na prostej. Zakręty jakoś zbierałem dopuki nie nadgryzło opon. Bo jak przystało na ff podczas gubienia trakcji miałem podsterowność ogromną. Generalnie szansę wykluczyła stłuczka która uszkodziła mi koło dlatego z czasem zrezygnowałem bo wasza przewaga już tylko się zwiększała. Ale co by nie mówić ciekawy wyścig.
Sarthe to kompletnie nie moja bajka. Nie znam i nie lubię tego toru, ale przekonałem się że odstaje na długości. Wy robiliście w granicach 230 mi ciężko było dobić do 220. Mimo wszystko Accord to dobry wóz. No i wzbudził u was sporo kontrowersji
Wiktor czy masz możliwość edycji tematu tego wątku? Bo można by go przemianować na "Wyścigi samochodów seryjnych"? Może przyciągnie to dodatkowe osoby.
Wiktor czy masz możliwość edycji tematu tego wątku? Bo można by go przemianować na "Wyścigi samochodów seryjnych"? Może przyciągnie to dodatkowe osoby.
Mogę Wam zmienić tytuł tego wątku.
Podajcie tylko nowy tytuł.
Komentarz