Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

(Wyścig) mini LeMans24H (2h)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• (Wyścig) mini LeMans24H (2h)

Zapraszam do udziału w wyścigu mini LeMans24H ,organizacja i zapisy tutaj: http://www.ps3site.pl/forum/topic/57459-4f-races/
    Jeżeli ktoś nie posiada tam konta albo nie chce się zapisywać niech zrobi to tutaj , ja go dopiszę.ZAPRASZAM
    WTOREK 07.06.2011, robimy wyścig Le Mans 24H ( w naszej wersji będzie trwał 2h, ale ze zmiennymi warunkami ). Ten znany wyścig rozpoczyna się już w przyszłym tygodniu , więc będziemy chwilę przed prawdziwym wyścigiem.Startujemy o 19 :00 kończymy o 21:00 (jeżeli będą chętni którym czas będzie kolidował z innymi eventami, to można o 10 min przesunąć czas zakończenia ) .Ciągła jazda przez 2h ,napięcie i zmęczenie ,pitstopy - to wszystko na pewno swoje zrobi i będzie ciekawie do samego końca. Na wyścig LM trasa wyjątkowo znana Circiut de la Sarthe 09 (jedyna właściwa :biggrin: )

Wtorek - 07.06.2011 godz. 19:00 mini LeMans24H
    Wyścig LM trwa 2h
    Ograniczenia: Samochody LM ( lista w poście: http://www.ps3site.p...post__p__537849 )
    - Tor: Circiut de la Sarthe 09 zmienne warunki
    - Waga min: 925kg
    - Moc max.: 750KM
    - TCS : OFF
    - opony maksymalnie:WM
    - uszkodzenia mechaniczne:Ciężkie
    - kary (przyznawane przez grę): Brak.
    Lista startowa:
    1)
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8 )
    9)
    10)
    11)
    12)
    13)
    14)
    Rezerwa
    1)
    2)
    3)

Re: (Wyścig) mini LeMans24H (2h)

Chętnie spróbuję chociaż chyba nie będzie kiedy cokolwiek poćwiczyć Tak więc proszę o zapisanie,

Komentarz

Proszę o zapisanie - Nowonioli

Komentarz

Zapisani, o trening się nie ma co martwić bo ja tez nie mam na to czasu. Jazda jest dla przyjemności, a że zawsze ktoś jest pierwszy a ktoś ostatni , samo życie
        Do wszystkich zapisujących , prośba o zapoznanie się z regulaminem a najważniejszy punkt brzmi: Jeździmy dla zabawy, ale przede wszystkim bezwzględnie wymagana jest bezpieczna jazda i szacunek dla innych graczy. Wygrana jest przyjemna ale nie najważniejsza.
        Pozdrawiam i zapraszam na tor

Komentarz

Panowie dziękuję za wyścig , szkoda że niestety was wyrzuciło bo byliście wysoko.Ostatecznie wynik wyścigu poniżej:
          Wtorek - 07.06.2011 godz. 19:00 mini LeMans24H
          ZWYCIĘZCY!!!

WYŚCIG miejsce 1.ZygiPL
          2.hakuna5
          3.aragornik

Komentarz

Zaczynałem już się wjeżdżać a tu error ... no nic bywa Również dziękuję za race'owy klimat i informuję kto nie wie, że dziś w nocy ma być kolejny update gt5

Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...
            X