Pozatym to jest wyścig... W wyścigu nikt nikogo się nie pyta czy jest mu wygodnie czy jest szczęśliwy a może kawę ?
Tu po prostu jedziesz spocony śmierdzący, bolą Cię oczy albo wytrzymasz i wygrasz albo odpadasz ^^
Dzisiaj wyścig rozpoczął się ze sporym opóźnieniem, niestety nie mogłem zbyt długo z wami pojeździć.
Generalnie jednak mi się podobało. Pierwszy raz spotkałem się z systemem falstartów (trzeba trzymać ręczny, czy jak?), dostałem karę, jednak po paru kółkach wyprzedziłem Bastka tuż przed pierwszym zakrętem .
Miło było poczuć wyścigową atmosferę.
przed wyscigiem mnie wywalilo a pozniej juz nie moglem odnalezc pokoju nawet po wpisaniu numeru.
pierwszy raz mi sie zdarzylo ze po wpisaniu nr. wyswietla jakas nieprawidlowosc.
mial ktos jeszcze taki problem?
w ogole wczoraj jakies fatum na nas wskoczylo... najpierw problemy z netem, pozniej z pokojem a pozniej jakis taki dziwny wyscig... rozpoczal sie tak nagle i do tego malo osob...
Straszna lipa był z netem wczoraj, mnie też wywaliło a potem nie mogłem się połączyć z PSN.
Po odpaleniu GT pojawiał się komunikat, że sieć jest przeciążona.
Proponuję powtórzyć wyścig w następny czwartek.
Siemka, no właśnie miałem zapytać. Tzn, właściwie to postanowione ( że przekładamy )
Chciałem tylko przypomnieć
Mam nadzieję, że wszystko z netem będzie ok, bo ostatnio to straszne rzeczy się działy.
Ludzie nie mogli nawet wbić do pokoju.
Odświeżę listę startową dla lepszego przeglądu sytuacji
Komentarz