Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[PYTANIE]Portal Ligowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [PYTANIE]Portal Ligowy

Czołem.
    Znowu zaczynam przygodę z simracingiem, więc postanowiłem zapytać się Was czy istnieje POLSKI portal ligowy GT5?
    Jako obraz o czym myślę może posłużyć simracing.pl .
    A jeżeli nie, czy jest potrzeba stworzenia takiej strony.
    Troszkę o tym myślałem i mam pomysł na stworzenie strony gdzie odbywałyby się stałe serie wyścigowe ( może z nagrodami ), do których każdy po przejściu testu kwalifikacyjnego mógłby przystąpić, oraz stworzyć swoją małą ligę ( ogłoszenia na forum jakie teraz są ). W czasie wyścigów obowiązywałby regulamin podobny do tego z portalu który już podałem ( trochę tam jeździłem i jest to dla mnie wyznacznik jakości ).
    Wiem że jest to forum, gdzie są ogłaszane ligi, ale pytam się jeszcze raz: Co byście powiedzieli na pomysł stworzenia takiego portalu?

PS.
    Nie namawiam nikogo, ani nie reklamuje portalu simracing.pl, pokazuje go tylko jako obraz moich myśli.

Re: [PYTANIE]Portal Ligowy

Zamieszczone przez SN1PER_PL
    Czołem.
    Znowu zaczynam przygodę z simracingiem, więc postanowiłem zapytać się Was czy istnieje POLSKI portal ligowy GT5?
    Jako obraz o czym myślę może posłużyć simracing.pl .
    A jeżeli nie, czy jest potrzeba stworzenia takiej strony.
    Troszkę o tym myślałem i mam pomysł na stworzenie strony gdzie odbywałyby się stałe serie wyścigowe ( może z nagrodami ), do których każdy po przejściu testu kwalifikacyjnego mógłby przystąpić, oraz stworzyć swoją małą ligę ( ogłoszenia na forum jakie teraz są ). W czasie wyścigów obowiązywałby regulamin podobny do tego z portalu który już podałem ( trochę tam jeździłem i jest to dla mnie wyznacznik jakości ).
    Wiem że jest to forum, gdzie są ogłaszane ligi, ale pytam się jeszcze raz: Co byście powiedzieli na pomysł stworzenia takiego portalu?

PS.
    Nie namawiam nikogo, ani nie reklamuje portalu simracing.pl, pokazuje go tylko jako obraz moich myśli.
    Dobrze trafiłeś - nasze Gran Turismo Center "na dniach" przekształca się w GTHome - portal poświęcony serii Gran Turismo. Istniał tam będzie między innymi rozbudowany system ligowy - obecnie, jak widzisz na Forum, lig jest sporo, a Portal dodatkowo ułatwi komunikację, zarządzanie nimi i rozbudowę. Jeżeli masz jakieś propozycje, chciałbyś pomóc - myślę, że wal śmiało do Piotra - naszego Admina, lub do tego wątku:
    viewtopic.php?f=1&t=4705
    Bardzo dziękujemy za zainteresowanie, takich ludzi potrzeba nam tu jak najwięcej

Komentarz

Bardzo mi miło, że już ktoś o czymś takim pomyślał. Ja również na dniach znowu będę miał GT5, więc jeżeli będzie taka potrzeba to mogę zostać adminem odpowiedzialnym za ligi ( jeżeli takowego jeszcze nie ma ), lub moderatorem. Oczywiście również z chęcią się pościgam

Komentarz

Hej, jeśli potrzebne będzie wsparcie graficzne, służę pomocą

Komentarz

Pracuję...
        X